Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sve stoji, a moze da se gleda i ovako - Edvards odigrao na brutalnom nivou, nije imao u plejofu ovakvu partiju dve godine, Gober verovatno najbolja plejof partija protiv Jokica takodje, Jokic imao pomracenje uma na kraju, i Minesota jedva dobila.

Ja mislim da Denver ovo lagano resava do kraja, mozda cak i 4-1, mada verovatnije 4-2.

• Like 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
4 minutes ago, McLeod said:

Sve stoji, a moze da se gleda i ovako - Edvards odigrao na brutalnom nivou, nije imao u plejofu ovakvu partiju dve godine, Gober verovatno najbolja plejof partija protiv Jokica takodje, Jokic imao pomracenje uma na kraju, i Minesota jedva dobila.

Ja mislim da Denver ovo lagano resava do kraja, mozda cak i 4-1, mada verovatnije 4-2.

59 minutes ago, Darko said:

@Zli Gli na forumu danas:

giphy.gif

• Ha-ha 9
Posted
7 minutes ago, McLeod said:

Nagetsi trenutno:

you%E2%80%99re-going-down-carl-weathers.

Posted

Pa niste valjda mislili da će Denver da se prošeta pored Minesote. Ne znači ovde domaći teren bog zna šta, potvrđeno u praksi. Biće ovo opasna serija a Nuggetsi su i dalje favoriti. E sad što su izabrali najgori mogući put kroz PO (TWolves - Spurs - OKC) to je drugi par rukava umesto da su imali šetnju u prvoj rundi i da sveži dočekaju okršaj sa Mordorom iz midwest pripizdine.

• Like 8
Posted

Da Nagetsi pokusaju nesto ludo:da Jonas odigra bar 20 min, on ne bezi od kontakta, mozda lupi bar samara, uneo bi nekog u kos ako nista.Odbrana?od Jokica nije gori...

Posted

Nije pogrešio Mekdenijels da su svi glavni igrači iz Denvera loši do užasni defanzivci, samo nisam ljubitelj ovako "jakih" izjava. Tek je druga završena utakmica i 1-1.

Denver je najjači napad lige. Odbrana jeste loša ali znaju oni da pritegnu u 4/4, i nisu mali broj utakmica dobili preokretima u poslednjem kvartalu.

Nisam siguran koliko će se još puta desiti ovakav raspad dva glavna igrača u 4/4.

Minesoti fali plejmejker ko leba. 

Posted
1 hour ago, gggggggg said:

ma nema niko sansi protiv ovog okca realno gledano. prosetace se do titule lagano kao warriorsi onomad.

Ja mislim da i Spursi i Nuggetsi, a posebno eventualno Celticsi u finalu itekako mogu da ih dobiju. 

• Like 5
Posted

kako je samo mccollum popisao na navijace new yorka. on i civava alvarado se nesto pokacili u trecoj cetvrtini i onda krece cela arena da zvizdi mccollumu a ovaj im lepo spakovao par poena preko brunsona za preokret (mada je skoro pa i bacio sve to u vodu zbog dva promasena slobodna bacanja 5 sekundi pre kraja na +1). bas uzasna cetvrta cetvrtina knicksa. nisam siguran da je pametna ideja igrati bez townsa i brunsona u isto vreme. brunson se posle vratio i igrao samo iso kosarku poslednjih pet minuta otprilike.

na drugoj strani kuminga imao jednu od pet onih utakmica gde daja 20 poena. na kraju on zavrsio umesto danielsa. kao i kod nuggetsa i kod knicksa se vidi da nesto tu nije sve kako treba iako i dalje ima dobrih rezultata.

Posted
10 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ja mislim da i Spursi i Nuggetsi, a posebno eventualno Celticsi u finalu itekako mogu da ih dobiju. 

ne vidim kako ih nuggetsi mogu dobiti sa ovakvom odbranom. spursi imaju odbranu ali nemaju napad, a i u odbrani su thunderi jos jedan nivo iznad njih. celticsi imaju premalo talenta sa previse prasinara gde thunder opet ima bolje od njih. 

nuggetsi prvo moraju proci ove wolvese gde bih rekao da je serija sada 50-50. spursi osim wembanyame i kao foxa su svi zeleni i nedokazani u playoffu sa upitnim napadckim repertoarom.

a okc ovaj playoff godinu dana iskusniji i bolji uz mnogo manje pritiska u odnosu na proslu sezonu. sada imaju i solidnog sestog igraca i trpaca sa klupe. da se desi neka povreda hartensteina ili holmgrena pa jedino onda mogu zamisliti da ce ih ekipe toliko naskakati da ce anulirati sve njihove prednosti u drugim aspektima. cak i im i nije bitno da ne sutiraju trojke posto je sga automatik sa midrangea i moze to da radi citavu utakmicu bez da ga iko i moze zaustaviti. castle je bio jedini ove sezone koji ga je mucio i to je mozda i jedina sansa za spurse.

• Like 1
Posted (edited)

Tanak Denver,i ona serija je bila protiv tank timova,trebali da izgube protiv Sparsa i Portlanda.Staviti ruki trenera da vodi tim ka tituli,Marej večito precenjen,ciglari obe tekme,Jokic los za njegove standarde,nema ni agresivnosti,no sa ovakvom odbranom ne ideš nigde.Takodje,opet gube posle ovolike prednosti,reklo bi se da i mentalno nisu spremni,ja sam se čudio da ljudi imaju od njih velika očekivanja,još Ant nije skroz zdrav,Sota nema ni krstenog pleja i mucis se.

Niksi sa druge strane,bez komentara,deluje mi da će Boston da se doseta do finala lige.

Edited by Gaga
Posted
3 hours ago, McLeod said:

@moonovermarin Jel moze da se otkljuca na 5 minuta Den-Min, promenio bih prognozu u 4:3 za Minesotu 🙃

• Like 1
  • Ha-ha 5
Posted

gbHItMQ.png

izgleda da su rumori od pre par meseci o skrtosti novog vlasnika porltanda bili tacni...

ide i prica da nije voljan platiti splitteru ugovor i da nudi neke minimalne pare

• Tuzno 3
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
7 hours ago, Magia said:

2 hours ago, Stiletto said:

Stani u red i nemo' se guraš! :classic_biggrin:

2 hours ago, Delfinarijum said:

@moonovermarin Jel moze da se otkljuca na 5 minuta Den-Min, promenio bih prognozu u 4:3 za Minesotu 🙃

Menjajte svi, taman da nadoknadim krompir iz plej ina

Posted

Minnesota je šutirala bolje za 2, šutirala je bolje za 3, imala je više skokova (Jokara?), više ofanzivnih skokova (Jokara?), više asistencija (Jokara?), više poena iz reketa (Jokara?), zabili su 10x više "2nd chance" poena (Jokara?).

Ne znam šta Jokić glumi i zašto je pasivan toliko. Jer ovaj film protiv Minnesote smo već gledali. Jokić igra 40 minuta, ne može disat više, poteže trice 1/7, udvajaju Murraya, turnover, kontra.... Al glavno da u prvojlčetvrtini 2 puta šutne na koš, i da u prvom poluvremenu ima 6 poena. 

Ovako je otvorio 3 serije protiv Sote:

2023: 13+27

2024: 32+16

2026: 25+24

Neke druge:

2022- Warriors: 25+26
2019: Blazers: 37+16
2025- Clippers: 29+26
2020- Jazz: 29+28
2023- Lakers: 34+23
2024- Lakers: 32+27
2025-Thunder: 42+17
2023- Suns: 24+39
2023- Heat: 27+41
2021: Blazers: 34+38

Al ajde, barem se onaj genij pojavio na televiziji da ustvrdi kako nitko u Nuggetsima ne igra obranu, imenovao Gordona, Jokića, Cama, Murraya, THJa, i rekao kako ih samo treba napadati čim ih vidiš ispred sebe. Nadam se a su to shvatili osobno. Proziva ih tip koji je u 40% svojih playoff nastupa zabio manje od 10 poena. Što samo po sebi nije problem, ali onda nisi ti taj koji otvara usta.

Nadam se da u G3 neće prvo razigravati Brauna, nego da se kreće jako.

Posted

Kakav preokret Atlante, imaju oni to u sebi, nezgodna ekipa. Bice to dobar fajt, i dalje prednost Niksima ofc. 

Svaka cast Goberu kako se drzao protiv Jokare u oba meca. Dobre role i Hylanda i Dosunmua. Na kraju DiVincenzo i Rendl kad je najvaznije. Za prvu rundu, ova serija je exquisite, i svasta mozemo ocekivati do kraja. Gordon nekako uvek pogadja klac trice za DEN i kada odigra slabije, juce na -4 zabio tricu. Timmy JR je isto vruc igrac. 

MekDenijels treba da prica na terenu, mislim da i ofanzivno ima itekako sta da kaze, samo treba da se oslobodi.