Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Darko said:

Najvažnije je da su svi zdravi za plejof. 

To stoji, mada je teško i uigrati se kad ti stalno izostaju važni igrači. Nadam se da ova povreda nije preozbiljna i da je ujedno poslednja povreda nekog važnog igrača ove sezone.

• Like 1
Posted

Bill Simmons gura Green23 u Lakerse za nekoga... Kapiram da je Lakersima Reeves previše, a nama Knecht premalo. Ostajem pri tome da je nama bolje da dovedemo AD-ja i Gijanisa.

• Ha-ha 1
Posted
2 hours ago, freethrow said:

Bill Simmons gura Green23 u Lakerse za nekoga... Kapiram da je Lakersima Reeves previše, a nama Knecht premalo. Ostajem pri tome da je nama bolje da dovedemo AD-ja i Gijanisa.

Steph+AD bomba. Okruziti ih solidnim igracima i haos ce napraviti.

Druga solucija, dovesti Greenu duo otac+sin i jedna prava sporCka prica u GSW ( imali bi oca i sina, bracu i 23 koji je kao neka rodbina svima ).

I naravno starac foco Al

Posted

Lejkersi kad gube to je vec do poluvremena, stvarno frustrirajuce i negledljivo. Stoji da nisu igrali Luka i Mura, al bruka na koji se nacin izgubilo po ko zna koji put ove sezone - upadne se u rupu u Q2 i to je to, nema odgovora, nema nicega. Rivs nije bio na nivou na kome igra bez Luke, izasao i iz povrede, na pocetku ga je onaj mali Buaje iz Finiksa ciljao i ozbiljno silovao. Mark igracina, koliko mi je zao sto ga nismo imali u proslom plejofu, mislim da bi zaista kidali. A i za posle da je ostao... Kakav zajeb Pelinke, pricace se. Covek i kad proba da uradi nesto pametno ne moze. Finix zaista onako leprsava, zanimljiva ekipa, igraju momci bore se izvlaci se maksimum iz rostera i trenutne situacije, ceka se i taj Jalen Green. Fini su za gledanje jer su srcani, imaju dobar timski duh i deluju zivo, postuju se saigraci, lepo im kruzi lopta i mnogi poentiraju. Dilon Bruks jbg jeste se previse glupirao i blamirao, al kad se to stavi po strani realno dobar igrac u oba smera, podize intenziti, vredi svakoj ekipi. Memfis ga se odrekao zbog vankosarkaskih stvari i aktivnosti, ali bio je jedan od nosilaca njihovog grit corea.

Jedno pitanje - sta mislite, trenutno, ko je bolji igrac Austin Reaves ili Devin Booker ? Meni je nekako Austin jos od sofmor sezone delovao neko kome bi plafon mogao da bude Armani. Igrac dobrog suta, koji kida midrange i iznudjuje dobro bacanja, moze da prodre a i pogadja trojke. U odbrani svakako liability, ali solidan na skoku. Rivs nesto bolji kreator/slasher, Buker svakako bolji cisti suter. 

Ovo je prvi b2b poraz ove sezone. Klipersi skinuse i Hjuston ubedljivo, mogu oni da se ukljuce u trku za plejin, ima dovoljno vremena. Jedino me tesi to sto su izgubili i HOU i DEN (sweet one), ali SA pobedio OKC i otisao na #2. Sledi mnogo vazna tekma protiv Rocketsa. Cryptocom, home-game, Xmas special. LeBron vs KD jos jednom, prvi protiv osmog strelca na vecnoj listi. Izgubili 2 utakmice gde smo pocisceni, sada mora da se odgovori i dobije direktan takmac za plasman i ode na 2 poraza manje od njih, a 3 pobede vise. Da se pobedi jedan jaci tim i derbi, i da se malo odaljimo od njih na tabeli. Minesota sve bolja, tri pobede od HOU vise, 20-10, a LAL na 19-9. Bice nevidjena trka za raspored 2-6, jos ako se tu ukljuci i Finix.... Nece ni GS cutati, probace da sloze neki paket oko Kuminge za verovatno visokog, ili koga budu zeleli. 

Posted
2 hours ago, gggggggg said:

jokic mora ovo sam da resava a ne da se uzda da ce fucking watson dati trojku za pobedu. bez obzira koliko sutira iz kornera.

Brate sam kao duh, a Jokić među četvoricom. Pritom ovaj stvarno dobro šutira ove sezone i ova lopta mj je iscurila iz obruča.

Mislim da je pas bila dobra odluka.

Inače i sad se vidi koliko je Jokić trenutno najjača napadačka mašina u ligi, praktično sam garantuje top 5 napad u ligi, sa kim god da ga staviš.

Posted

Sam medju cetvoricom gde se oslobodio cuvara i imao sut kakav obicno pogadja u visokom procentu, makar kad nije frka panika. Trebao je sutirati, ovo se u ovakvoj situaciji ne dodaje kad si glavni igrac tima.

• Like 2
Posted
26 minutes ago, nemanjaol said:

Brate sam kao duh, a Jokić među četvoricom. Pritom ovaj stvarno dobro šutira ove sezone i ova lopta mj je iscurila iz obruča.

Mislim da je pas bila dobra odluka.

procentualno imam vise poverenja u njegov flouter ili bilo kakvu frljoku nego bilo ciju trojku u ekipi. pogotovo sto je razlika bila samo jedan poen a ne dva. jedino ako se bojao da ce ga davis zalepiti iza ledja. jbg jokic i james su wired da uvek nadju najlogicniji kosarkaski potez...

glup poraz u svakom slucaju, ali najvaznije je svakako sta je sa johnsonom.

san antonio opet pobedio okc. igraju za bozic jos jednom, ovoga puta u oklahomi.

Posted

Da se podsjetimo

12.12.2015 24-1

30.12.2015 29-2

13.01.2016 36-3

16.01.2016 37-4

19.02.2016 48-5

06.03.2016 55-6

19.03.2016 62-7

01.04.2016 68-8

05.04.2016 69-9

O tome kakvu su kosarku 2016 GSW igrali da ne pricamo.

Posted

Šalu na stranu, SA postavlja izuzetno dobar obrazac igre protiv OKCja. Ostavljaju Šainovića da cepa svoje midrangeve, bahato tretiraju ostale igrače, tuku kada treba, guraju još brže kontre i polukontre... Sviđa mi se. A i nešto ne vidim da je OKC toliko izraziti favorit za titulu, iako jesu najveći favorit svakako. Ali nemaju onu promenu igre kao takve koju su donosili neki prethodni šampioni koji su lagano osvajali više titula: nezaustavljivost Lebrona i Vejda ili Lebrona i Kajrija, Splash Bros ili kontinuitet Spursa... Ne znam, možda tripujem, ali nemam pojma kako ću za 10 godina sinu odgovarati na pitanje kakvi su bili OKC 2025?