Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 07:45 AM Posted yesterday at 07:45 AM Kome se uopste i igra za Washington 1
Dracarys Posted yesterday at 11:55 AM Posted yesterday at 11:55 AM On 2/6/2026 at 9:42 AM, doragan said: Doncic k'o novi Dejvis, zamorne su i njegove povrede i kukanje, i uprkos tome odlican kosarkas, ali dokle?Neko napisa da je Vasington dobro prosao sa trejdovima,mislim da nisu.Trej nema kalibar za nesto vise od borbe za plej in, dok Dejvis ce odigrati nekih 20-30 tekmi,motiva nula.Cikago se samospalio, Bostonu prija Vucevic ,kao i Indijani Zubac.Juta krece konacno sa nogom na gasu.Moranta niko nece ni za dzaba. Ma daj, kakve je sve krš timove dovlačio Jang u plej in, on sam garantuje 8-9 poziciju na istoku, a još će sada imati sve boljeg Sara i jednog Entonija Dejvisa. Na sve to, nisu završili sklapanje tima, još se očekuju nadogradnje na leto. Kada vidim za koje sve pikove igrači odlaze, evo šta je Orlando prosuo na Bejna, pa imaju jedan veliki pimpek u guzici, za sada samo plej in pozicija, a Jang je otišao za šta? Velika greška lige je što potcenjuju zasluge Janga, kao onomad Irvinga, pa je zabio pimpek celom zapadu kada je izborio finale sa Lukom.
moonovermarin Posted yesterday at 12:33 PM Posted yesterday at 12:33 PM 37 minutes ago, Dracarys said: Ma daj, kakve je sve krš timove dovlačio Jang u plej in, on sam garantuje 8-9 poziciju na istoku, a još će sada imati sve boljeg Sara i jednog Entonija Dejvisa. Na sve to, nisu završili sklapanje tima, još se očekuju nadogradnje na leto. Kada vidim za koje sve pikove igrači odlaze, evo šta je Orlando prosuo na Bejna, pa imaju jedan veliki pimpek u guzici, za sada samo plej in pozicija, a Jang je otišao za šta? Velika greška lige je što potcenjuju zasluge Janga, kao onomad Irvinga, pa je zabio pimpek celom zapadu kada je izborio finale sa Lukom.
Bugl Khan Posted yesterday at 03:03 PM Posted yesterday at 03:03 PM Dal je ovo realno. Watson 4 tjedna out. Zašto? Pogađate hamstring.
gggggggg Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago finney-smth ove sezone ima 3ppg za 15mpg i sutira 30% iz igre
Barkley#34 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Koliko je lepo gledati Durentov skok-šut. Edited 22 hours ago by Barkley#34
Elevator Operater Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Videh sad rez, poradovah se, reko nalazi hjuston sebe. A onda procitah da SGA i JW nisu igrali. Ipak nista onda.
gggggggg Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago neverovatno je sta radi utah poslednjih par utakmica. cak i kada im igra markkanen ili neki vazniji igrac ladno ih ne ubace kada se utakmica lomi (npr celu poslednju cetvrtinu ili vise) i tako automatski gube. hardy odbija da trazi tajmaute kada protivnici krecu u preokret i itd. nocas jackson jr i markkanen uopste nisu igrali poslednju cetvrtinu dok su komotno vodili protiv magica, utakmicu ranije markkanen nije igrao poslednjih petnaestak minuta utakmice gde su izgubili od hawksa sa dve razlike na kraju a bilo je nereseno kada je markkanen izasao. generalno kraj ove sezone ce obeleziti nevidjeni tank na kraju sezone, cak toliki da ce silver pre ili kasnije, da li sada na all-star pauzi ili na kraju sezone, morati izaci i reci nesto povodom ovoga jer ce ovo biti uzasno za gledanje. sacramento indiana washington brooklyn utah dallas memphis milwaukee chicago (clippers) (new orleans) oni ne tankuju ali nece biti dobri dakle gotovo trecina lige vec sad ima podsticaj da gube sto je vise moguce. 4 1
Dracarys Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Tako je kada su pravila da se nagrađuju najlošije ekipe. Silver ako želi da menja nešto, mora da menja i višedecenijska pravila, jer ni plej in ništa nije promenio, jer iskustva su pokazala da su ekipe sa razlogom oko 9-10 pozicije, i ne mogu da se umešaju u borbu za titulu. 1
ljutikrilo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jbg, San Antoniu su deljeni visoki pikovi zadnja 3 drafta, još su i Foksa dobili jeftino... Dalas uopšte nije morao da se nađe u ovoj poziciji, sezona posle NBA finala najbolji igrač ode za dva pakovanja makarona... Inače mnogi promašaji na draftu su promašaji jer se biraju likovi koji su nezreli, koje zanima samo drugi ugovor i koji su očigledan fijuk u glavi. Glava je jako potcenjena kategorija u NBA, čudi me da posle bastova kao što su zajon i dža niko nije komentarisao da treba više pažnje obratiti na ponašanje i uopšte mentalni sklop onih koji čekaju da budu draftovani. Pojednostavljeno, deluje je mi da NBA ekipe su u fazonu "pusti te priče, sredićemo mi tog malog..." Pa uopšte nisu dobri u tom "sređivanju"
gggggggg Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago play-in je pun pogodak jer sada umesto 8-9-10 ekipa koja nemaju za sta da igraju, bez playina bi bilo bukvalno pola lige. evo najjaca ekipa trenutno charlotte bi pre 15 utakmica mogla komotno da udje u tank i da i oni budu na dnu. umesto toga pokusavaju, i to za sada uspesno, da se domognu playoffa kroz play-in.
Tex_Willer Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 36 minutes ago, HAMMER said: Zašto ovde nema najboljeg igrača?
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Svaki put kad gledam Boston shvatim koliko mi idu na živaC ovi belo-zlatni dresovi Seltiksa. Gde se dede zeleno? 1
MilošVB Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 21 minutes ago, Stiletto said: Svaki put kad gledam Boston shvatim koliko mi idu na živaC ovi belo-zlatni dresovi Seltiksa. Gde se dede zeleno? Sve je to politika bajo moj
Урош19 Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Portis? Dame? Booker sa jakih 30%?? Ništa mi nije jasno
Don Dusko Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Sta se desava sa Jovicem ove sezone?Vidim da je bas los.Evo ne moze i protiv Wizardsa da dobije minute.
Recommended Posts