Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Darko said:

Najvažnije je da su svi zdravi za plejof. 

To stoji, mada je teško i uigrati se kad ti stalno izostaju važni igrači. Nadam se da ova povreda nije preozbiljna i da je ujedno poslednja povreda nekog važnog igrača ove sezone.

• Like 1
Posted

Bill Simmons gura Green23 u Lakerse za nekoga... Kapiram da je Lakersima Reeves previše, a nama Knecht premalo. Ostajem pri tome da je nama bolje da dovedemo AD-ja i Gijanisa.

Posted
2 hours ago, freethrow said:

Bill Simmons gura Green23 u Lakerse za nekoga... Kapiram da je Lakersima Reeves previše, a nama Knecht premalo. Ostajem pri tome da je nama bolje da dovedemo AD-ja i Gijanisa.

Steph+AD bomba. Okruziti ih solidnim igracima i haos ce napraviti.

Druga solucija, dovesti Greenu duo otac+sin i jedna prava sporCka prica u GSW ( imali bi oca i sina, bracu i 23 koji je kao neka rodbina svima ).

I naravno starac foco Al

Posted

Lejkersi kad gube to je vec do poluvremena, stvarno frustrirajuce i negledljivo. Stoji da nisu igrali Luka i Mura, al bruka na koji se nacin izgubilo po ko zna koji put ove sezone - upadne se u rupu u Q2 i to je to, nema odgovora, nema nicega. Rivs nije bio na nivou na kome igra bez Luke, izasao i iz povrede, na pocetku ga je onaj mali Buaje iz Finiksa ciljao i ozbiljno silovao. Mark igracina, koliko mi je zao sto ga nismo imali u proslom plejofu, mislim da bi zaista kidali. A i za posle da je ostao... Kakav zajeb Pelinke, pricace se. Covek i kad proba da uradi nesto pametno ne moze. Finix zaista onako leprsava, zanimljiva ekipa, igraju momci bore se izvlaci se maksimum iz rostera i trenutne situacije, ceka se i taj Jalen Green. Fini su za gledanje jer su srcani, imaju dobar timski duh i deluju zivo, postuju se saigraci, lepo im kruzi lopta i mnogi poentiraju. Dilon Bruks jbg jeste se previse glupirao i blamirao, al kad se to stavi po strani realno dobar igrac u oba smera, podize intenziti, vredi svakoj ekipi. Memfis ga se odrekao zbog vankosarkaskih stvari i aktivnosti, ali bio je jedan od nosilaca njihovog grit corea.

Jedno pitanje - sta mislite, trenutno, ko je bolji igrac Austin Reaves ili Devin Booker ? Meni je nekako Austin jos od sofmor sezone delovao neko kome bi plafon mogao da bude Armani. Igrac dobrog suta, koji kida midrange i iznudjuje dobro bacanja, moze da prodre a i pogadja trojke. U odbrani svakako liability, ali solidan na skoku. Rivs nesto bolji kreator/slasher, Buker svakako bolji cisti suter. 

Ovo je prvi b2b poraz ove sezone. Klipersi skinuse i Hjuston ubedljivo, mogu oni da se ukljuce u trku za plejin, ima dovoljno vremena. Jedino me tesi to sto su izgubili i HOU i DEN (sweet one), ali SA pobedio OKC i otisao na #2. Sledi mnogo vazna tekma protiv Rocketsa. Cryptocom, home-game, Xmas special. LeBron vs KD jos jednom, prvi protiv osmog strelca na vecnoj listi. Izgubili 2 utakmice gde smo pocisceni, sada mora da se odgovori i dobije direktan takmac za plasman i ode na 2 poraza manje od njih, a 3 pobede vise. Da se pobedi jedan jaci tim i derbi, i da se malo odaljimo od njih na tabeli. Minesota sve bolja, tri pobede od HOU vise, 20-10, a LAL na 19-9. Bice nevidjena trka za raspored 2-6, jos ako se tu ukljuci i Finix.... Nece ni GS cutati, probace da sloze neki paket oko Kuminge za verovatno visokog, ili koga budu zeleli.