Miki28 Lakers in 5 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Odigrao u 3 brzini. Malo se iscimao na kraju 4/4, dao trojku, iznudio faul u napadu i asistencija za 3 poena ( sve u nekih 10tak sekundi ) i prelomio mec. 2
Barkley#34 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kakav festival bacanja je bio u 4/4 meča Sakramenta i Denvera glava me je zabolela. Ni sudije više nisu znali šta sviraju, duvali za svako pipkanje, kao u KLS.
Darko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 24 minutes ago, Урош19 said: Pretpostavljam da je ovo rekla-kazala, paljba po pokojniku od strane virtue signalizatora. Doduše ne bi me čudilo da je ovaj lik stvarno to rekao. 2
mr clutch Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Pretpostavljam da i novinarski insajderi preteruju sa ovim pricicama. Malo da dosole vec peceno jagnje i izazovu veci broj pregleda njihovih sadrzaja. 2
McLeod Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Mozda se ne radi o kosarkaskom talentu, ima mnogo vrsta talenta.
Stiletto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 6 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Na prvu loptu postava Sveta Šaja, Luka, Lauri, Janis, Jokić. Koga sam zaboravio? 1
Darko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 17 minutes ago, Stiletto said: Na prvu loptu postava Sveta Šaja, Luka, Lauri, Janis, Jokić. Koga sam zaboravio? Wemby će na trojku umesto Laurija. 1
Darko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, mr clutch said: Pretpostavljam da i novinarski insajderi preteruju sa ovim pricicama. Malo da dosole vec peceno jagnje i izazovu veci broj pregleda njihovih sadrzaja. Hvala, na to sam mislio gore, bolje si se izrazio. 1
Darko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Inače, veoma je moguće da će ovogodišnji All NBA team biti bez ijednog Amerikanca.
MrTwister Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 14 hours ago, Bobby Shurda said: Mene zanima koliku trejd vrednost ima Dejvis i ko bi potegao da trejduje za njega Mislim da bi u ovom trenutku im premija bila da dobiju pik prve runde za njega, zato kapiram da ce mozda probati da ga puste vrati value od ranije ako budu o tome. Obzirom na njegov ugovor tesko da ce moci da izbjegnu da ne uzmu takodje i neki jednako visok ne nuzno los ugovor ili dva za salary matching. Ako se bude vise timova ukljucivalo to vec postaje komplikovanije pa mozda ni taj pik ne ode njima. 3 hours ago, Урош19 said: Taman pomisli coek da se nije moglo gore ukopati sa njim pa onda ovo vidis. Inace, ne mislim da se odje tu pretjeruje, vec obicno nakon ovakvih odluka bilo da se otpusti trener, GM, igrac se trejduje iz fransize, obicno se pusta sav prljav ves i sve stvari sto su ti novinari imali u tefter al nijesu smjeli da napisu dok je tu, da ne pokvare veze sa fransizom i da im taj kredibilitet se ne narusi. Dosta stvari se tu sakrije zbog "mira u kuci" pa kad se dobije dozvola manje-vise svako odradi to. 2
gggggggg Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago jokic ove sezone sutira 78.6% (88/112) za dva i 88.6% (39/44) u restricted area tj na oko metar od kosa. 1 2
Problem sa licnim greskama Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 17 minutes ago, gggggggg said: jokic ove sezone sutira 78.6% (88/112) za dva i 88.6% (39/44) u restricted area tj na oko metar od kosa. Ekstra da je u Rigi primao loptu uvek na 8m od kosa 😄 1
Урош19 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, gggggggg said: jokic ove sezone sutira 78.6% (88/112) za dva i 88.6% (39/44) u restricted area tj na oko metar od kosa. Ovo su ludački procenti čak i za njegove standarde.
Bugl Khan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ko ima prava kod vas na NBA ovu sezonu? Kod nas je preuzeo SK i prenose 1 utakmicu dnevno, a imaju 10 il više kanala. Katastrofa. Na Areni su prenosili barem 3, nekad i više. Ako netko ima dobru stranicu sa potocima, bio bi zahvalan.
Bugl Khan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 hours ago, Darko said: Inače, veoma je moguće da će ovogodišnji All NBA team biti bez ijednog Amerikanca. Ako ne to, lako moguće da ukupno u sva 3 tima bude više stranaca. Osim usual suspects, koji su tu svake godine, šanse imaju i Sengun, Giddey, Avdija, Siakam, Jamal, Markkanen, Sabonis.... 1
Recommended Posts