Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

5 minutes ago, Pero_Cameron said:

Nadao sam se da cemo izbeci Kluz i Ferencvaros u podgrupama i predahnuti, ali su nam se procenti da ih izvucemo povecali i to mnogo 😄

 

Estonce i Jermene dobijamo 7+ razlikom, sa Suduvom ne bi trebalo biti problema, a ostala 2 zaista ne bih zeleo da izvucemo.

Kluz vrlo jak tim, doveli su i iskusnig Rondona 13 puta reprenzentativac Venecuele, imaju nekoliko reprenzentativaca, internacionalaca iz Argentine, Portugala, Ferenc mnogo ulaze 4 reprenzentativca na zadnjem okupljanju, Rebrov sjajno poslozio tim , nikako ekipa za prvu rundu.

Link to comment
Share on other sites

Shodno slučajnostimatm, pošto smo svedoci istih, ne bi me čudilo da odmah fasujemo Kluž. Dovoljno smo imali sreće u prethodne dve godine, sada je vreme da se ide malo težim putem jer se opet valja dokazati. Ako se pogledaju žrebovi drugih klubova koji redovno kreću od prvog kola a jači su od nas ili su tu negde, ovo se može potvrditi. 

 

Naša evropska priča se u kontinuitetu razvijala dve godine i uzlaznom putanjom, a sada treba odbraniti učinjeno.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, red_white said:

Javno je podrzavao kos 1998 zajedno sa Pedjom Mijatovicem. I Mila i nezavisnost CG.

 

Ne znam kakve veze ima ovo za nezavisnost. Zar nije više od 50% građana Srbije bilo za nezavisnost, čime bi se konačno stavila tačka na tu farsu od zajednice i oterali Milo i Svetozar Marović u kurac? Sad ispade svi bismo živeli zajedno i srećno, ali eto Milo napujdao Deja. 

 

Terzić nije uspešan ni u čemu, nego jednostavno nije apsolutni debil kao što su bili Kokeza i Lukić. Imao je sreće da mu padne Milojević, jer je do tad bio skoro nesposoban kao Kokeza, i sreću sa nekoliko transfera, dok je većinu naravno omanuo.

 

Terzić je 5 godina u klubu i možemo ga ocenjivati samo za celih 5, a ne za sezonu i po. Ovo što je klub ušao u LŠ mu jedva izvlači dovoljan 2 za sva sranja koja je napravio. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

I ne vidim o kakvom ozbiljnom timu Ferencvaroša se priča. Imaju 2, 3 dobra igrača, ostatak su neki mađarski veterani sa malim brojem nastupa za veoma slabu reprezentaciju i igrači ranga Frimponga i Spirovskog koji se nije nametnuo u Borcu iz Čačka. 

 

Ako ne možemo prođemo njih, ko zna kakvu katastrofu bismo doživeli kad bi nam stigla neka ozbiljna ekipa. 

 

Kluž je već druga stvar, to je dobra ekipa iz bolje lige od Kokezine, njih bi stvarno valjalo izbeći u oba kola. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Pa jeste sposobniji od prethodnika, ali to sam i napisao u prošlom postu. Ne znam kako si uspeo da napišeš gomilu opštih mesta, gluposti i neistina i da dođeš do skoro istog zaključka. 

 

Prvo, tvoj tok misli da je sve dobro što se desilo zasluga Terzića koji je u klubu je presmešna. 

 

Osporavam mu dovođenje Milojevića zato što znamo svi da mu nije bio prvi izbor. Tek kada je popušio kurčinu kod Matjaža Keka i na još nekoliko mesta, jer je nesposoban, onda mu se pao Milojević. Sreća za njega, jer da je sposobniji došao bi neko drugi pa možda ne bi bilo Lige šampiona. 

 

Kada je reč o transferima, važi isto. Samo zato što je bio u klubu ne znači da je sve njegova zasluga. Svi dobro znamo da je svako ko je došao iz Rusije (Donald, Kanga, Hugo, LeTalek, Fibel) došao preko Grofa, Terza je tu samo završio papirologiju, možda ni to. Ibanjeza je našao Marko Mitrović. 

 

Marina je hteo da dovede celo prošlo leto, naravno nije uspeo jer je nesposoban, pa kad je Miloje ušao u LŠ Marin se javio da hoće da pređe. Taj transfer igrača kojeg je Olimpijakos hteo da proda sam mogao ja da završim. Isto važi i za Bena. Da mu se daju zasluge za to je kao da neko meni daje platu samo da uključim kompjuter. 

