Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, McLeod said:

Naravno, respect. Top 10 igrac najverovatnije kad se podvuce crta.

I zauvek prvi po izgubljenim loptama.

Nije najvjerovatnije nego sigurno. Tu uopste nema dileme. Zaista nevjerovatan igrac.

Posted

Suve brojke govore da niko nije ni blizu Jokiću. Ovakvi procenti uz TD u proseku su nešto neviđeno.

Za sada je na 30+12+11 uz 61% iz igre, 44% trojke. 

Neka neko nađe sezonu LBJ, Duranta, Westbrooka...bilo koga sa ovakvim brojkama. Naravno da ne postoji.

Posted
25 minutes ago, McLeod said:

Naravno, respect. Top 10 igrac najverovatnije kad se podvuce crta.

I zauvek prvi po izgubljenim loptama.

Nebitno, neka je top 3. 

Sada se dešava da ljudi gledaju boljeg igrača od njega, koji ga šije u svim kategorijama, ali još ne mogu da poveruju. Za par godina će sve biti jasnije, ali za sada je medijska hipnoza još uvek jaka.

Veliki + za Jokića će biti ako celu karijeru ostane u Denveru, makar zbog toga imao i neku titulu manje.

• Like 1
Posted

U svakom slucaju pravi MVP kalibar igraca i bolji igrac od Luke. MVP ce svakako biti jer ce Denver imati dosta losiji score od njih, a Wemby pitanje da li ce uopce imati dovoljno utakmica za nagrade. 

Posted

Kako je lagan

Spoiler

Rui Hachimura- Before LeBron’s return:

- 15.8 points

- 3.8 rebounds

- 1.8 assists

- 50% 3PT

- 69% TS

Rui Hachimura- After LeBron’s return:

- 9.7 points

- 3.8 rebounds

- 0.5 assists

- 38% 3PT

- 56% TS

Bar su skokovi tu

Posted (edited)
1 hour ago, le piaf said:

Ostao brat u ofsajdu 😹

cherry-picking kažu Ameri za to. mada taj izraz ima i drugu konotaciju u kontekstu birati samo šta ti paše šta je i očito iz ovog primera.

Edited by bodo
Posted

Jokic najvise poena u istoriji u produzetku, 18.Ovi sto pricaju o Jokicevoj losoj odbrani i ne gledaju utakmice.U sampionskoj sezoni ubjedljivo najbolji defanzivni rejting u citavom plejofu je dovoljan podatak da normalan covjek o tome vise ne vodi polemiku.

Doncic trenutno uzasno izgleda, vucara se po terenu, solira, glupira se, pripaljuje iz svih situacija.Negledljiv je.

Posted
8 minutes ago, bodo said:

@Miki28 Lakers in 5 kako si zadovoljan sa Aytonom?

Toplo hladno igra ali generalno sasvim dobar potpis. Preveliki teret je pao na njega u odbrani i skoku. 

Jednostavno u ovoj ekipi su visak Rui i Lebron.

Prvi ako ga ne ide sut je totalno neupotrebljiv a drugi je jednostavno mator i uopste Luki ne odgovara.

Vidjecemo sta ce uprava uraditi ali mora nesto. Nakon toga ocekujem i bolju produkciju Aytona na obje strane parketa ali i ovo je sasvim ok za novce koje dobija.

• Like 1
Posted
4 hours ago, Dracarys said:

Stvarno nisam očekivao od tebe ovo Mekliša. Pokušavaju da ga sakrivaju u odbrani što više, da to prosto vrišti do oštećenja sluha. Ne znam, sad će neko da mi vadi statse kako je Jokić prosek u odbrani i da nije loš, ali na terenu je druga slika, jer uvek čuva slabije potentnog u napadu. Ko pre 6-7 godina kada sam se dugo mačovao sa Brogdonom da je Klej mnogo bolji defanzivac od Karija, on povadio sve moguće statse da nije loš u odbrani Kari, a to što Klej uvek čuva napadački opasnijeg igrača obesiti mački o rep.

Je li to bilo dok si se jos uvek zvao Nugi/Grof i bio Jokic fanboy ili si tada vec promenio nick?

• Ha-ha 1
Posted

Luka ne odgovara prije svega sam sebi sa hero ball kosarkom i nonsalancijom s loptom u rukama gdje izgubi 4 lopte u prvih 5 minuta meca. To je smrtna presuda u eri gdje je broj posjeda mozda i kljucni ofanzivni parametar. Pogotovo je kriticno jer su to vecinom live ball izgubljene sto direktno otvara tranziciju protiv ionako atletski limitirane ekipe. Nece biti pravi MVP kandidat dok god ne digne efikasnost, a to se nece nikad desiti sa hero ball kosarkom koliko god on talentovan bio.

Rui je svakako minus igrac u ovako koncipiranoj ekipi cak i kad ga sut ide jer prije svega nije high volume suter ko MPJ recimo, a u svemu ostalom je negativan. Sramotno je da covjek sa onakvom tjelesinom bude onoliko los skakac. 

Posted

Meni licno je drago sto je Kajri Irving uzeo prsten 73-9 ekipi jer sad bar slusamo taj los izgovor u prilog LeBronovog goatnessa, u suprotnom bismo i dalje slusali kako je sam samcit dovukao najgoru ekipu u istoriji NBA finala do istog kao golobradi 23godisnjak, uz precutkivanje da je tamo popio metlu.

Posted
3 minutes ago, McLeod said:

Meni licno je drago sto je Kajri Irving uzeo prsten 73-9 ekipi jer sad bar slusamo taj los izgovor u prilog LeBronovog goatnessa, u suprotnom bismo i dalje slusali kako je sam samcit dovukao najgoru ekipu u istoriji NBA finala do istog kao golobradi 23godisnjak, uz precutkivanje da je tamo popio metlu.

image.png.fa711bcfae8a58583825628093c15d2f.png

• Thanks 2