Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Kukali su na Marina, a sad nema ko da im veze ni jedan dobar pas

Jovancic, Njegos, Vukan, Milun, sve drugoligaski igraci

Edited by vepar
Posted

Najbolja dodavanja Rodića i Gobeljića su pala po 20 metara od naših najbližih igrača. Majko sveta pa da li mora toliko bezmudo. Barem simulirajte neki fudbal. 

Posted
4 hours ago, vepar said:

Ekipa nam deluje sve jadnije

Ovde je minimalan poraz premija, ocekujem totalnu katastrofu 

Kao i da se pokaze na delu kakav je Stankovic amater najklasicniji

Aj idi na tviter pa kukaj haha

3 hours ago, vepar said:

Ako Stankovic ostavi Gavrica na klupi, to ce samo da pokaze kakva je jajara od trenera

Ocekujem kukavicki, defanzivan fudbal, dok ce njih Savo da nalozi

28 minutes ago, vepar said:

Kakav sastav haha bezmudi Stankovic

15 minutes ago, vepar said:

Cak i najgori tviteras forumas moze da predvidi stvari na mecu, samo Stankela ne moze

Tacno nas unistava Milun 

5 minutes ago, vepar said:

Sta je ovo, jebote

Daj Gavrica, jajaro

Jel treba još 100 puta da napiše Jajara, pa da neko od moderacije reaguje? Oćemo opet sa imamo situaciju kao i sa Sisoje? 

• Like 7
  • Tuzno 1
Posted

Losa postavka, obzirom na ono sto smo do sad videli da Stankovic radi.

Ovde fudbala necemo videti, svakako.sve je pogresno postavljeno u startu i ide se na tvrdo.

Posted

Je l' ovo naš najbolji sudija? Lik bukvalno ne gleda loptu dok je u vazduhu. On nije ni video da su boaci i Pavllovic bili na skoku.

Posted
Mi smo jad i beda. Nas su bukvalno vadili samo Nikolić i Gavrić. Bez njih dvojice smo nula.
Mladi žive za derbi.. A ove vedete nebrojeno puta dokazale koliko (ne)mogu. Nevidljivi Ivanić, Milunović, Jovančić.. Jbt Deki ako je bila korona nismo sve zaboravili..

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Posted
1 minute ago, Green23 said:

Jel treba još 100 puta da napiše Jajara, pa da neko od moderacije reaguje? Oćemo opet sa imamo situaciju kao i sa Sisoje? 

Kakva si drukara na internetu hah sigurno si ponosan na sebe

A ja ne znam ni sta je toliko uvredljivo? Jajara nije neka teska rec, posebno ne za forum

A pokazala se i kao istinita

Posted
Just now, vepar said:

Kakva si drukara na internetu hah sigurno si ponosan na sebe

A ja ne znam ni sta je toliko uvredljivo? Jajara nije neka teska rec, posebno ne za forum

A pokazala se i kao istinita

Dechak, odmori malo. 

Posted
1 minute ago, Manoly said:

Losa postavka, obzirom na ono sto smo do sad videli da Stankovic radi.

Ovde fudbala necemo videti, svakako.sve je pogresno postavljeno u startu i ide se na tvrdo.

Nema sredine, nema prenosa lopte, a i kada stanu na loptu ne znaju šta će sa njom. Loše.

Posted

Jbm ti struku, nama je sredinu terena držao momak od 20 godina. Bukvalno nemamo igrača u vezi koji može da doda prvom do sebe. 

Posted (edited)

Njegos ni jednu loptu nije dao ka napred, bas lose igra 

Neka dignu ruke svi oni koji su znali kako ce Boaci izgledati na ovoj utakmici. Kakav uzas, bog te vido.

Edited by Liska Manjina
  • Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...