mr clutch Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 Ukrascu od gggggggggggg-ja MaKaluma asist - i Vezacu sa Melom poeni - Nzm da li da dodam jos nekog. Razmislicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 Jel si razmislio Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 Nisam razmislio uplatih ta dva predloga. Valjda ce mi vratiti money Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 27, 2020 Share Posted August 27, 2020 On 8/26/2020 at 2:58 PM, gggggggg said: mccollum under 27.5 se mora odigrati. 22 hours ago, gggggggg said: ne igra. svidja mi se i portland under 104.5 mada je tu rizik da ako bude garbidj tajma u poslednjoj cetvrtini i mcc under 6.5 ass 3/3 mccollum 0 pts i 0 ass, portland 0 poena. konacno jednom doslo sve sto sam i ocekivao. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sassha Posted August 27, 2020 Share Posted August 27, 2020 (edited) hahahah bravooooooooo sada ozb naviko sam svaki dan da pratim sad NBA jedva cekam subotu 🙂 Edited August 27, 2020 by sassha Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 27, 2020 Share Posted August 27, 2020 10 hours ago, gggggggg said: 3/3 mccollum 0 pts i 0 ass, portland 0 poena. konacno jednom doslo sve sto sam i ocekivao. Kakva odbrana Lejkersa nisu se videli Blazersi na terenu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Veceras krece Boston Toronto. verujem da su za vecinu igraca granice nize za par poena/skokova/asistencija jer verujem da ce glavni igraci igrati blizu 40 min na obe strane. Misljenja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 ja necu igrati ali kada bih igrao onda bi to bila h2 ili cak cist fix na boston. imam neki filing da ce pobediti u prvoj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Siakam 3 l.g i sut 1/8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 Steta sto kladionce ne nude ko ce vise bacanja da sutne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Bam Adebayo 4.5 ass vise 1.85 maxbet. Velika je vjerovatnoca da ovo Adebajo veceras prebaci,dosta akcija se igra preko njega a pored toga Boston dosta skuplja na njemu a samim tim ga prisiljava da odigra vise izlaznih pasova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 27, 2020 Author Share Posted October 27, 2020 Koju poziciju igra Danilo Andjusic? Vidim da Bourg sutra gostuje Partizanu,pa da mi neko napise ko ide na njega,koga bi Andjusic trebao da cuva u Partizanu? Smatram da je Andjusic defanzivni krater,pa bi tu trebalo traziti plus na nekog Partizanovog beka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 19, 2020 Author Share Posted November 19, 2020 Posto dobru tradiciju ne treba prekidati..ko u Unicsu igra na poziciji 2? Nisam gledao mec protiv Partizana,a slabije poznajem rostere..hocu opet da probam igraca koga ce Andjusic da cuva..protiv KKP sam jako lepo naplatio over na Pejdza.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 6 hours ago, Crni Bombarder said: Posto dobru tradiciju ne treba prekidati..ko u Unicsu igra na poziciji 2? Nisam gledao mec protiv Partizana,a slabije poznajem rostere..hocu opet da probam igraca koga ce Andjusic da cuva..protiv KKP sam jako lepo naplatio over na Pejdza.. Pa Jamar Smith je tamo bog i batina. I prvi strelac i suter i pomocni plej. Al' njemu je zato i granica uvek najvisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 19, 2020 Author Share Posted November 19, 2020 5 minutes ago, MrTripleDouble said: Pa Jamar Smith je tamo bog i batina. I prvi strelac i suter i pomocni plej. Al' njemu je zato i granica uvek najvisa. Da,da..otisao sam im na sajt i shvatio da je on taj baja. Odigrah ga na 15.5 granicu.i da ne dodje necu se ljutiti previse..osim Pejdza naplatio sam i Greena iz onog turskog tima kad su igrali u Francuskoj.. Jednostavno mislim da Andjusic ne moze da sacuva ni stolicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 20, 2020 Author Share Posted November 20, 2020 Ljubim spolovilo Danilu Andjusicu i njegovoj nesposobnosti da ista odbrani. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Crni, je l' gledas ti te utakmice ili samo odigras? Mislim dobra ti je logika za igru, samo nije bas uvek tako jednostavno. Mada prolazi ti, pa sta ima onda da pricam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 22, 2020 Author Share Posted November 22, 2020 Znas kako..slabije..ustvari slabo igram igrace. Obicno to budu Zvezdine utakmice jer Zvezdu cesto gledam. Umeo sam tu fino da prodjem sa Voldenom narocito,a u par navrata i sa JOB. Naravno,bude i promasaja. Sto se tice konkretnog pitanja. Utakmice Bourga ne gledam. Zapamtio sam Andjusica kao ocajnog defanzivca i u jednom momentu sam obratio paznju na njihove utakmice u Evrokupu kroz statse. Pa sam dosao do ideje da probam to da eksploatisem..tako da priznajem da ovo nije bas "kako treba",ali neka logika ipak stoji iza toga. Inace,najvise prilikom kladjenja volim da se oslonim na licni utisak,na ono sto sam gledao. I ako se na to pridoda nekakav previd kladionica kod kvota - bingo! (kao juce na mecevima Djokovic - Thiem i Tottenham - City) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 24, 2020 Author Share Posted November 24, 2020 Odigrah juce Zvezdu hendikep +6.5 protiv Efesa na kvotu 1.73..danas vec Zvezda favorit sa kvotom 1.60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 30, 2020 Author Share Posted November 30, 2020 Mogao sam ovo ^ da branim,ali sam bio ubedjen da Zvezda nece izgubiti velikom razlikom,kad ono..ima li neka kladionica u ponudi igrace za mec Srbija - Finska? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 3, 2020 Author Share Posted December 3, 2020 Valensija - Alba bi trebalo biti dosta poena..uzeo sam Sivu over 10.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 4, 2020 Author Share Posted December 4, 2020 Utakmica otisla u veliki plus,ali Siva stao na 9p. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 (edited) U nedostatku mečeva sastavio sam nešto iz ABA lige: Mavra 12.5+ Onuaku 10.5+ Kočović 10.5+ Mavra je tamo kao Šved, sve mu je dozvoljeno. Onuaku je prošlu ubacio 20 poena. Kočović je po meni najstabilniji igrač Borca, pretežno ubaci svojih 12-13 poena. Edited December 21, 2020 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiridon12 Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Probah Cliperse H2 +3,5 na osecaj a verujem da bi mogli i do pobede 😃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 K. Anderson (Memphis) 10.5 + @ 2.15 Galinari game time decision, sacekati odluku i ako igra Bogdan 15.5 - @ 1.9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts