Zli Gli Posted Tuesday at 06:28 AM Posted Tuesday at 06:28 AM (edited) Ali kako su sudije poklonile bacanje za produzetak Nagetsima, Hardavej se sapleo sam o svoju nogu i onda kad je vec padao Tompson ga dodatno zakacio i kao faul, sramotno Mada ima neki snimak na netu koji nije prikazan u prenosu, iz tog ugla se vidi kontakt pre samosaplitanja, bio je faul Edited Tuesday at 06:37 AM by Zli Gli 1 1
rodriguez Posted Tuesday at 07:03 AM Posted Tuesday at 07:03 AM deluje da se brat šengun dobro šibao, jbga pogledaću reprizu
Barkley#34 Posted Tuesday at 07:33 AM Posted Tuesday at 07:33 AM Šta je bilo sa Votsonom, samo nekoliko minuta je odigrao?
freethrow Posted Tuesday at 08:10 AM Posted Tuesday at 08:10 AM Kakva je milina gledati Flagga... pokazuje koliko košarka može biti jednostavna kada imaš igrača od 205-206 koji koristi obe ruke u driblingu podjednako, ima utegnut dribling i štiti loptu i ne žuri (što je retko za klinca)... Kada se na to doda izuzetna mehanika šuta, dobije se baš baš dobar igrač (nema šta, Denda bi rekao). 11
rodriguez Posted Tuesday at 08:28 AM Posted Tuesday at 08:28 AM (edited) Što kažu Leskovčani, pojeba ga Jokić Edited Tuesday at 08:29 AM by rodriguez 1
freethrow Posted Tuesday at 08:32 AM Posted Tuesday at 08:32 AM Ponukan Son of a Gunovim izuzetnim postom o KKP i Svetlani Veličković, pokšah da razmislim da napravim sličnu stvar sa GSW i Pistolsima. Steph: God Save the Queen Draymond: Submission Podziemsky: Bodies Butler: No feelings Horford: Holidays in the sun Kuminga: Problems Seth Curry: New York Moody: Pretty vacant Kerr: Liar Richard: Seventeen Spencer: Anarchy in the UK Dunleavy: E.M.I. 1 1
Zli Gli Posted Tuesday at 08:36 AM Posted Tuesday at 08:36 AM 23 minutes ago, freethrow said: Kakva je milina gledati Flagga... pokazuje koliko košarka može biti jednostavna kada imaš igrača od 205-206 koji koristi obe ruke u driblingu podjednako, ima utegnut dribling i štiti loptu i ne žuri (što je retko za klinca)... Kada se na to doda izuzetna mehanika šuta, dobije se baš baš dobar igrač (nema šta, Denda bi rekao). I pritom igra po pravilima normalne kosarke, spusta loptu cim krene u dribling, nema gather stepova, produzenih koraka, nema nicega sto koriste bukvalno SVI ostali. Uzivancija, posto je Morant prso pocinjem da navijam za Dalas zbog ovog malog, pogotovo ako Kajri vaskrsne. 3
freethrow Posted Tuesday at 08:38 AM Posted Tuesday at 08:38 AM 1 minute ago, Zli Gli said: I pritom igra po pravilima normalne kosarke, spusta loptu cim krene u dribling, nema gather stepova, produzenih koraka, nema nicega sto koriste bukvalno SVI ostali. Uzivancija, posto je Morant prso pocinjem da navijam za Dalas zbog ovog malog, pogotovo ako Kajri vaskrsne. hahaha, razveseli me... Gde bre da navijaš za Moranta!? 2 1
Darko Posted Tuesday at 08:45 AM Posted Tuesday at 08:45 AM 32 minutes ago, freethrow said: Kakva je milina gledati Flagga... pokazuje koliko košarka može biti jednostavna kada imaš igrača od 205-206 koji koristi obe ruke u driblingu podjednako, ima utegnut dribling i štiti loptu i ne žuri (što je retko za klinca)... Kada se na to doda izuzetna mehanika šuta, dobije se baš baš dobar igrač (nema šta, Denda bi rekao). Samo 18 godina ima, mada puni 19 ove nedelje.
