le piaf Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Auh kakva završnica, bravo debeli, stvarno je nerealno da je ovoliko dobar. I SGA igra strašnu košarku. I evo trojka SGA za pobedu 😱 Nema šta, dva najbolja igrača današnjice, i niko im nije ni blizu. Nadam se ovom okršaju u PO 👏🏼👏🏼👏🏼
Ječmendo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Jokari bi bilo bolje da ne komentariše odbranu. Lijepa završnica, duel dva MVP-ja u kojem SGA izlazi kao pobjednik. Za Nuggetse vrlo neobećavajuće sve ovo izgleda pred plej of, Oklahoma je igrala bez 4 vrlo bitna igrača.
Radalek Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Negde sam citao da OKC vec godinama na istu foru prave ogromnu razliku kad je Jonas na terenu, bez obzira za koji tim igra. Danas -8 za 6 minuta, prosle nedelje -21 za nekih 10-12 minuta. Mislim da on nece videti teren protiv njih u playoffu. Ako su obe ekipe zdrave, mislim da je ovo 50/50.
Darko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 hours ago, Radalek said: Negde sam citao da OKC vec godinama na istu foru prave ogromnu razliku kad je Jonas na terenu, bez obzira za koji tim igra. Danas -8 za 6 minuta, prosle nedelje -21 za nekih 10-12 minuta. Mislim da on nece videti teren protiv njih u playoffu. Ako su obe ekipe zdrave, mislim da je ovo 50/50. Nije mi jasno šta on radi na terenu protiv njih, videlo se iz zadnje dve utakmice da je veliki problem kada je na terenu. Možda ga ne bi bilo da Gordon nije bio na restrikciji minuta. U svakom slučaju, dosta loše izgledaju Nuggetsi. Ne vidim kako ove mogu da dobiju 4 puta. 1
Radalek Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 23 minutes ago, Darko said: Nije mi jasno šta on radi na terenu protiv njih, videlo se iz zadnje dve utakmice da je veliki problem kada je na terenu. Možda ga ne bi bilo da Gordon nije bio na restrikciji minuta. U svakom slučaju, dosta loše izgledaju Nuggetsi. Ne vidim kako ove mogu da dobiju 4 puta. Ne zelim nista da sudim dok ih ne vidim zdrave i kompletne. Jokic ocigledno nije na maksimumu jos, Gordon se tek vratio, Braun nije na maksimumu, Watson tek treba da se vrati, Cam Johnson ne lici na sebe od povrede. Imaju mesec dana da se povrate. Cak ne bih da sudim do prve runde playoffa, da vidim na sta to lici. 4
Урош19 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Bolje da su udvajali SGA, nek ih pobedi neko drugi ako može 1
Урош19 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 1 hour ago, Radalek said: Ne zelim nista da sudim dok ih ne vidim zdrave i kompletne. Jokic ocigledno nije na maksimumu jos, Gordon se tek vratio, Braun nije na maksimumu, Watson tek treba da se vrati, Cam Johnson ne lici na sebe od povrede. Imaju mesec dana da se povrate. Cak ne bih da sudim do prve runde playoffa, da vidim na sta to lici. Gordon da ostane zdrav i biće to ok. A i Cam je taman pred povredu zaigrao bolje pa će valjda i on naći neki ritam za ovih mesec dana. Da ubada otvorene trojke u PO, a biće ih, i od njega dovoljno. Edited 7 hours ago by Урош19
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ja sam prošle godine u duelu Thundera i Nuggetsa navijao za OKC, više jer me smaraju novopečene Nugetlije nego što mi je OKC ikad bila simpatična franšiza, međutim u ovom playoffu ću navijati za Denver protiv njih (i svakog drugog protiv njih osim možda Lakersa) kao da igraju protiv reprezentacije esenesovaca. 1
wrach Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Stiletto said: Ovo je taktika za play-off. Treba da izadje negde kvota da ce Dort opet ovako nesto uraditi 11.04. kada igraju opet, da zakuva pred play-off, sa idejom da Jokicu pukne film u seriji protiv njih. OKC je jako gadan tim.
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 hours ago, Barkley#34 said: Ko je bio na tekmi, nije džabe platio kartu, odličan show.
gggggggg Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 hours ago, Radalek said: Ne zelim nista da sudim dok ih ne vidim zdrave i kompletne. Jokic ocigledno nije na maksimumu jos, Gordon se tek vratio, Braun nije na maksimumu, Watson tek treba da se vrati, Cam Johnson ne lici na sebe od povrede. Imaju mesec dana da se povrate. Cak ne bih da sudim do prve runde playoffa, da vidim na sta to lici. jebiga nisu igrali oklahomi ni holmgren ni hartenstein i ajde jalen williams ali mislim da su ova prva dvojica vaznija od njega, pa su pobedili. mogu ih izbaciti jedino ako dobrano poprave odbranu i ako thunder sutira trojke lose. inace cenim da nuggetsima svejedno da li su drugi ili sesti i bas se pitam cele godine ako vec mora doci do ovog duela do titule, kada je bolje igrati protiv thundera. u prvoj drugoj ili trecoj rundi. ja mislim da je bolje igrati sto je pre moguce. 1
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Može Denver igrati s OKC. To su pokazali i prošle sezone kad su nijanse odlučile. Ako budu zdravi imaju dobru šansu da osvoje prsten.
