freethrow Posted yesterday at 01:46 PM Posted yesterday at 01:46 PM Pokraden GSW, nevezano za moje navijanje. Jebo sudije i sve. Inače tek sad provaljujem da Jalen Duren nosi broj 0, a i inače liči na pokojnog Orlanda Wooridgea, ako ga se neko seća.
SteveFrancis#3 Posted yesterday at 03:14 PM Posted yesterday at 03:14 PM Durant je totalno emotivno nezreo i ne cudi ovakva izjava. Nije tajna da on zaista nije zeleo da ide, mislim da je on u glavi imao da zavrsava karijeru u PHX. Titulu je uzeo, to je cekirao, ostatak karijere bukvalno igra za sebe, da mu bude zabavno i uzme jos koji dolar. On vec duze vreme igra sasvim bez briga, a u sopstvenoj glavi je i dalje #1 napadac i maltene GOAT ove igre. Sam je odabrao lokaciju kada je radjen trejd, dakle potpuno svesno i sa namerom je izabrao pustinju i logicno je da nije bio nimalo srecan kada je cuo da se njegovo ime pominje na bloku. Medjutim, ostaje fakat da nije on kriv sto su ga Sunsi kao fransiza preplatili preko svake mere, sto su doveli Beala i gradili ekipu onako kako jesu. On je mozda pokazao prstom, ali je bio potreban idiot kao sto je Ishbia da bi se posao zavrsio. Moze da se kaze da je dosta toga zrtvovano zbog njega, ali on nije neko ko ce to shvatiti na taj nacin, njemu se to podrazumeva. Osim toga, jeste tacno da je Durant oznacen kao gotovo jedini, a svakako glavni krivac za usrane 2 sezone. A gde je i sta za to vreme radio Booker, kako njega niko nije pozvao na odgovornost, nego mu je jos tresnut jedan od najmasnijih ugovora u istoriji lige... Kosarka koju on igra i ove sezone, kada tog Duranta vise nema je i dalje dobrano ispod proseka za nekoga ko prima superstar novac i on sam je takodje, dokazano neko ko nije u stanju da vuce ekipu i donosi rezultat kao lider. Od onog be legendary proseravanja ostali su samo bleja, uzimanje love od ugovora i sponzorstava bez stresa i dejtovanje Kardashianki. Yet, i dalje se svi u fransizi i oko nje pretvaraju da je on nezamenjiv, ispredaju se lazni narativi, cak je i Ott prinudjen da na konfama prica neke nebuloze i izmislja price u cilju lizanja njegovog dupeta. 5
gggggggg Posted yesterday at 03:25 PM Posted yesterday at 03:25 PM nisam primetio da je neko preneo nocasnju vest da je trae young spreman na trejd i da rade na tome sa agentom. washington se spominje kao jedan od favorita. stein cak rece da ce atlanta morati dati i neki draft kapital da se otarase younga, sto mi je ovako na prvu dosta cudno. mathurin je trenutno povredjen i videcemo do kada jer je jedan od glavnih favorita da bude trejdovan sada u februaru. sada kada je vecina najboljih igraca nuggetsa povredjeno pa watson dobija vecu sansu nego sto je ikad mislio da ce dobiti u njegovoj cetvrtoj sezoni i samim tim i ima i sasvim dobre brojke uz standardnu dobru odbranu, bice zanimljivo ispratiti i sta ce uraditi s njim na leto, posto su nuggetsi odlucili da daju ugovor braunu a watson ostao bez ugovora pa ce biti rfa na leto. s obzirom da nema mnogo prostora u capu denvera, nije nemoguce da ce ih napustiti sledece sezone. da nisu top3 kontendera za titulu vrlo verovatno bi i on bio u prici za neki trejd ali posto im je potreban svaki igrac, pogoto odlican defanzivac, ipak nece biti nista od toga. jos uvek mislim da su se malcice zajebali sto su dali onoliki ugovor braunu. 1
