Tom Wambsgans Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 19 minutes ago, Radalek said: Da li ce Rocketsi da pristanu da svejednu uzmu Bookera sledece godine za vase pikove na ovakvom ugovoru Ne verujem, prosto nema finansijskog prostora za to dok je KD tu. Sledece sezone: KD - 44m Sengun - 35m Fred - 25m Jabari - 24m DFS - 13m Adams - 13m Amen - 12m Sheppard - 11m Capela - 7m Tari - moguca ekstenzija od oko 20m Treba sledece leto produziti ugovore Amenu i Sheppardu, gde ce ovaj prvi biti pozamasan. Licno mislim da ce Booker biti "suns lifer" i da od tog trejda nema nista.
gggggggg Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, Radalek said: Suska se da bi mogli posalju Nnanija, Strawthera i pik druge runde za neki expiring ugovor. kako ja vidim tu je jedina dobra opcija royce oneale, ali on nije expiring...
propolis Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ni video replay ne pomaže protiv Hardena, smešno šta je faul za tri
ljutikrilo Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 8 hours ago, Radalek said: https://streamable.com/ge2l9m samo tako vestbruče, dovedi nas do prvog pika
Zli Gli Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 34/9/7, sut 11/20, samo 2 izgubljene, totalna dominacija E crni Jokicu, kakvog si ti igraca i coveka gusio godinama zbog svojih tripl dablova, sram da ti udje 2
Radalek Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 13 hours ago, SteveFrancis#3 said: Zaista nemam pojma sta je u glavudzama ove Michigan sekte koja trenutno drzi fransizu kao taoca. Po svemu se cini da plana zapravo i nema, nego da se ovako menja da bi se promenilo, pa eto mozda nas nekad i ukenja. Cini mi se da su vozovi za trejd Armanija prosli i da sa ovim ugovorom i godinama koje ima vise ne moze da donese dovoljno za potpuni overhaul. Sad vidim da ste nekako ispustili 20 razlike u cetvrtoj...I dalje mislim da mozete da dodjete do PI, pogotovu ako Dallas odluci da rasproda sve ali to je neki maximum. 12 hours ago, gggggggg said: kako ja vidim tu je jedina dobra opcija royce oneale, ali on nije expiring... Cilj nije dobar igrac nego da se skloni Nnanji i njegov ugovor pre svega. Strawther ima neku vrednost ali ne vide ga kao nekog vrednog drugog ugovora naustrb finansijske fleksibilnosti. Mnogo vise ce im znaciti prostor u capu sledece godine. Edited 10 hours ago by Radalek 1
SteveFrancis#3 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 hours ago, Radalek said: Sad vidim da ste nekako ispustili 20 razlike u cetvrtoj...I dalje mislim da mozete da dodjete do PI, pogotovu ako Dallas odluci da rasproda sve ali to je neki maximum. Ma nema od toga nista, a svakako ni ne menja stvari in the grand scheme of things. Ono sto jedino u ovom trenutku ima smisla jeste pokusati 'razviti' trenera, ukoliko ima iole materijala, kako bi 'porastao' da za neku godinu kada zaista bude imao sa cim da radi, odmah ima sta da kaze.
Radalek Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Ma nema od toga nista, a svakako ni ne menja stvari in the grand scheme of things. Ono sto jedino u ovom trenutku ima smisla jeste pokusati 'razviti' trenera, ukoliko ima iole materijala, kako bi 'porastao' da za neku godinu kada zaista bude imao sa cim da radi, odmah ima sta da kaze. Problem je sto mogu da prodju 3-4 godine pre nego sto bude imao sa cim da radi zahvaljujuci Isbiji.
MrTripleDouble Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 11 hours ago, Zli Gli said: 34/9/7, sut 11/20, samo 2 izgubljene, totalna dominacija E crni Jokicu, kakvog si ti igraca i coveka gusio godinama zbog svojih tripl dablova, sram da ti udje Nume da dribla
Recommended Posts