Dracarys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Mogu da se otvore serije i posle g2, da mogu da prepravim neke serije čiji mi rezultati ne idu na ruku. Edited 1 hour ago by Dracarys 4
gggggggg Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago 2 hours ago, Chaos Is Me said: Orlando je ekipa koja ima dosta kvaliteta ali nekako su imali lošu energiju cele sezone, takođe i dosta povreda i dosta Saša Obradović Jamahl Mosley iso heavy košarke i midrange kamenjanja Banchera i ostalih. Međutim, kao da su se probudili i uhvatili talas sad kad je stvarno bitno. Možda su namerno i spustili gas protiv Sixersa da bi izbegli Boston. Nemaju oni razloga da se plaše Pistonsa, zapravo pre početka sezone je dosta ljudi mislilo da će Orlando biti tu gde je Detroit tj. da će zameniti mesta. Baš bedna partija Durena, bio je non factor, zapravo ga je nadigrao potpuno Wendell Carter. Ove dve ekipe su egal po suvom kvalitetu iako su jedni prvi a drugi osmi. sanse za to su mozda 0.1%. nema tu previse taktiziranja kada ti cela sezona zavisi od jedne utakmice. hornetsi su pogotovo ekipa protiv koje ne bih nikada rizikovao. da ne zaboravimo da su oni u poslednjoj utakmici sezone kada su jurili pobedu protiv c postave celticsa izgubili i to tako sto su banea stavili da igra prvu cetvrtinu i planirali da ga odmore jer eto da ima svih 82 utamice odigrane, da bi kada su videli da nema zajebancije sa bostonom, morali da ga opet vrate u cetvrtu cetvrtinu da preokrenu rezultat i pobede ali su failovali. bas jedna dobra sramota. dobro je da se vratio wagner, bio je najbolji igrac u poslednjoj cetvrtini. kod detroita cunningham se mozda i prelako setao do kosa ali kao da ga je magic namerno pustao da da koliko god zeli poena, samo ostali da se ne razigraju i to im je na kraju i dalo rezultata. lakers-houston, kao sto sam rekao je bila jedna od gorih utakmica. npr houston je drugu cetvrtinu dobio sa 19-17 a sutirali su iz igre u toj cetvrtini 20%. na kraju su imali 27 fg vise od lakersa i 21-3 u ofanzivnim skokovima i uprkos tome su uspeli izgubiti dosta lagano utakmicu. mislim da se to nikada nije desilo u istoriji. apsolutno je tragicno kako izgledaju u napadu. sengun je blizi wendellu carteru nego sto je jokicu. bas je sramotno koliko je neefikasan u napadu. bice utakmica kada mu sve ulazi ali obicno je to bas mucenje.
Recommended Posts