MrTwister Posted yesterday at 04:20 PM Posted yesterday at 04:20 PM 3 hours ago, gggggggg said: oklahoma je 5-5 otkad je finch napusio sudije u petoj minuti utakmice. ovako zapravo izgleda ekipa kada im se sudi posteno 6-6 posle nocas u jednoj od ESPN-ovih omiljenih izmisljenih statsa koje vole da isforsiraju i koje se iskoriste mozda jednom-dvaput da bi se skupili neki klikovi. Kod SGA je to zadnji put kad je dobio double digit broj bacanja i od tad je 6-6 valjda. Odma se ljudi iz OKC i mediji nakacili i krenulo kmecanje sto ga ne stite sudije zbog laznih narativa pa zato oni i gube, dok zadnja 2 mjeseca kad su imali sve po volji samo 1 poraz bio i to je bilo normalno. Ja ne sumnjam da ce se uskoro vratiti sve u predjasnje stanje no da ispadne da su nesto ucinjeli povodom tog ispada Fincha i ostalih kojima je bilo muka od svega onog kako se njima dozvoljava da igraju "odbranu" a kako svima ostalima. 41 minutes ago, gggggggg said: nisam primetio da je neko preneo nocasnju vest da je trae young spreman na trejd i da rade na tome sa agentom. washington se spominje kao jedan od favorita. stein cak rece da ce atlanta morati dati i neki draft kapital da se otarase younga, sto mi je ovako na prvu dosta cudno. mathurin je trenutno povredjen i videcemo do kada jer je jedan od glavnih favorita da bude trejdovan sada u februaru. sada kada je vecina najboljih igraca nuggetsa povredjeno pa watson dobija vecu sansu nego sto je ikad mislio da ce dobiti u njegovoj cetvrtoj sezoni i samim tim i ima i sasvim dobre brojke uz standardnu dobru odbranu, bice zanimljivo ispratiti i sta ce uraditi s njim na leto, posto su nuggetsi odlucili da daju ugovor braunu a watson ostao bez ugovora pa ce biti rfa na leto. s obzirom da nema mnogo prostora u capu denvera, nije nemoguce da ce ih napustiti sledece sezone. da nisu top3 kontendera za titulu vrlo verovatno bi i on bio u prici za neki trejd ali posto im je potreban svaki igrac, pogoto odlican defanzivac, ipak nece biti nista od toga. jos uvek mislim da su se malcice zajebali sto su dali onoliki ugovor braunu. Eo nekoliko ideja braintrusta sa ESPN-a za Younga, ovo sto je do mene licno ja ne vidim nijedan trejd da tu bilo kome ovih ekipa iz prilozenih ideja nesto posebno pomaze, pogotovo kratkorocno. Spoiler Wizards get: Trae Young 2031 second-round pick (via better of Hawks and Rockets) Hawks get: Malaki Branham AJ Johnson CJ McCollum 2026 first-round pick (via worst of Clippers, Rockets and Thunder) Wizards get: Trae Young 2026 second-round pick (via Hornets, top-55 protected) Hawks get: Malaki Branham Devin Carter AJ Johnson Malik Monk Dario Saric 2026 first-round pick (via worst of Clippers, Rockets and Thunder) Kings get: CJ McCollum Bucks get: Trae Young Hawks get: Kyle Kuzma Bobby Portis Gary Harris 2031 first-round pick Trail Blazers get: Trae Young Hawks get: Jerami Grant Robert Williams III Sto se tice Watsona, ja bi njega pustio da ide, da sam Nuggetsi. Srecan mu veliki put dje god bude bio, nek iskoristi ovo vrijeme kad su svi sjebani da napuca malo statse i uz malo srece moze i na deadline poci ako bude bilo interesovanja al najvjerovatnije na ljeto. U neki ga sign and trade upakovati i zahvaliti se coeku. Sve ovo sad, citav taj skeleton squad sto je sinoc nekako dobio to ne treba uzet za ozbiljno vec samo gledat nacine kako neke od njih uvaliti nekom i izvuci value koji bi bio dovoljan da se dobije nesto sto zapravo moze biti korisno u ekipi sa Jokicem i Murrayom. Previse je uzak taj manevarski prostor da bi ga trosio na tipove poput Watsona i slicne koji ovo mogu odigrati samo kad nema nikog drugog ispred njih i kad moras da ih istrpis jer nemas izbora.
gggggggg Posted yesterday at 07:26 PM Posted yesterday at 07:26 PM 3 hours ago, MrTwister said: 6-6 posle nocas u jednoj od ESPN-ovih omiljenih izmisljenih statsa koje vole da isforsiraju i koje se iskoriste mozda jednom-dvaput da bi se skupili neki klikovi. Kod SGA je to zadnji put kad je dobio double digit broj bacanja i od tad je 6-6 valjda. Odma se ljudi iz OKC i mediji nakacili i krenulo kmecanje sto ga ne stite sudije zbog laznih narativa pa zato oni i gube, dok zadnja 2 mjeseca kad su imali sve po volji samo 1 poraz bio i to je bilo normalno. Ja ne sumnjam da ce se uskoro vratiti sve u predjasnje stanje no da ispadne da su nesto ucinjeli povodom tog ispada Fincha i ostalih kojima je bilo muka od svega onog kako se njima dozvoljava da igraju "odbranu" a kako svima ostalima. Eo nekoliko ideja braintrusta sa ESPN-a za Younga, ovo sto je do mene licno ja ne vidim nijedan trejd da tu bilo kome ovih ekipa iz prilozenih ideja nesto posebno pomaze, pogotovo kratkorocno. Reveal hidden contents Wizards get: Trae Young 2031 second-round pick (via better of Hawks and Rockets) Hawks get: Malaki Branham AJ Johnson CJ McCollum 2026 first-round pick (via worst of Clippers, Rockets and Thunder) Wizards get: Trae Young 2026 second-round pick (via Hornets, top-55 protected) Hawks get: Malaki Branham Devin Carter AJ Johnson Malik Monk Dario Saric 2026 first-round pick (via worst of Clippers, Rockets and Thunder) Kings get: CJ McCollum Bucks get: Trae Young Hawks get: Kyle Kuzma Bobby Portis Gary Harris 2031 first-round pick Trail Blazers get: Trae Young Hawks get: Jerami Grant Robert Williams III Sto se tice Watsona, ja bi njega pustio da ide, da sam Nuggetsi. Srecan mu veliki put dje god bude bio, nek iskoristi ovo vrijeme kad su svi sjebani da napuca malo statse i uz malo srece moze i na deadline poci ako bude bilo interesovanja al najvjerovatnije na ljeto. U neki ga sign and trade upakovati i zahvaliti se coeku. Sve ovo sad, citav taj skeleton squad sto je sinoc nekako dobio to ne treba uzet za ozbiljno vec samo gledat nacine kako neke od njih uvaliti nekom i izvuci value koji bi bio dovoljan da se dobije nesto sto zapravo moze biti korisno u ekipi sa Jokicem i Murrayom. Previse je uzak taj manevarski prostor da bi ga trosio na tipove poput Watsona i slicne koji ovo mogu odigrati samo kad nema nikog drugog ispred njih i kad moras da ih istrpis jer nemas izbora. 12-6 sa williamsom otkad se vratio. poslednjih deset utakmica, protivnici im sutiraju 41% za tri. malo im shooting luck ne ide na ruku. bice i dalje ubedljivo prvo ali je ocigledno da su pobedivi sto je dobro jer nije tako izgledalo na pocetku sezone. ja opetkazemponavljam trejdovao bih dorta i punkurac pikova za murphyja. cj mccollum u kingsima, pa naravno 1
gggggggg Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago - Bucks, Wolves, Clippers have monitored Trae Young's situation - Celtics, Pacers expressed interest in Ivica Zubac before Clippers' recent surge - Pacers also gauged price tag on Walker Kessler, Nic Claxton, Daniel Gafford, Yves Missi bas sam pre oko nedelju-dve mislio kako je pravi trenutak da se celticsi raspitavaju oko zupca, jer ce im trebati centar za sledecu sezonu i posto je sezona clippersa izgledala kao gotova ali onda su naredjali ove silne pobede, pa je sada manja verovatnoca. nesto ce morati da urade, mozda bas neki od ovih nabrojanih igraca.
Урош19 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Debeli se vraća krajem januara, uzima se i MPV i prsten. 1
Nini3112 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Na sta lici Adebayo sunce ti... bas ga volim ali deluje da ga ovo u Majamiju uopste ne zanima 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 13-0 jer kad igraju protiv dobrih timova, to se zavrsi porazom od 15+ 2
Dracarys Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ne valja sada ni kada se pobeđuje, jer mora da bude 30+ razlike
freethrow Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Predlažem javno ovde da se napravi Koalicija Navijača Oštećenih Ekipa Pacifičke Divizije. Gledao sam malo Finiks i Kingse i mogu da kažem da iskreno saosećam. Gledati Derozana kako ide sam na celu petorku, RW kako uzima tricu preko ADja u padu, Lavine sa svojim usporenim 1992 basketom... Slično i sa Feniskom. Elem, koalicija na lokalu za početak između GSW, PHO i SAC. 1
40Wins Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Kapiram da od ovih luzerčina ne može gore i da će biti samo bolje nakon ovoga.
robespierre Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 6 minutes ago, 40Wins said: Kapiram da od ovih luzerčina ne može gore i da će biti samo bolje nakon ovoga. Od Viveka me ne bi iznenadio neki 200 IQ potez, tipa postavljanje Nica Harrisona za GM-a, tako da uvek može gore. 😄
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago @Miki28 Lakers in 5 ti kao No1 Luka fan ne objavis ovo:
Zli Gli Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, freethrow said: Nešto najsličnije Bodirogi što sam video do sada. Gledao sam Portland par puta i meni je grozan, olicenje svega najgoreg sto NBA danas predstavlja. Nenormalno koristi sve blagodeti iskrivljenih pravila, gather step i nosenje lopte i koraci i cuda muda, zasticen kao beli medved iz nekog razloga i sviraju mu se faulovi za mrke poglede ka njemu, mislim da je drugi po broju slobodnih bacanja iza Janisa a ispred Luke i Sheja kojeg zovu freethrow merchant... Na to sve, jednako je iritantan kao Doncic kad je u pitanju sirenje ruku ka sudijama posle koseva kad trazi 2+1, stil igre mu je takav da trazi kontakt i onda stalno kuka kao pizda. Jednom sam gledao protiv mislim Lejkersa, uhvatio je loptu pod svojim kosem, napravio 2-3 rukometna koraka u kontri i tek onda je spustio dole, kasnije se prosetao i dao kos uz pogled ka sudiji trazeci dodatno bacanje - i samo sam ugasio prenos. Vidim sad na ovom snimku kako imitira Karija sa zvakanjem ove gume, jos jedan razlog da me dodatno nervira. Nije do kolena Bodirogi, ova NBA mu je taman po meri.
Dracarys Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Baš gledam u koje timove bi mogao Trajče. Mislim da bi mu prava mera bila Hjuston. Hjuston ne bi bio više toliko beskoristan u napadu, a imaju gomilu igrača kojim bi pokrpili rupe Janga. Minesota nema neke igrače pod ugovorom da bi se otarasili za Janga. Eventualno ako bi davali Rendala, ali on sada igra košarku karijere. Jedina prednost bi bila podmlađivanje sastava, jer Rendl je već napunio 31 godinu. Možda će želeti Sansi, jer Džejlen Grin i Buker su nekompatibilni, pa verujem da bi Jang i Buker bili već dosta bolji i složeniji napadački duo. Posebno ako žele da i dalje ostanu relevantni i da grade ekipu oko njih dvojice i budu CP3 i Harden za siromašne. Dalas je isto interesantna sredina za njega, jer veoma kubure za nekim rasnim plejom. Sve zavisi koliko još žele Irvinga u svom timu kojeg polako sve više sustiže starost, ipak za dva meseca puni 34 godine i posle izuzetno teške povrede i zahtevnog stila igra, neće više biti isti. S obzirom na to da Dalas nema draft izbore narednih godina i da ima mladu zvezdu Kupera, čini se dosta i realno. Da se doda da je AD rekao da želi da ostane i potpiše novi ugovor sa Dalasom. Ako neko može da krpi rupe iza Janga, onda je to AD. To je što se tiče zapada, prelazimo na istok, prva ekipa koja mi upada u oko je Klivlend koji bi možda bio zainteresovan da uradi rokadu plejeva i dovedu Janga za Garlanda. Klivlendu se verovatno smučilo zdravlje Garlanda i žele da nabave zdravijeg pleja, a i duo u vidu Moblija i Alena bi činili sve da zakrpe nedostatke Janga u odbrani. U Bakse ne može da ide, sem za Janisa, ali Atlanta nema ništa veliko da ponudi. Sjebao ih ugovor Ne bi me čudilo ni da Toronto uđe u ring i ponudi Kviklija, napadački arsenal bi unapredili dosta. Ako ga baš niko ne želi, onda će ići u Čikago ili Vašington. U obe ekipe bi se borio za plej in.
Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nikad mi neće biti jasno kako Vembi uspe završiti utakmicu sa 5 skokova
Recommended Posts