 

Eto mu Boaći i Degenek sa tvog spiska, možeš dodati Krsticića, Borjana, Plavšića. Ostatak su promašaji, suvi prosek ili transferi koje bi trust mozgova sa ovog foruma lagano završio (tipa Rodić i Radonjić). 

 

A tek ova glupost oko klinaca i prve sezone. Prvo nije on promovisao ništa, da je bilo po njegovoj ideji Grujić bi bio prodat mnogo pre Liverpula, ali sreća pa mu otac gospodin čovek kakav Terzić nikad neće biti (ni gospodin, a još manje čovek). Rajković je doveden još dok se Džaja pitao, Jović i Grujić su već debitovali. Grujić je bio na dvojnoj u Kolubari, dok su na terenu bila vajna terzina pojačanja poput Bosančića i Cakija Stojanovića. Tako da, ili si zaboravan ili namerno menjaš istinu kako ti odgovara. 

 

Na kraju krajeva klince promovišu treneri. Terza je tu da ih nazove novim Falkaom i onda proda ud po ud. Nesposobna lopina. 

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Боги said:

Само да изјавим за дневник да продаја Радоњића за 12 милиона, је најбољи трансфер клуба у последњих XY година

 

Mi bi sa Radonjicem u timu igrali bar duplo lepsi i zanimljiviji fudbal. Od tih para smo svakako videli 5.5 miliona koji su uspeli da se spickaju od avgusta-januara kad smo morali Degeneka da prodamo, itd.

 

Tako da, ipak ne, bolje bi bilo za sve da je ostao jos godinu dana makar. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, red_white said:

Kakve gluposti valjas mati mila 🤣. Matjaz Kek je sam demantovao da ke pregovarao sa Zvezdom a i da jeste sta ke problem? On ke doveo Milojevica a da li je Kek bio prva opcija ili on nebitno je. Nije bio ni neka 5. opcija kako predstavljas jer je vec krajem maja manje vise bilo poznato da dolazi Milojevic (predstavljen 5.juna). Covjek je sem te prve sezone gdje zbog nedostatka novca tim bio nekonkurentan svake sezone treneru spremio tim koji je realno najjaci u ligi. I mante me price usralo ga, dvije sezine zaredom klub ima rezultat u Evropi. Ide treca, sta ces pisati ako i ove sezone tim napravi dobar rezultat u Evropi? Hoce opet ici "usralo Terzu sa Milojevicem". To sto je zadrzao trenera pzne dvije sezone i krece treca to nista. Nesposoban Terza, nece Miloja niko, opet Terzu usralo 🤣

 

Bitno je, što odmah nije prepoznao Miloja i doveo ga kad je tako vrsan poznavalac? Što ga nije doveo iz Čuke ranije, ko zna koliko bi uspeha do sad bilo. 

 

Uz svakog uspešnog čoveka ide neka svita koja se suklja, a veze nema. 

 

Milojević je ostvario rezultate uprkos Terziću, a ne zbog njega. 

 

A ti, kao i svaka razotkrivena budala koja ostane bez i izmišljenih argumenata, možeš samo da se smeješ i probaš da odbaciš sve napisano, jer je navodno smešno. 

 

Čak i da uzmemo da jeste smešno, ti si lik koji bleji u uglu lika po imenu Zvezdan Terzić, čoveka koji je pobegao iz zemlje i bio na Interpolovoj poternici. 

 

Pre dve stranice za istinsku legendu kluba kažeš da se slizao sa Milom, ali zato nemaš problem da braniš lika kojeg je postavio u Crvenu zvezdu prvi čovek države Srbije, lik sa kojim igrom slučaja jedino Terzić može da se meri sa količinom izrečenih laži, predsednik države kojeg Jovana Joksimović osramoti na nacionalnoj tv. 

 

Stavovi su ti malo kontradiktorni rođače, tako da ću ovu diskusiju da završim ovde, da možeš da razmišliš šta ti je još smešno. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, tsva said:

Sere nas samo tako

Na zrebanju je uvek potrebna sreca, posebno u pocetnim kolima.

Druga stvar je to sto cemo, bar tako mislim, imati problema i sa ovima koje smo lani izbacili lagano nakon 3-0 u Bgd.

Nisam siguran kako ce ekipa izgledati na terenu pocetkom jula, narocito posle onakvih izdanja proteklih meseci.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...