Stoned Laki21 Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 19 hours ago, berti said: Avioni, kamioni, milioni od LŠ, poboljsani ugovori sa gaspromom, obecanja, smanjivanje duga... I epilog svega je da je najbolji igrac prodat za sicu i da se na Simica ozbiljno racuna. Ali, to kanda nije problem. Problem je sto je Terza krkao za istim stolom sa nekom protuvom rošavom i janjicarskim kriminalcima. E, zato smo tu gde smo. zato što cilj velike većine navijača i sipatizera (oba kluba) nije iskorak u bolje, nego je cilj biti bolji od onog drugog, da bi mogao sutra na malom i velikom odmoru da se hvališ i podjebavaš onu drugu stranu: Mi igramo Ligu šamiona, mi prvaci... a vi igrate kup LJiljane Roketi, cipiripi kup i slične fore sa zadnjeg sedišta autobusa, odeljenske zajednice IVb na jednodnevnom izletu u Brankovinu/Tršić. pa onda zgranjavanje: PRODADOŠE MARINA MAJKU IM LOPOVSKU.... šta ste očekivali? da marin ostane do kraja karijere, pa da preuzme neku funkcijicu u klubu tipa trener mladjih igrača ili tako nešto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Prošao vam Vladan Lukic ispod radara 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Taman i Adza da se vrne i da mu sinko dobije jos jednu sansu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 32 minutes ago, berti said: Taman i Adza da se vrne i da mu sinko dobije jos jednu sansu. prvo Mora Vesić da pomogne u KK, pa tek onda... jebi ga mi Srbi poštujemo tradiciju, kao takvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 47 minutes ago, Vredni mrav said: Prošao vam Vladan Lukic ispod radara 😁 43 minutes ago, berti said: Taman i Adza da se vrne i da mu sinko dobije jos jednu sansu. 10 minutes ago, Stoned Laki21 said: prvo Mora Vesić da pomogne u KK, pa tek onda... jebi ga mi Srbi poštujemo tradiciju, kao takvu. Možda Legendoglu i Mađija naprave malu rokadu, u narodu poznatija kao DB centrifuga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 22 hours ago, Sta te briga said: Dobar dan, da li mi neko moze reci nesto vise o Andreju Ivanovicu 2001. godiste? (Znam da je igrao za Crvenu Zvezdu,ali ne znam da li jos uvek igra). Taj nije 2 utakmice odigrao ni za oml CZ, ni za oml Graficara u kojima je sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Eno i Borjan ima neku ponudu iz Germanije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 1 minute ago, berti said: Eno i Borjan ima neku ponudu iz Germanije... Ako ima ponude i mozga u Borjanovoj glavi... trebao bi da ode zbog sebe, čisto da promeni malo ugao gledanja na stvari. 4 minutes ago, Liska Manjina said: Možda Legendoglu i Mađija naprave malu rokadu, u narodu poznatija kao DB centrifuga. presrali su... počela da preljeva septička jama i da plivaji snikers čokoladice po dvorištu (a kiša nije padala), nji dvojica moraju pod led malo, pa da se za koju godinu osveženi (da ne kažem orošeni) vrate pod aurom spasioca i vadioca iz govana, videti pod: Džajić Dragan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 4 minutes ago, Constantin said: Ovo nije loše pojačanje na papiru. Bio je manje više standardan u Bojsima, e sada nema ga više od pola godine na terenu, tako da će sigurno trebati vremena da uđe u ritam. Od njega možemo da očekujemo nešto više tek na leto, ali videćemo. Smeta što je zadnji vezni, ali dobro kada imamo 6 krila, možemo da imamo i 4 zadnja vezna igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Sanogo je domaci igrac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Ovo gore je fotosop. Nije potpisao jos uvek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 5 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Ostale traume, kad procitam Gavric odmah mi bude lose. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brigate BL Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Inace nekada nas veliki talenat Stojanovic dosao u Slobodu iz Tuzle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Ovo sa 2 spica ima smisla samo ako je Ben drugi. A 2 sidraša u spicu moze u Surdulici, za Evropu tu leba nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 6 hours ago, Markoss said: Ovo gore je fotosop. Nije potpisao jos uvek. Izašla mi fotka na fb i dva linka. Pokušavam da nađem ponovo, ali ne ide. Nije mi bila namera da provociram, mislio sam "gotova stvar"...Neko je to očigledno dobro odradio, proveravah na Superligi, čak je i br.35 slobodan 🅿️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Lepa akcija kod drugog gola, zli jezici bi rekli nesto što nismo videli kod Miloja za ove 2,5 godine 😛 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1272837/Zvezdan-Terzic-Crvena-zvezda-Lids-junajted-Engleska-sportske-vesti.html Kad bi se ovo ostvarilo, pored sv. Vartolomeja, počeo bi da slavim i sv. Jovana 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Минимум Ливерпул Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 1 hour ago, Константин said: Минимум Ливерпул Ajde bezi bre...taman je sve krenulo kako treba...😁 Nek ide u Mancester, koji god od dva... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Kurir i plaćeni Zvezdanovi testovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Koliko god je to nemoguce, zanemario bih ove narucene tekstove kod "deset u pola s lukom" novinara. Deluje da je Deki zeljan dobrih rezultata i igre koja pleni, ima u njemu energije, svaki pokret to govori, on se cak izvinjava igracu koji nije dobio sansu na pripremnom mecu (po meni je to i bzvz). Ali... Ovo je, u skladu sa bagrom koja mu "cuva ledja", ogroman zalogaj za njega i gotovo sam siguran da nece moci da ga proguta. Nema iskustva, doveden je kao lutka za spaljivanje ako i kad stvari krenu lose, a i pored odredjenog perioda za uhodavanje sa ekipom zbog letnjih kvalifikacija, ekipa mu je vec znacajno kvalitetom ostecena lopovskim delovanjem onih koji ga zrtvuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Višemilionski dug koji fudbalski klub Crvena zvezda ima prema Agrobanci ponovo će biti smanjen, saznaje CINS. Poverenik Agencije za osiguranje depozita Miloš Janković potvrdio je za CINS u decembru da je ovaj sporazum u proceduri, ali od tada ni on ni Agencija ni Zvezda ne žele da daju informacije o ovom poslu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts