Don Dusko Posted yesterday at 09:59 AM Posted yesterday at 09:59 AM Tipcni Nagetsi dobiju pretedente za plej of finale zapada a izgube od bottom feedersa. 3
freethrow Posted yesterday at 10:41 AM Posted yesterday at 10:41 AM Kako je Klej gotivac i elegantni sahranjivač idiota. Šteta, velika šteta što su mu se desila sva sranja koja su mu se desila. Bez užasnih povreda, Klej bi danas i dalje bio borderline allstar, trpao bi laganih 25ppg u GSW i bili bismo za 2 tiera iznad ovoga gde jesmo. Sa druge strane da nije došao onaj lopov insajderski i razjebao Dalas kao bugarsku skupštinu igrao bi sa Lukom i sve ovako kilav i spor imao bi neuporedivo veći impact. Jbg, uvek bila what if liga. 6
ljutikrilo Posted yesterday at 02:36 PM Posted yesterday at 02:36 PM Taman smo lepo zaređali 7 poraza i bili zadnji na zapadu kada je kornjača morala da ima svoj revenge game 🙄 Fuckin woss 1
bodo Posted yesterday at 02:40 PM Posted yesterday at 02:40 PM Jedan od mojih omiljenih Sunsa sa kraja 90'. Creepy fact. Nosio je broj 54 šta su njegove godine u kojima je preminuo. 4
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 04:52 PM Posted yesterday at 04:52 PM Veliki udarac za Nuggetse 1
Don Dusko Posted yesterday at 04:53 PM Posted yesterday at 04:53 PM Ajoj.Zar on nije imao ozbiljnu povredu na kraju proslog plej ofa? 1
stoudemire Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) dillon brooks jedan od najboljih role igrača u ligi. intagibles i žestina koje on donosi ekipi su neprocenjivi. i ne samo to, čovek ume da igra košarku. Edited 8 hours ago by stoudemire 1
SteveFrancis#3 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, stoudemire said: dillon brooks jedan od najboljih role igrača u ligi. intagibles i žestina koje on donosi ekipi su neprocenjivi. i ne samo to, čovek ume da igra košarku. Ali ne igra kao role playa i to je sustina. Ujesce nas za guzicu jako brzo to sto mu se daje ovoliki znacaj i na parketu i van njega.
bodo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 24 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ali ne igra kao role playa i to je sustina. Ujesce nas za guzicu jako brzo to sto mu se daje ovoliki znacaj i na parketu i van njega. Dobro ali u ovoj situaciji u kojoj su Green i Allen sidelined i Booker u očajnoj šuterskoj formi i uopšte formi netko treba da iskoči. I nije samo on nego odlične role igraju i Goodwin i Gillespie a naročito ovaj prvi sa neumornom energijom određuje smer utakmice kako defanzivno tako i ofanzivno. Isto tako to radi i Brooks ali u startnoj petorki sad već na većem uzorku i trenutno je tako i ne treba sad prizivati vraga. A kad se Green vrati i Book dosegne poželjnu formu vjerovatno će se i kontekst promijeniti. Zasad smo overachieversi i ja nemam ništa protiv da tako i ostane pa tko god bio protagonist. 1
SuperTraktorko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, bodo said: Dobro ali u ovoj situaciji u kojoj su Green i Allen sidelined i Booker u očajnoj šuterskoj formi i uopšte formi netko treba da iskoči. I nije samo on nego odlične role igraju i Goodwin i Gillespie a naročito ovaj prvi sa neumornom energijom određuje smer utakmice kako defanzivno tako i ofanzivno. Isto tako to radi i Brooks ali u startnoj petorki sad već na većem uzorku i trenutno je tako i ne treba sad prizivati vraga. A kad se Green vrati i Book dosegne poželjnu formu vjerovatno će se i kontekst promijeniti. Zasad smo overachieversi i ja nemam ništa protiv da tako i ostane pa tko god bio protagonist. Mislim da Frensis to vise posmatra kroz prizmu buducnosti, od ove sezone njega pretpostavljam primarno zanima da li neko od neafirmisanih Fenicana moze da postane kapitalac. Brooks je vecinski known factor.
bodo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 14 minutes ago, SuperTraktorko said: Mislim da Frensis to vise posmatra kroz prizmu buducnosti, od ove sezone njega pretpostavljam primarno zanima da li neko od neafirmisanih Fenicana moze da postane kapitalac. Brooks je vecinski known factor. U redu je razmišljati o budućnosti ali kad trenutno stvari dobro funkcioniraju i tim odlično gura unatoč lošim predikcijama zašto ih menjati da bi se dokazivala koja poanta. Evo ja prvi sam protiv toga ali i poštujem da drugi razmišljaju drugačije od mene. A stvari trenutno stoje tako da je Brooks najbolji i da Sunsi imaju veliki doprinos sa klupe a nije ni zanemarljiv učinak prvog centra. Od rookiea jedino Fleming ima možda ono nešto šta bi moglo nagovijestiti neku solidnu NBA karijeru. Edited 5 hours ago by bodo
SteveFrancis#3 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne, ja sam sada pisao o necemu sasvim drugom. Izrazio sam vec neslaganje sa jako malom minutazom za rukije. Medjutim, ovde se ne radi o tome, vec o davanju nepotrebno velike uloge i hajpovanju preko svake mere i van parketa. Pise se i komentarise da je maltene sam promenio kuluturu, pominje se da treba da ide na AS... Sve to nakon sto je odigrano ukupno 17 tekmi poprilicno neobavezne reg. sezone. Ne sporim da igra znatno bolje od ocekivanog, ali stvar je u odrzivosti. Mislim, koliki procenat suteva su mu turnaround jumperi sa midrangea preko ruke/ruku? I za sada ih pogadja sa frapantnom efikasnoscu, ali to nije put. Navikao je sada vec da ispaljuje po 25 suteva po mecu i bude glavni potrosac. Kada se vrati Green, hoce li ta gibanja biti bas tako smooth, hoce li se samo tako na dugme presaltati u role-playera? Tip kao sto je on, tesko. Dosli smo do toga da Dunn odjednom nema gotovo nikakvu ulogu u napadu, da je na parketu samo da zatvara i eventualno istrci kontru. A fale nam dva od pet najboljih napadaca... Uzeo je na sebe (a trener mu je dozvolio, ocigledno) mnogo vise nego sto treba i sto moze da iznese. Mislim sada to sve izgleda super, ali podsecam jos jednom da je jos tek start regularke koja je ionako postala gotovo liga bez briga. On ce se vratiti na nekog average sebe, kada je napad u pitanju i to je sasvim izvesno. Dve tekme pre ili kasnije. Ali je sasvim jasno da hoce. Vadjenje glave iz oblaka i malko trezveniji pogled na ono sto dolazi nije nikad na odmet.
gggggggg Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago a mozda mu sada daju sav ovaj usage da bi ga sto bolje prodali u sledecih par meseci 1
SteveFrancis#3 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ako procitas Ishketove tvitove, jasno ti je da se to dogoditi nece
doragan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Cini se da samo OKC moze bez problema da prezivi odsustvo/povrede ,neverovatna je dubina ove ekipe.Denver nek se skrpi do plej ofa i da moli Boga da je zavrsio sa ozledama.Toronto mi je najvece prijatno iznenadjenje za sada, nemaju nekog ekstra pojedinca,ali zato timski rasturaju.
stoudemire Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago brooks daje 25ppg uz elitnu odbranu, sunsi pobeđuju, a francis be like: trade his ass as soon as possible...
Recommended Posts