Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sarlot me je bas razocarao nastupom al opet sta drugo ocekivati od cirkusanta Lamela i Knuppela koji je nestao kad je tvrdo.

No Lakersi poveli u seriji, sad Boston rutinira 76...

Posted

Lejkersi iskoristili izostanak KD-a i maksimalno izrudarili utakmicu, veliki effort Jamesa i svih ostalih momaka - prednjacio je Kenny, a potom i Ejton, Rui, Smart. Pitanje je da li uzeti jos ijednu utakmicu posto ce se vratiti Durent. Velika tuga jer deluje da bi ovaj crew uz Doncica i Rivsa imao sta da kaze u ovom plejofu. Nikad naspanovaniji nisu delovali kao tim, u jednom postseasonu. Prvo vodjstvo u seriji nakon 3 godine, ali bice to klasicna pirova pobeda.

Nuggetsi iskoristili cinjenicu da je Edvards daleko od 100% sto se tice zdravlja i forme, Kavsi i NY rutinski, sada Boston dere Filu, prilicno ocekivan (domacinski) pocetak plejofa uz ovo malo iznenadjenje u Kaliforniji. 

• Like 1
Posted

Prva runda ce po svemu sudeci biti malo zanimljiva. Uglavnom ce favoriti uzimati serije uz blowoute u vecini tekmi i rutinirati rivale.

Denver Minesota je zasigurno sto treba ispratiti. Mozda bude malo neizvesnosti u NY Atlanta. Ostalo tankosava.

Posted

vec jedno 2-3 sezone.

dosta meh pocetak playoffa za sada, nigde uzbudjenja. uzdam se u portland. 

nocasnji mec lakersa i houstona je bila jedna od najgorih utakmica koje sam ikada pogledao. 

Posted

Nakon očajne regularne sezone isti takav i početak plej ofa. Prvi put poslije ni sam ne znam koliko vremena nemam želju da gledam većinu serija. Smorno, predvidljivo, čak nekvalitetno. Srećom, biće bolje već od druge runde... 

Posted

Svakako nema šta osim šamaranja protivnika da se vidi u serijama koje OKC i Boston igraju protiv svojih rivala u prvoj rundi. Ostale serije mislim da će biti zanimljive i da nećemo gledati gaženja. Intenzitet u odnosu na regularnu sezonu je nebo i zemlja, to se traži.

Posted (edited)

Protiv odbrane OKC je teško izaći iz kruga mid tier, pogotovo ako se radi o pleju/beku koji baš i nema jaku podršku u ostatku ekipe.

Tanderi su baš kompletna ekipa.

Edited by Dracarys
Posted

Nastavlja Medzik na talasu vrhunskog izdanja protiv Sarlota, dobise Detroit i uzese brejk u wire to wire pobedi. Vracao se Detroit par puta, ali svaki put su odbijali talas. Velike partije Suggsa i Wendella. Suggs je od pocetka krenuo jako, uneo dobru energiju, i doneo mnogo u defanzivi. Vagner takodje jako dobar, kao i Blek. Kejd je odradio svoje, medjutim Durena je Medzik uspeo da limitira. Veoma kvalitetna utakmica, bice ovo dobra serija. Bankero je imao jedan mnogo lep pas iza ledja za Karter jr-a, neverovatan alejap. Ozbiljna predstava