Radalek Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 59 minutes ago, gggggggg said: jebiga nisu igrali oklahomi ni holmgren ni hartenstein i ajde jalen williams ali mislim da su ova prva dvojica vaznija od njega, pa su pobedili. mogu ih izbaciti jedino ako dobrano poprave odbranu i ako thunder sutira trojke lose. inace cenim da nuggetsima svejedno da li su drugi ili sesti i bas se pitam cele godine ako vec mora doci do ovog duela do titule, kada je bolje igrati protiv thundera. u prvoj drugoj ili trecoj rundi. ja mislim da je bolje igrati sto je pre moguce. Pisao sam nedavno, Denverova odbrana u playoffu je redovno 2 koplja iznad onog sto igraju u regularci. Kod njih je sve do voljnog momenta a toga ne nedostaje u playoffu, za taj deo se iskreno ne brinem. Oni su pre svega i odbranom dogurali do sedme utakmice protiv OKC. Kombinovana zona i udvajanje Shaija koju OKC ne moze da resi kvalitetno ako su i Holmgren i Hartenstajn na terenu. Ako jedan ode na klupu to Jokic kaznjava na drugoj strani terena i jednostavno moraju tako da igraju jer ce ih frontcourt Denvera pojesti u suprotnom. Istu sahovsku partiju cemo gledati i ovog puta ako se sretnu ali Denver sada ima vise oruzja nego prethodni put (ako budu zdravi). MPJ je bio potpuno nevidljiv u toj seriji tako da Cam ne moze gore od toga a tu je sada i Watson uz par igraca sa klupe kao Spencer i THJ koji itekako mogu da igraju. Legit rotacija od bar 8 igraca za razliku od 5 proslog puta.
gggggggg Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago pa pitanje je koliko je to jednostavno da se odjednom igra vrhunska odbrana ili bar zadovoljavajuca, vrlo lako je navici se na nesto sto se dugo radi a to je sada ova igra sa mnogo kurcobolje. da se vrati watson pa da pocnu sto pre sa malo ozbiljnijom igrom.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kao da pratite ligu od juče, normalno da će u PO da se zategne sve maksimalno. Denver je def contender i glavni rival Oklahomi na zapadu, još Spursi, Wolvesi i Rocketsi imaju neke šanse tu. Na istoku je otvorenije ali oporavak Tatuma je vrlo loša vest za Knickse, Cavse i ostale. Pistonsima i dalje ne verujem i mislim da mogu lako da izlete već u prvoj rundi ako im nalete neki Orlando, Miami ili Philly u formi npr. 1
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, gggggggg said: jebiga nisu igrali oklahomi ni holmgren ni hartenstein i ajde jalen williams ali mislim da su ova prva dvojica vaznija od njega, pa su pobedili. mogu ih izbaciti jedino ako dobrano poprave odbranu i ako thunder sutira trojke lose. inace cenim da nuggetsima svejedno da li su drugi ili sesti i bas se pitam cele godine ako vec mora doci do ovog duela do titule, kada je bolje igrati protiv thundera. u prvoj drugoj ili trecoj rundi. ja mislim da je bolje igrati sto je pre moguce. Prošlu im igrali obojica a Denver bez Gordona i Watsona pa se igrao produžetak. Denver bi to vrv i pobedio da su Braun ili Cam uboli trojku iz ćoška ili da je debeli uzeo otvoren flouter umesto asistencije Braunu u ćošak kad je ovaj i promašio. Mislim da nas opet očekuje napeta serija ako se sretnu i budu zdravi. Denver sa širom rotacijim nego prošle sezone a OKC iskusniji za 2 teške serije od čega je jedna bila u finalu.
gggggggg Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago ja samo kazem da nije tako lako flipvati™ taj switch™ za voljni momenat ekipe. treba i tu da se igrava ekipa. videli smo i prosle sezone kada nisu bili mnogo bolji u playoffu u odbrani u odnosu na regularnu sezonu. jeste imaju bolju ekipu sada ali ako pricamo o okc, i oni ce biti bolji nego prosle. denver mi je i dalje druga ekipa u ligi za favorita tik iznad wolvesa i spursa. 1
Recommended Posts