Jump to content

KK Crvena Zvezda MTS -Prelazni rok 2019/2020


Gudura

Recommended Posts

Ова екипа ће бити нешто посебно.

Браун је затегнут као сајла, уживање је гледати га.. Лорензо врти пик и конторлише темпо фантастично, Гист кида обруче.. Баш сам задовољан приказаним 

И да, Фића вас чуо па се уозбиљио. Какве ласерске пасеве је бацао, Тео да позавиди 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, placebo said:

Ono sto malo plasi,kao da su nam Švedovci pokvarili Djenku.Samo u par akcija je licio na onog starog.Doduse nicim izazvan pocinje trecu cetcrtinu sa njim na 1.

Kako mislis nicim izazvan?  Djenka je izmedju ostalog doveden da odredjene minute igra na poziciji pleja.

 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Del Piero said:

Kako Derrick Brown dolazi do asistencija? Prosli mec 8 ili 9, sada 5, nikada nije bio igrac koji dodaje puno, uglavnom surovi strelac.

Јако добар проток лопте данас, углавном правимо вишак.. Неке асистенције су биле и Гисту, има јаку добру комуникацију са њим и Оџом. Није себичан, скроз фино зна да подели пас доле. 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Moj neki utisak ( ako nekoga zanima) je da u odnosu na proslu sezonu Lorenzo, Derick i Gist su ozbiljniji po mnogo o cemu od 3 stranca sto su igrali prosle godine ( Joe, Maik i KC).bii

Lorenzo ce mnogima polomiti kicme i zglobove, kakav dribling i prednju promenu ima, bas bas je dobar, a po onome sto sam video nije neki koji ce igrati za sebe, nego glava gore i stalno trazi slobodnog igraca. Par puta se digao na sut i pogodio, mislim da je jednu otvorenu trojku pogodio iz coska a jednu sa 45 promasio.

Stratos je klasa za sebe, utrpa trojke kao iz sale i ode kuci sa suvim dresom da mu se zena ne muci sa pranjem.

Billy se jos trazi sto se tice suta, ali je par puta spojio Gista iz picka a posle toga se konstrukcija drmala par sekundi.

 

Daleko smo od fizicke spreme , par puta Beronu i Lazi dusa u nosu, ali bice veselo ove sezone.

Sto se tice omiljenog igraca pojedinih odavde, podelio je par asistencija da i najveci kriticari su morali ustati da udele aplauz , napucao se samopouzdanja, a ima igracine oko sebe koji se ne iznenade kada dobiju loptu , iako svi u areni su bili iznenadjeni asistencijama.

 

Gist je ono sve sto smo zeleli od 5 ice, da se odrola iz picka i odvali obruc. To je danas mislim 5 puta uradio.

 

 

  • Like 17
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, BojanaCZV said:

Crvena zvezda mts: D. Braun 15 (10sk, 5as), Čović, L. Braun 7 (7as), Perperoglu 14, Davidovac 2, Nenadić, Lazić 6 (5sk), Beron 4, Dobrić 3, Gist 18 (4sk), Dženkins 6, Simanić 2, Jovanović 1, Odžo 12.

 

Nedostaju poeni Malog Stršljena.

  • Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 7
Link to comment
Share on other sites

Mene najvise raduje stav Derika Brauna na terenu. Imao sam ozbiljnu sumnju da je on bivsi igrac nakon prakricno propustene sezone u Efesu, ali nakon odgledane tekme, mogu da kazem da me je poprilicno umirio. Njegov stav na terenu je za svaku pohvalu, momak se dosta istrosio danas i jako je napadao. Govor tela pokazuje da zeli da se dokaze i da se ponovo establishuje kao jedan od najboljih krilnih centara u Evropi. Fizicka sprema mu je dobra, postoji glad za uspehom, dok znanje nikada nije bilo upitno. Svi preduslovi su tu za jednu jako dobru sezonu.

Sto se tice Lorenza, na prvi pogled se vidi da zna kosarku, ali je za mene on jesna velika nepoznanica. Dosta je bolji suter nego sto sam mislio, ali sa druge strane dosta je daleko od defanzivnog nivoa jednog Stefana Jovica. Mislim da ce kod njega imati veliki uticaj koliko ce brzo moci da se adaptira na na kosarku u Evropi, jer se u nekim situacijama jasno videlo neiskustvo u tom pogledu. Verujem da cemo svi doziveti negaticno iznenadjenje kad on bude organizovao napad pored neke jake postavljene odbrane. U svakom slucaju, momak ima skila i deluje nesebicno, ali postoji otbiljan upitnik iznad njegove glave.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Najpraviji mogući plej, odlična kontrola lopte.

Veliki ubodi su Zo, Derik i Gist, baš nas je usralo.  Iznenadilo me koliko su ova poslednja dvojica bili motivisani i spremni. Nisam neki fan dovođenja veterana, ali ovo su stvarno majstori i očigledno pravi sportisti koji vole svoj posao.

Problem vidim u nedostatku druge petice dok se Kuz ne oporavi, i nisam još siguran koliko su kliknuli domaći igrači sa novim strancima. Trebaće još da se radi na hemiji. Npr Boriša je delovao potpuno pogubljeno, kao strano telo. Davidovac isto. Biće tu problem da se nekim igračima nađu uloge i da svi budu zadovoljni. Jednostavno ovih 6 stranaca su suviše kvalitetni i pokupiće veliki broj šuteva i uopšte uticaja u ekipi. Ostaje da se vidi kako će ostali to da prihvate.

Edited by Haggard
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

41 minutes ago, Dingospo90 said:

Sto se tice Lorenza, na prvi pogled se vidi da zna kosarku, ali je za mene on jesna velika nepoznanica. Dosta je bolji suter nego sto sam mislio, ali sa druge strane dosta je daleko od defanzivnog nivoa jednog Stefana Jovica. 

 

hvala za ove impresije ali da smo doveli pleja koji je bolji i šuter i defanzivac od Jovića to bi u najmanju ruku koštalo 1,5 miliona.

Jović u EL sa Bajernom 40% posto za tri i sada na WC 37,5%.

Pretpostavljam da su mu ruje izbrojale kilo para.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...