propolis Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Možda se misli do kraja regularnog dela sezone, uglavnom su prognoze 10 do 25 tekmi max.
Darko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, propolis said: Možda se misli do kraja regularnog dela sezone, uglavnom su prognoze 10 do 25 tekmi max. Bio bih iznenađen da je više od 5. I to mi izgleda mnogo. 1
gggggggg Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Dracarys said: Kako se stvari u NBA brzo menjaju, kada pogledaš gde je bio Detroit pre par godina, a gde je sad. Solidno vođstvo na istoku. Nije mi ni jasno zašto nisu pokušali neki trejdić da urade da pokušaju ove godine i u plej ofu nešto da urade. doveli huertera umesto iveya da odigra njegovih osam minuta po utakmici. vode ubedljivo na istoku i opet mislim da bih izabrao mozda tri tima pre njih da ce zavrsiti kao finalista. bas se mnogo uzdaju u ovaj sastav, koji jeste dobar, ali mogao je biti jos bolji sa jednim porterom npr, ko je bio rumorovan. deluje da ce ova sezona biti mozda i njihova najbolja za ulazak u finale jer vec od sledece sezone istok ce biti mnogo jaci sa tatumom i haliburtonom nazad, kao i sa ostalim ekipama koje su se vec pojacale ili ce se pojacati (atlanta, charlotte, washington, miami a mozda cak i brooklyn)...
Radalek Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, gggggggg said: doveli huertera umesto iveya da odigra njegovih osam minuta po utakmici. vode ubedljivo na istoku i opet mislim da bih izabrao mozda tri tima pre njih da ce zavrsiti kao finalista. bas se mnogo uzdaju u ovaj sastav, koji jeste dobar, ali mogao je biti jos bolji sa jednim porterom npr, ko je bio rumorovan. deluje da ce ova sezona biti mozda i njihova najbolja za ulazak u finale jer vec od sledece sezone istok ce biti mnogo jaci sa tatumom i haliburtonom nazad, kao i sa ostalim ekipama koje su se vec pojacale ili ce se pojacati (atlanta, charlotte, washington, miami a mozda cak i brooklyn)... Hornetsi mozda vec ove sezone budu tvrd orah za nekog u prvoj rundi. Brooklyn nece tankovati od sledece sezone vise. Atlanta ce da bude dosta jaca. Indiana i Boston naravno. Miami mi je malo misterija, mislim da ne znaju sta da rade sa Herom Bamom. Washington ce definitivno da pokusaju da udju u playoff takodje. U svakom slucaju si u pravu, bice mnogo vise vatre na Istoku sledece sezone.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Hornets frontcourt bi polupali mnogi evroligaši. Izuzetno nebalansirana ekipa, imaju dobre bekove a unutra tuga.
Radalek Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Hornets frontcourt bi polupali mnogi evroligaši. Izuzetno nebalansirana ekipa, imaju dobre bekove a unutra tuga. Diabate im igra odlicno u poslednje vreme. Nemaju neku dubinu iza njega i Bridgesa ali to ce se manje osetiti u playoffu. Imaju i rukija Kalkenbrennera koji ne izgleda lose i moze da pokrije neke minute na centru. Nije nesto ali nije ni potpuna katastrofa.
Elevator Operater Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Ja Detroitu najvise verujem na istoku, zbog stila igre i nacina na koji pobedjuju. Uz neosporan kvalitet. Klivlend opet deluje lepo upakovan na papiru, ali mislim da bih Ny stavio ispred, ljudi su hastl. Za Boston ne znam sta da ocekujem. Mislim da zbog jadnosti istoka mogu i oni dosta. Dodali su bas pravi profil centra koji im treba, Braun se skroz otkljucao, a Vajta bih uvek birao u svoj tim
gggggggg Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago 1 hour ago, Radalek said: Hornetsi mozda vec ove sezone budu tvrd orah za nekog u prvoj rundi. Brooklyn nece tankovati od sledece sezone vise. Atlanta ce da bude dosta jaca. Indiana i Boston naravno. Miami mi je malo misterija, mislim da ne znaju sta da rade sa Herom Bamom. Washington ce definitivno da pokusaju da udju u playoff takodje. U svakom slucaju si u pravu, bice mnogo vise vatre na Istoku sledece sezone. vrlo je realno da charlotte-detroit bude par u prvoj rundi, nakon ove tuce bice jos zanimljivije. gledao sam mec, milion glupih izgubljenih lopti imali hornetsi i to je bio jedan od glavnih razloga poraza. brooklyn ce skoro sigurno biti medju ekipama koja ce biti rumorovana na leto oko giannisa. atlanti treba jedan pouzdan plejmejker, bostonu centar i jos jedan bek, indiana ce morati dodati nekog backup skorera, miami mora odluciti sta sa herrom i wareom...i onda dolaze knicksi koji ako ne odu u finale mozda trejduju karla townsa, cleveland ako failuje verovatno sledi trejd allena ili mozda vec krece drama sa mitchellom...bice svega, opet.
Recommended Posts