gggggggg Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago sokantno je sto leonarda nisu izabrali za allstar rezervu, pogotovo sto su clippersi domicini. silver umesao prste 100%. 1
Bugl Khan Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Rezerve na zapadu: PTS: Kawhi, Durant, Murray AST: Harden, Murray, Avdija REB: Sengun, Avdija, Kawhi STL: Kawhi, Sengun, Harden BLK: Sengun, Durant, Kawhi FG%: Durant, LeBron, Sengun, 3PT%: Murray, Durant, Kawhi eFG%: Murray, Durant, Kawhi TS%: Durant, Kawhi, Murray BPM: Kawhi, Sengun, Avdija WS: Durant, Murray, Harden VORP: Kawhi, Durant, Avdija Kahwi, Sengun i Harden snubovi?
doragan Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Je li to Bruklin pokusava da obori rekord lige u broju poraza vecih od 40,50 razlike?Mnogo uspeha u daljem zivotu i radu😄
Miki28 Lakers in 5 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Opaaa u LAL nista novo. Malo jaci protivnik i poraz 10+ razlike. Od 19 poraza: - 4 protiv Milvokija - 8 protiv Klipana Imamo i poraz od GS od 10 razlike ali on spada u 10+. Dakle od 19 poraza, cak 17 je 10+ razlike. Sjajno. Nek se spremi Bruklin. Edited 14 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit
Chaos Is Me Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Morali su da uguraju Lebrona na silu, jebo ih on. Kawhi i Šengun pokradeni. Btw, nisam baš siguran ni da je Booker glavni razlog ovog dobrog stanja Sunsa ove sezone, ne igra on ništa specijalno. 1
Zli Gli Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Prvi derbi zapada u sezoni i plitak potok za Oklahomu iako su bili u uzasnoj formi Jokic nista, Marej tuzan u napadu osim asistencija, bas onako sramotno izdanje Nagetsa 1
Tex_Willer Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 13 minutes ago, Zli Gli said: Prvi derbi zapada u sezoni i plitak potok za Oklahomu iako su bili u uzasnoj formi Jokic nista, Marej tuzan u napadu osim asistencija, bas onako sramotno izdanje Nagetsa Problem je Jokic, limitira mnogo Wotsona.
SuperTraktorko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 50 minutes ago, bodo said: @SuperTraktorko manje nas hvali brate 😁 Isto sam pomislio. 🙃 1
Dracarys Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Gde su tvitovi o Jokićevim statsima nad šampionima ove lige? Lagano uriniranje. (Hteo sam napisati rutiniranje, ali je autocorrect ispravio na uriniranje i ostavio sam ovako.)
propolis Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ko zna na kojim forumima još pišeš kada ti je takav rečnik i to ti uradi autocorrect c c c
Luchifer89 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jokić u megu posle ovoga, ukoliko sutra da vrati 3 mvp titule i onaj poklonjeni fmvp. 2
Zli Gli Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 hours ago, Tex_Willer said: Problem je Jokic, limitira mnogo Wotsona. Dobar je bio Votson sinoc ali posto su ipak izgubili lagano, to dalje imlicira da... Spoiler ne moze Votson sam
Davai Davai Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago On 2/1/2026 at 2:52 PM, gggggggg said: od sada ovako treba
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Trebalo bi Jokić malo da prilagodi igru Watsonu...pa jebote ovo ne bih prevalio preko tastature ni da sam ubio gajbu piva neposredno pred pisanje posta.
Luchifer89 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Valjda vam je jasno što su nonUSA igrači pozvani pre USA igrača sa boljom statistikom 1
gggggggg Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago zaboravio sam na to to je onda jos veci debilizam da se preskacu zasluzni igraci da im u cv-u stoji all-star
Recommended Posts