Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

46 minutes ago, vepar said:

 

Suma i Natko, kako vec... su jedini koji bi u Zvezdi mogli da konkurisu za 11. 

 

 

Zdjelar je trenutno bolji od Jovancica

Strahinja Pavlovic je bolji od Milunovica

Miletic je bolji od Gobeljica

 

Nije sad da smo izgubili od pacera, ne treba preterivati. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Ma gluposti to oko Partizana kako je trebao primiti petardu. Ljudi po kladionicama, koje su najmjerodavnije, bili blagi favorit. Jest kiks, iako nas je sudija debelo oštetio, ali nisu Šamrok Roversi.

Edited by prolup
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, n4l1m said:

jel ima neko da pita struku, zasto gajic nije licenciran a onda dva dana nakon tog spiska taj isti nepsremni/problematicni/nadrogirani gajic pocinje da se koristi?:default_coffee:

 

"Milan Gajić nije licenciran jer je Filip Stojković otišao u poslednjem trenutku kao igrač ponikao u našoj školi”, sleže ramenima Milojević na konferenciji za novinare uoči meča sa Mačvom u 10. kolu Superlige.

Link to comment
Share on other sites

Najbolje poluvreme u prvenstvu u zadnjih 18 meseci. Utisak malo i dalhe kvari rahmetli Ivanic al ajde i on se trudi. Sad sto ne ume. Gajic za Gobeljica izmislio zivot. Pokenjam se na struku koja je vrsila licenciranje. I dalje previse pasova unazad i dosta sporog razmisljanja ali to je normalno jer mi vec godinama ne igramo nikakav fudbal pa ce potrajati dok se ne uhodaju.

 

Danas nismo igrali na rezultat nego pokusavali da igramo fudbal i utakmica je vec resena. Jasno svakoj budali al ne vredi ponavljati.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Bas je veliki diletantizam ne registrovanje Bena i Gajica za LŠ. 

 

Necu sad da pljujem kao pravi Srbin, svaku gresku uprave, jer i ovako nesposobni stvorili su dobar kredit. 3g u Evropi uz jedno prolece, peglaju te dugove (znamo na kakav nacin, ali ajde), podigli su tu infrastukturu na visi nivo (pomocni tereni, sminkanje Mare) ... 

 

Kakvi su nesposobni, za mene su zlatni u odnosu na Lukicevo i post Lukicevo doba..

 

Ja necu romantizovati da se moze naci bolja uprava, koja nece lizati prste tokom pretacenja meda, gde ce praviti sportske podvige u vidu 1/8,1/4 finala LS..

 

To braco ima, ali u Mikijevom zabavniku. 

 

Ovi sada su zlatni, samo ih treba kontrolisati da ne kradu mnogo i da im se ne desavaju onakve amaterske greske u vidu prenatrpavanja stranaca, ne licenciranja itd 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...