Del Piero Posted Tuesday at 09:18 AM Posted Tuesday at 09:18 AM (edited) 1 hour ago, freethrow said: Kakva je milina gledati Flagga... pokazuje koliko košarka može biti jednostavna kada imaš igrača od 205-206 koji koristi obe ruke u driblingu podjednako, ima utegnut dribling i štiti loptu i ne žuri (što je retko za klinca)... Kada se na to doda izuzetna mehanika šuta, dobije se baš baš dobar igrač (nema šta, Denda bi rekao). Fascinantni su njegovi fundamenti sa 18 godina. Neverovatno zreo i svestran igrac. Edited Tuesday at 09:18 AM by Del Piero
NikadProtivKaline Posted Tuesday at 09:18 AM Posted Tuesday at 09:18 AM 48 minutes ago, rodriguez said: Što kažu Leskovčani, pojeba ga Jokić isplakao se sengun lepo na temu sudjenja posle tekme 1
Chaos Is Me Posted Tuesday at 09:56 AM Posted Tuesday at 09:56 AM Edin reče na podcastu da Amazon prime ima ekskluzivna prava na završnicu kupa i finale lige i da zbog toga nema prenosa na Areni.
bodo Posted Tuesday at 10:59 AM Posted Tuesday at 10:59 AM 1 hour ago, NikadProtivKaline said: isplakao se sengun lepo na temu sudjenja posle tekme realno loše su sudili. generalno gledano suđenje je postalo smijurija u NBA-u. sve više čitam komentare samih Amerikanaca kako neće plaćati nemale novce za citiram " ovo smeće od suđenja "
Урош19 Posted Tuesday at 11:08 AM Posted Tuesday at 11:08 AM (edited) 1 hour ago, Chaos Is Me said: Edin reče na podcastu da Amazon prime ima ekskluzivna prava na završnicu kupa i finale lige i da zbog toga nema prenosa na Areni. Jel sam dobro razumeo, Arena neće prenositi finale? Edited Tuesday at 11:08 AM by Урош19
Chaos Is Me Posted Tuesday at 11:13 AM Posted Tuesday at 11:13 AM Da, koliko vidim ne prenose ovo finale kupa.
Урош19 Posted Tuesday at 11:24 AM Posted Tuesday at 11:24 AM 11 minutes ago, Chaos Is Me said: Da, koliko vidim ne prenose ovo finale kupa. Ja razumeo da misliš na finale plej ofa, već sam bio spreman da im zapalim prostorije.
Scepan Mali Posted Tuesday at 11:32 AM Posted Tuesday at 11:32 AM https://x.com/Shane00/status/2000664507169808437 Jedna od novih stvari sto sam "saznao" po basketball gods forsaken delovima interneta je da mozes bre da napravis koliko god koraka dok nisi zavrsio dribling. I naravno, ma koliko koraka da se napravi, samo se kaze ali zavrsio je dribling pred zadnja dva koraka i onda je sve oke. 1
bodo Posted Tuesday at 11:41 AM Posted Tuesday at 11:41 AM (edited) 28 minutes ago, Chaos Is Me said: Da, koliko vidim ne prenose ovo finale kupa. Spursi sve više liče na ozbiljnu ekipu. Kako se tebi sve to skupa čini? Mogu li po tebi do konferencijskog finala? Edited Tuesday at 11:41 AM by bodo
Tom Wambsgans Posted Tuesday at 11:44 AM Posted Tuesday at 11:44 AM Kakva je privilegija gledati duele najboljeg centra danasnjice i Nikole Jokica Ozbiljna utakmica stvarno, steta sto je saplitanje Hardawaya presudilo u korist protivnika. Amen i Reed sa zajednickih 10/30 FG stvarno nisu pomogli dvojici lidera koji su nas nosili ceo mec (uz Josh Okogie magnetball).
doragan Posted Tuesday at 12:05 PM Posted Tuesday at 12:05 PM Ovde sam prvi,ili.medj'prvima,nek idje u zapisnik,stao uz lik.i delo Kupera Flega,uprkos.prvim pocetnim losijim tekmama, sto je i logicno za rukija.Malo se.i Kid opametio.glede.njegove pozicije u timu.Jos da se oslobode olupine od Dejvisa.... 1
Bugl Khan Posted Tuesday at 12:51 PM Posted Tuesday at 12:51 PM (edited) Cesto sam nilazio na komentare da Jokic ima gori fan base od LeBrona. Gledam sta pricate. Uvjerio sam se. Jokic ima najgori fan base u povijesti NBA lige. Nitko nije bio toliko delusional. a gledam 5 godina, i prizham ne razumijem sve. Ali da cu trvrdit da je Jokic bolji od MJa da je jokic najbolji obrambeni igrac u povijesti (DPOY i All Defense nema jer glasaci ne razumiju sto gledaju), da je Wemby nuila jer ima samo blokade, da je MJ smijesan jer Jokic ima bolji TS%, da je Murray sranje od 2. opcije jer D-Wade je imao Le Brona (nabrajaju 2. opcije, da), KD je imao Currya, Shaq je imao Kobea, a Jokic ima Murraya. Kakva je to fransiza kad mu vec 10 godina ne mogu dovest barem nekog na nivou Kobea. Pitas ih, pa koga bi doveli umjesto Murraya, kad je Murray sranje? Treba ga trejdat za Anta, Luku, Bookera, Cadea, Damea, Mitchella.......ili bi ih doveli kao FA. Kad cuju da takvi igraci nece doc u Denver kao FA, ide osmijavanje ahahahahahahaha, pa ko ne bi htio igrati s Jokicem, Jokic ne pokusava blokirati suteve jer bi ga suci namjerno napunili faulovima i izbacili iz igre, Jokic nema 5 prstena u nizu radi Murraya, Jokic nema hrou DPOYa i sve MVPe u zadnjih 8 godina zbog rasizma, Jokic je elitan u drop coverageu, to mu je jedna od najboljih obrambenih stavki, Jokic je elitan u switchingu...ima još. Sve ovo je izgovoreno. Samo na jedno pitanje neces nikad dobiti odgovor; na kojoj utakmici ove sezone je Jokic igrao elitnu obranu. Sram me je što sam fan istog igraca kao ovakva individue. Ima ljudi od 50+ godina 6 hours ago, Jerotije Pantic said: Ne znam sta si ti legendo gledao ali je Jokic odigrao odlicno na obe strane terena iako vidno umoran.Fizicki bas tezak mec, Jonas je dobio sestu za manje od tri minuta u cetvrtoj, sto je takodje uticalo.I pored toga je ubacio 8 poena u zadnja cetiri minuta, od cega dvije trice s istekom napada, plus vrhunsko prepoznavanje i asist Dzonsu kada su svi skupili na njemu.Marej je bio odlican ali u tom intervalu samo dva bacanja, tako da Jokic nema samo brojke. ko je rekao da ima samo brojke? daj nauci citat sa razumjevanjem Edited Tuesday at 12:55 PM by Bugl Khan 1 1 1
Bugl Khan Posted Tuesday at 12:57 PM Posted Tuesday at 12:57 PM (edited) 7 hours ago, Darko said: Mnogo lepo, i dribling i finiš. Imao je vise takvih ulaza, i teških koševa. Jednom je uišao, izašao i pogodio contested midrange Edited Tuesday at 12:58 PM by Bugl Khan
rodriguez Posted Tuesday at 12:59 PM Posted Tuesday at 12:59 PM @Bugl Khan Ne znam da li znaš lika koji se zove @Zli Gli, malo je čudan
Recommended Posts