Volter Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 19 minutes ago, nemanjaol said: Ja sam jos pre jedno 9 godina cuo pricu da je Vucicev javni nastup i persona pravljena po modelu Bojanica. Nemam pojma kolko je tacno, ali mi ne zvuci nemoguce Sećam se prvog Velikog brata koji je bio na B92. To se tada smatralo za nešto moderno, nije bilo velike gledanosti i uglavnom je VB gledao mlađi deo populacije. Pobedio je pametan i kulturan momak Ivan Ljuba. Kasnije je rijalitije preuzeo Pink. Vrhunac je bila Farma 2010. Na svakom koraku se pričalo o tome tako da hteo ne hteo morao si saznati za sav onaj pičvajz koji se dešavao. Zvezde Granda je bila najpopularnija emsija i Saša Popović je kroz svoje emisije radio kampanju Bojaniću, većina novina je od njega pravila žrtvu i otvoreno pisala o ustaši koji maltretira jednog Srbina. Klipovi na YT su preplavili fanatici Bojanića. Uživo u programu išla su skandiranja Firči ustašo i Maco Turčine napuši se kurčine. Brzo je i Nepomenik državu pretvorio u Farmu. Edited 23 hours ago by Volter 1
40Wins Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Najjači rijaliti u Srba je bio VIP VB sa Erom, Milićem, Skajom i Ajzakom. Drugo mesto Farma sa Bojanicem i Zoricom Brunclik. Trece mesto Farma 1 sa Topalkom i Nigorom. Specijalno mesto prvi VB i normalan covek Ivan pobednik feet. Mikikupinovo i Marko Miljkovic. 3
Klotzen Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Sram vas bilo što ste svi zaboravili gospodina Bureka 🙂 Meni je ta farma sa Bojanićem bila najbolja ali ne zbog njega nego kako su ga ova dvojica ponižavala 🙂 a on se upinjao da pokaže kako je žrtva. Nije ni kontao da ga Pink nikad ne bi izbacio dok god je spreman da trpi sve to. Jel beše tu i Đus imao incident sa njim ?
Dzo23 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pa ti rijalitiji su država u malom, to jest predstavljaju personifikaciju države. Samo kad pogledaš da su pobjeđivali Bojanic i ona Golubovićeva, koji su govna od ljudi i poremećene osobe, a pravili žrtvu od sebe konstantno, shvatiš zašto nas ovaj nepomenik jaše 14 godina, a ta fela bukvalno od kako je uvedeno višestranačje u Srbiji, sa izuzetkom od par godina. Sve je kristalno jasno.
Perkos2 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 55 minutes ago, Don Dusko said: Nemojte zezati da ste gledali farmu? I pamte svaki detalj do danas
Volter Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago Mnogi su gledali Farmu, mnogi koji kažu da nisu, isto su gledali, bilo ih je samo sramota to da kažu. Ponavljam, memoguće je bilo bar na trenutak ne pogledati Farmu 2010. Meni je što se tiče šou programa žao što nije zaživela Operacija trijumf. Bilo je tu kvalitetnih vokala, rok muzika je dominirala, al su brzo tokom takmičenja sve pretvorili u Farmu, čak ih terali i da pevaju narodnjake. 1
Klotzen Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja sam gledao prvih par VB, Farmu nisam pratio ali se o toj pričalo naveliko tako da sam se uključio i gledao taj deo kada je sve prštalo u kući. Pre nekih 10 ili 15 godina sam imao priliku da pričam sa jednim učesnikom Parova i Farme koji mi je rekao da je 90% sve namešteno u ta dva realitija jer u protivnim bili bi dosadni kao VB. Danas jedino ponekad survivor pogledam ako nema ništa ni na jednom kanalu.
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, Don Dusko said: Nemojte zezati da ste gledali farmu? Gledala sam i ja, doduše samo prve dve. I Velikog brata. I šta ćemo sad? 😁 Rijaliti program je sam po sebi socio-psihološki eksperiment i nije po defaultu loše da se to gleda... Naravno, ove varijante kod nas poslednjih par godina (Zadruga, Parovi) su nešto drugo.
Smrtokapa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 hours ago, Don Dusko said: Nemojte zezati da ste gledali farmu? Bitno je da nisu uživali nego su gledali iz socioloških razloga 😁 3
Volter Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 13 minutes ago, Smrtokapa said: Bitno je da nisu uživali nego su gledali iz socioloških razloga 😁 Ti bolje ćuti i na zadirkuj, osim što si uživao u rijalitijima, odličan si poznavalac svih latinoameričkih serija. Da smo počeli pisati o Ljovisni i Kasandri, raspisao bi se i tri dana ne bi stao. 1
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 43 minutes ago, Volter said: Ti bolje ćuti i na zadirkuj, osim što si uživao u rijalitijima, odličan si poznavalac svih latinoameričkih serija. Da smo počeli pisati o Ljovisni i Kasandri, raspisao bi se i tri dana ne bi stao. Ti psihopatologiju Miloša Bojanića i pogan jezik Zorice Marković stavljaš u isti pasus sa uzvišenim osećanjem koje čini da Manrike ustane iz invalidskih kolica u sudnici? Zaista ne bih dalje elaborirao. 1 1
Nicklord Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jako brzo izgube čar rijaliti emisije. Odmah provale ljudi (i producenti) šta radi pa brzo postane polurežirana loša serija. Onaj prvi Veliki Brat kad su ljudi dobijali nerve slomove jer nisu znali šta rade više sa sobom je jedini bio pravi rijaliti ja mislim 😄 3
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Smrtokapa said: Ti psihopatologiju Miloša Bojanića i pogan jezik Zorice Marković stavljaš u isti pasus sa uzvišenim osećanjem koje čini da Manrike ustane iz invalidskih kolica u sudnici? Sorry not sorry, ali ovo je bio peak domaćeg rijaliti programa: Za sve drugare forumaše koji ljube kapitalizam. ❤️
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: Sorry not sorry, ali ovo je bio peak domaćeg rijaliti programa: Za sve drugare forumaše koji ljube kapitalizam. ❤️ Team lepi Mica sam ovde
Volter Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 8 minutes ago, Smrtokapa said: Zaista ne bih dalje elaborirao. Bolje nemoj jer može doći do ozbiljnog sukoba. Mada priznajem da se i ja Kasandre sa setom sada sećam, čak sam i reprizu gledao.
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Odreći ću vas se svih redom, Informer će pisati o tome. 1 1
Volter Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago (edited) 1 hour ago, Barkley#34 said: Odreći ću vas se svih redom, Informer će pisati o tome. Smrtokapa, nije te iznenadio ovakav komentar jednog grobara, odmah da se pokaže kako su oni nivo, avangarda, iznad nas, gospoda...A godinama gledamo njihove rijaliti šou programe. Spoiler A matori Fensi će mi platiti, ispade da sam ja otvorio temu za rijalitije. Edited 1 hour ago by Volter 1
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Našao sam sliku Tiaga Splitera lepo obučenog i sada je Fancy Splitter. Spoiler 1
Eddard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Svi vi koji ste gledali farme ste ljakse... Neki sa socio-psihološkim izgovorom, ali ljakse 😎.
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Realno, farme i zadruge su seljačke stvari po definiciji. 1
Volter Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 15 minutes ago, Eddard said: Svi vi koji ste gledali farme ste ljakse... Neki sa socio-psihološkim izgovorom, ali ljakse 😎. Da odgovorim u tvom stilu: 1
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 25 minutes ago, Eddard said: Svi vi koji ste gledali farme ste ljakse... Neki sa socio-psihološkim izgovorom, ali ljakse 😎. So what? Mislim, koga boli kurac za to? 😁
Klotzen Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Sve morate da pogledate da biste znali šta je. U protivnom ste kao onaj predsednik opštine koji je roman "Nož" ocenio ovako "Ja roman doduše nijesam čitao ali ga osuđujem kao izrazito nacionalistički". E tako i vi 🙂 Što se tiče ovih što su gledali španske serije prva je bila Gušterov osmeh (doduše ova je bila brazilska ali za nas pod sankcijama su sve bile španske 🙂 ), odgledao prve dve epizode u premijernom terminu i ocenio to sranjem na koje ne treba trošiti vreme.
Stiletto Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago 1 minute ago, Klotzen said: Sve morate da pogledate da biste znali šta je. Je l' moram da skočim u bunar da bih saznao da je opasno po život? 3 minutes ago, Klotzen said: Što se tiče ovih što su gledali španske serije prva je bila Gušterov osmeh Još si ti mlad da se sećaš Robinje Isaure. 😎
Recommended Posts