Perkos2 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Siniša je uvek bio borac pa ce uspeti da pobedi i tu bolest koja ga je napala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Ne daj se Sike, razvali to levicom haubicom! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
taliesin Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Pobedili smo 2:0 u nekoj prijateljskoj utakmici koju su igrali rezervisti, igraci kojima trebaju utakmice da brze udju u stos i oni na koje se ne racuna. Da li treba posebno naglasavati ko je dao oba gola? Da, da, u pitanju je onaj igrac koji odlazi jer je nespreman i zabole ga da igra nebitne utakmice. Izvesni Lorenco Ebesilio zvani Trta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Ebiislio opet postigao gol na prijateljskoj utakmici.Pitam se sta jos treba da uradi da bi bio u startnoj postavi protiv Suduve Link to comment Share on other sites More sharing options...
taliesin Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 9 minutes ago, Mile1 said: Ebiislio opet postigao gol na prijateljskoj utakmici.Pitam se sta jos treba da uradi da bi bio u startnoj postavi protiv Suduve Da snimi navijacki spot? Da predje kod Ranka Stojica? Brojne su mogucnosti. 4 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 13 minutes ago, Mile1 said: Ebiislio opet postigao gol na prijateljskoj utakmici.Pitam se sta jos treba da uradi da bi bio u startnoj postavi protiv Suduve Da istrci kontru 1 na 7. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 24 minutes ago, Mile1 said: Ebiislio opet postigao gol na prijateljskoj utakmici.Pitam se sta jos treba da uradi da bi bio u startnoj postavi protiv Suduve Да постане пиксла. Много није играо али је довољно ко мало познаје фудбал да види да је класа за многе. Тако да нема шта друго. Има још једино да тренер поједе оно што је изасрао. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Kad je žreb za 3 i 4 kolo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 2 hours ago, Mile1 said: Ebiislio opet postigao gol na prijateljskoj utakmici.Pitam se sta jos treba da uradi da bi bio u startnoj postavi protiv Suduve Da ga naknadno registruju.. Šta mi radimo momku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Ebi se opet usrao u Stručnjaka™. Neće mu biti oprošteno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taliesin Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 37 minutes ago, Milijaš #10 said: Da ga naknadno registruju.. Sveti otac Vladanasije se prilicno kocka s prolazom dalje jer, koliko sam ja video na prvoj utakmici, mi cemo Suduvu tesko otvoriti. Jedna kontra Litvanaca i moze zajebano da nas zasvrbi. Ebesilio je bukvalno jedini nas igrac koji moze da postigne gol van sesnaesterca a da nije slucajno, mogao bi nam dosta znaciti ako upadnemo u problem. On, medjutim, nije uopste registrovan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 2 hours ago, Vredni mrav said: Kad je žreb za 3 i 4 kolo? 22. jul i 5. avgust. Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 3 hours ago, taliesin said: Da snimi navijacki spot? Da predje kod Ranka Stojica? Brojne su mogucnosti. Nekada Zoran Stojadinovic, danas Ranko Stojic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Prvi gol bomba Ebija, pa i ako je protiv Zvezdare treba onako raspaliti i na prazan gol. Meni samo nije jasno šta je on toliko skrivio Milojeviću. Sini je mudonja celoga života, šta mu može leukemija. Udri levicom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Zar nije prosle godine isti dan bilo? Isti dan smo saznali za Legiju(Trnavu) i Salzburg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugri ga Mehmede Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 (edited) ... Edited July 14, 2019 by Ugri ga Mehmede Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Kaže Žardel - ja nisam levi bek, ja sam centarfor koji je samo u Apolonu igrao levog beka. Jako zanimljiva izjava, pošto očigledno nam je zanema za Rodića priučeni levi bek. Da li je moguće da naš skauting pravi ovakve previde? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Zvezdina Panova frula. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted July 14, 2019 Author Share Posted July 14, 2019 1 hour ago, DonJuan said: Kaže Žardel - ja nisam levi bek, ja sam centarfor koji je samo u Apolonu igrao levog beka. Jako zanimljiva izjava, pošto očigledno nam je zanema za Rodića priučeni levi bek. Da li je moguće da naš skauting pravi ovakve previde? Није до скаутинга, већ до оне девојке која не зна да преведе. Рекао је централног везног, а не шпица. И то није једина грешка коју је направила Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Super ako moze i centralnog veznog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 mozda moze i da brani ako zatreba Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 On 7/13/2019 at 7:27 PM, taliesin said: Pobedili smo 2:0 u nekoj prijateljskoj utakmici koju su igrali rezervisti, igraci kojima trebaju utakmice da brze udju u stos i oni na koje se ne racuna. Da li treba posebno naglasavati ko je dao oba gola? Da, da, u pitanju je onaj igrac koji odlazi jer je nespreman i zabole ga da igra nebitne utakmice. Izvesni Lorenco Ebesilio zvani Trta. I izbacivanje Simića u situaciju 1 na 1, odličnim pasom kroz postavljenu odbranu. On 7/13/2019 at 11:26 PM, K.Dot said: Prvi gol bomba Ebija, pa i ako je protiv Zvezdare treba onako raspaliti i na prazan gol. Meni samo nije jasno šta je on toliko skrivio Milojeviću. Sini je mudonja celoga života, šta mu može leukemija. Udri levicom. Čitava situacija je jako čudna. Može biti da je bilo nekih varnica sa saigračima ili tako nešto, pa je zbog toga skrajnut. Jeste da je ovo prijateljska utakmica i da se golovi ne slave neznam ti kako. Ali kad ti je saigrač u krizi, a zabije ovakvu golčinu trebalo bi ti biti drago i shodno tome mu i čestitati. Barem bi ja tako uradio. Na snimku sam tu vrstu emocije vidio samo od Gajića, dok su mu ostali pršli u fazonu, ajd da ti bacim 5 da se na snimku nebi videlo kako sam te iskulirao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Grof dobio CSKA danas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 13 hours ago, Боги said: Није до скаутинга, већ до оне девојке која не зна да преведе. Рекао је централног везног, а не шпица. И то није једина грешка коју је направила Bog te, kakav univerzalac, skoro kao Gobelja 😄 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Igra levog beka,desno krilo,centralnog veznog ,špica a ni golmanske rukavice mu nisu strane 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts