le piaf Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ball smrda povredio Bama, al' tu je brat Kal'el da maltretira. Ajmo Heat, ajmoo Spoo
Darko Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Baš htedoh isto da napišem. Izuzetno efikasna i pametna partija, ubedljivo najbolji igrač na utakmici.
Chaos Is Me Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Znao sam da je Bezos zvani Lex Luthor zlo ali da je ovakvo zlo da nas onemogućava da gledamo NBA playoff... 1
Miskooo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, moonovermarin said: Plej in serija beše 2 ili 3 ili 5 poena? 2,5 1
Radalek Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Da mi je neko rekao da ce Scoot pre svega da ima defanzivni impact pre 3 godine ne bi mu verovao. Nemaju sanse verovatno protiv Spursa ali ce se potuci dobro. Bice zanimljivi sledece sezone kad se vrati Dame i dobiju vise kreacije i suta za tri. Ironicno, mislim da ce mu to biti najbolja ekipa Blazersa koju je imao ali nazalost u poznim godinama. Avdija na jebenom ovakvom opadajucem ugovoru (14 mil ove sezone, 12 za 3 sezone) je cheat code, kakav timing za produzetak ugovora pre njegove eksplozije. Ako se otarase Granta nekako otvorice im se mnogo prostora u capu. 1
Dzo23 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Čestitke Portlandu i Zuferovom sinu na sjajnoj utakmici. Jako zanimljiva ekipa. Nekoliko izuzetno dobrih mladih igrača potpomognutim "iskušnjarama" Holidejom i Grantom. U dobroj su formi, pa da vidimo koliko mogu protiv Wembija i Sparsa. Desilo se i to da je Majami izgubio u play in-u. 😦 Drago mi je zbog Šarlota i nadam se da mogu obezbediti play off. Zaslužili su.
doragan Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kako je Sarlot ovo dobio je vlaska magija, obzirom da se LaMelo Brick posteno ispromasivao, a i povredi Bama na pravdi Boga...Feniks jos gluplje izgubi.Imas prednost, imas ko zna kad ce ponoviti ponovo dobru partiju Grina, i izgubis...jbg, treba i to znati.
Marvin Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Za ovo sto je lamela uradio bih davao dozivotnu suspenziju, majkemi. govedo jedno
Chaos Is Me Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ne treba ni suspenzija, dovoljno da ga neko našamara. Jbte, Blazersima se vratili svi odjednom, nisam imao pojma da će im igrati i Sharpe i Grant i Timelord. 1
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, Barkley#34 said: Ozbiljan bezobrazluk Za ovakve stvari se na basketu ne bi dobro proveo. 2
Dracarys Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Neće niko da reaguje, takvo je danas izokrenuto društvo. Proći će ovo, možda ni suspenziju Bol neće dobiti. Grejson može da lomi ruku bez problema ruku Pejtonu, Bogut podmećuje noge, Drejmond oftalmolog itd. Čak je i Majlsu Bridžisu prošlo ono maltretiranje žene. Ali će zato svi da skoče na Ajvija, ako ima različite poglede na svet. Ne daj Bože da se kaže nešto u jokićevskom stilu, no homo. Edited 11 hours ago by Dracarys 1 1
Chaos Is Me Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Gledam hajlajtse, izgleda su obe tekme bile top. Jebem ti moćnike i masonsku ložu... Kakav takeover Avdije u pustinji a i Jrue pokazao zašto je tata i veliki šampion. Sunsi imaju za čim da žale i ne dajem im previše šanse ko god da im dođe iz Clippers vs Warriors duela. Ovakvu partiju Greena teško da će opet dobiti. Ludnica i u Severnoj Karolini. Neverovatno kako su Hornetsi spoj nekih od najgotivnijih i nekih od najiritantnijih igrača u ligi. Davion Mitchell dao sve što je imao, ali povreda Bama je bila previše a taman je dobro krenuo da školuje Diabatea. Hornetsi su preživeli i očajnu partiju Knueppela i seljačko ispucavanje Lamele, što znači da im je plafon mnogo viši od Majamijevog. 1
gggggggg Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago posto se play-in utakmice ne racunaju u statistiku tj svi se u nba ponasaju kao da ni ne postoji, tako da nema za sta da ball bude suspendovan 2 hours ago, Radalek said: Da mi je neko rekao da ce Scoot pre svega da ima defanzivni impact pre 3 godine ne bi mu verovao. Nemaju sanse verovatno protiv Spursa ali ce se potuci dobro. Bice zanimljivi sledece sezone kad se vrati Dame i dobiju vise kreacije i suta za tri. Ironicno, mislim da ce mu to biti najbolja ekipa Blazersa koju je imao ali nazalost u poznim godinama. Avdija na jebenom ovakvom opadajucem ugovoru (14 mil ove sezone, 12 za 3 sezone) je cheat code, kakav timing za produzetak ugovora pre njegove eksplozije. Ako se otarase Granta nekako otvorice im se mnogo prostora u capu. giannis 1
Dracarys Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago A meni i dalje nije jasan pravac Portlanda, zapravo ga nikad nisam ni razumeo. To je ekipa koja nikad neće da ide na all in, ali se mnogo zadovoljava ulaskom u plej of svake pete godine. Smejurija je da kada su imali TOP10 igrača lige, nisu hteli da idu na all in i pomognu Lilardu da nešto više uradi u plej ofu, jer stvarno je imao potencijala da napravi veći dar mar na zapadu. Mogli su prodati sve te pikove za te trenutke Lilardove karijere, a sada vidimo kako troše tu budućnost. Zadovoljavanjem metlom od Sparsa u prvoj rundi, lol.
Chaos Is Me Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago A možda Lillard jednostavno nikad nije bio kapacitet da kao glavni igrač odvede ekipu do titule. 3
Dracarys Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, Chaos Is Me said: A možda Lillard jednostavno nikad nije bio kapacitet da kao glavni igrač odvede ekipu do titule. Ne mora čak ni da bude titula, ali je moglo da se zakači još par puta WCF sigurno. Moglo bi da se govori o nekoj jačoj istoriji. Možda su mogli i finale kada je Finiks otišao 2021. da igra sa Milvokijem. Meni je ludilo apsolutno ništa ne pokušati, a imaš Top10 igrača lige, puštaš da ide vreme i kad omatori, šutneš ga u drugi tim. Džaba protraćena karijera sedmostrukog all NBA team igrača. Lošiji igrači će ostati bolje upamćeni, nego on, iako nije nešto mnogo lošiji od CP3. Od samog ulaska u ligu je bio veliki igrač i ol star klasa. Mislim, Niksi ulovili Bransona, i odmah prodaju svoju budućnost za što veću kompetitivnost, a niko me ne može ubediti da je on veći igrač od Lilarda. Do dolaska u Nikse nije znao šta je odlazak na ol star. Eto, Portland je ipak velika i slavna franšiza, neće tek tako da ulažu u Lilarda. Evo sada Juta hoće da bude kompetetivna, imali su Markanena, sada su doveli JJJ i grade što jači core da se peglaju u plej ofu. Znači, ne mora da se čeka Wemby. Lilard je imao samo tu nesreću da ode u Portland.
AlexMaxim Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 36 minutes ago, Dracarys said: A meni i dalje nije jasan pravac Portlanda, zapravo ga nikad nisam ni razumeo. To je ekipa koja nikad neće da ide na all in, ali se mnogo zadovoljava ulaskom u plej of svake pete godine. Smejurija je da kada su imali TOP10 igrača lige, nisu hteli da idu na all in i pomognu Lilardu da nešto više uradi u plej ofu, jer stvarno je imao potencijala da napravi veći dar mar na zapadu. Mogli su prodati sve te pikove za te trenutke Lilardove karijere, a sada vidimo kako troše tu budućnost. Zadovoljavanjem metlom od Sparsa u prvoj rundi, lol. Portland je malo tržište. Koliko je bilo šanse privoleti top igrače u Blazers-e... veliko je pitanje. Dame-ov "vrhunac" se tu negde poklopio sa kaznenom ekspediciom iz SF-a, a svakako (po meni) najbliže smo bili novoj tituli kada nam finale zapada, a samim tim i titulu ukradoše u 7-oj utakmici u LA-ju sudije 😜. 34 minutes ago, Chaos Is Me said: A možda Lillard jednostavno nikad nije bio kapacitet da kao glavni igrač odvede ekipu do titule. Ne dirati Dame-a, na ovom forumu, radi sopstvene sigurnosti- iz poznatih razloga.😁
Dzep Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Portland sad ima mogućnost da trejduje svoje pikove prve runde a ima ih dosta, tako da u principu vidim neku veliku zverku sledeće godine kod njih - rekao bih Janis, ali kako tačno funkcionišu on i Avdija u istom timu? Ne znam ko bi još mogao da dođe tu, Durant nekako? Banchero, ali opet, vrlo sličan igrač Deniju? U svakom slučaju, 4:1 Spursi
Recommended Posts