Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ugasio sam tv i izasao napolje u setnju, ne mogu ovo da gledam. Alkaraz da se lupa u dupe jer mu je Djokovic sklonio Sinera. Mec protiv Sinera je bio 2x stresniji pa sam opet gledao ali ovo poklanjanje nmg stvarno gledati.

Posted

Ne verujem da bi mogao da se vrati nakon 1 : 2 protiv Sinera, bez obzira sto Alkaraz ne servira ni priblizno onako dobro kao Italijan, ali Novakov servis i namestanje na udarac nakon duze razmene trenutno nisu na zadovoljavajucem nivou, izgleda da ga snaga definitivno izdaje, sto je ipak cudno s obzirom da mec ne traje predugo.

Posted

Ostao je bez snage i bez servisa. Koliko generalno voli da servira prvi to mu ovde i ne odgovara jer nema onu pauzu između gemova da odahne malo pred svoj servis.

Očigledno i kasni na loptu bar pola koraka, pitanje je može li naći dovoljno energije do kraja.

Šta god uradi svaka mu čast, igra na maksimumu pa koliko god ostane u rezervoaru, ali Karlos je prebrz za duge poene. 

• Like 2
Posted (edited)
7 minutes ago, La mano de Dios said:

Ugasio sam tv i izasao napolje u setnju, ne mogu ovo da gledam. Alkaraz da se lupa u dupe jer mu je Djokovic sklonio Sinera. Mec protiv Sinera je bio 2x stresniji pa sam opet gledao ali ovo poklanjanje nmg stvarno gledati.

Ne mozemo da znamo, ali Alkaraz bi prema prikazanom na turniru bio favorit u tom mecu.

I ovaj mec nije gotov, Alkaraz nije pobedio jos uvek.

P.S. Ako je nesto u ovom mecu poklonjeno, to je prvi set.

Edited by McLeod
Posted
4 minutes ago, La mano de Dios said:

Izvini, ali ovo je jako glupa teza. Možda čovek jednostavno ne može više, a ni Alkaraz nije neki no name lik, već prvi reket sveta.

Posted

Mora da podigne servis i ritern kako zna i ume, od toga sve počinje. Karlitos nervozan čim ga malo jače raširi po terenu, što je normalno, baseline tempo je njegov forte. Ajmo bre, ima da se igra ovde. Eye of the tiger! 

Posted
3 minutes ago, McLeod said:

Ne mozemo da znamo, ali Alkaraz bi prema prikazanom na turniru bio favorit u tom mecu.

I ovaj mec nije gotov, Alkaraz nije pobedio jos uvek.

Favorit po tb mozda, kvota da Siner osvaja Ao jos pre pf sa Novakom je bila 1,4. Znaci u finalu max 1,35 na njega protiv Karlosa.

Posted

Alkaraz dobar danas ali i dalje imam osećaj da se sve pita Noleta. Ako odigra ostatak meča kao protiv Sinera, može ovo da uzme. 
Ne deluje mi Novak energetski toliko loše (kao protiv Sinera npr.), prosto danas ne pogadja udarce i servis mu je dosta lošiji

Posted
2 minutes ago, La mano de Dios said:

Favorit po tb mozda, kvota da Siner osvaja Ao jos pre pf sa Novakom je bila 1,4. Znaci u finalu max 1,35 na njega protiv Karlosa.

I na Djokovica bila 10 jbg.

P.S. evo ovaj poen sad za 0-30 je izgledao kao lagana greska, ali je dobio od Alkaraza 4 potpuno drugacije lopte i svaka je bila duboka.

Posted

Ne vredi, on bas kasni da se namesti na udarac. A servis je tu i tamo prisutan, udarci i ne tako efikasni u ovoj fazi meca. Tesko ce se Novak iscupati bez podizanja u tim elementima igre. Trenutno gledamo poptuno drugacijeg igraca u odnosu na onog iz prvog seta.

Posted

Nema mu se šta zameriti i da je izgubio 3:0 danas, dobiti Sinera pa Alkaraza je monumentalan poduhvat.

Evo vratio mu se servis u prošlom gemu i opet ga je izgubio.

Posted

Meni deluje da mu je meč protiv Sinera odneo isuviše energije. Teško prati Alkaraza pa stoga i brza često, igra riskantnije, bira rešenja koja inače ne bi.. Nije ovo gotovo naravno, ali ne deluje dobro za Đokovića trenutno

• Like 3
Posted

Njemu ce kako god da se ovaj mec zavrsi, ovo dati snage da izgura sezonu, bas zbog one neverovatne pobede protiv Sinera, ali cini mi se da bolju priliku od ove da osvoji trofej nece imati do kraja karijere.

Dobiti i Sinera i Alkaraza u nizu je definitivno nemoguca misija, cak i za magicnog Novaka, a tako ce ostati za sve druge igrace za jedan duzi vremenski period.

• Like 1