Miki28 Lakers in 5 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Odigrao u 3 brzini. Malo se iscimao na kraju 4/4, dao trojku, iznudio faul u napadu i asistencija za 3 poena ( sve u nekih 10tak sekundi ) i prelomio mec. 2
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakav festival bacanja je bio u 4/4 meča Sakramenta i Denvera glava me je zabolela. Ni sudije više nisu znali šta sviraju, duvali za svako pipkanje, kao u KLS.
Darko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 24 minutes ago, Урош19 said: Pretpostavljam da je ovo rekla-kazala, paljba po pokojniku od strane virtue signalizatora. Doduše ne bi me čudilo da je ovaj lik stvarno to rekao.
mr clutch Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pretpostavljam da i novinarski insajderi preteruju sa ovim pricicama. Malo da dosole vec peceno jagnje i izazovu veci broj pregleda njihovih sadrzaja. 1
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mozda se ne radi o kosarkaskom talentu, ima mnogo vrsta talenta.
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Na prvu loptu postava Sveta Šaja, Luka, Lauri, Janis, Jokić. Koga sam zaboravio?
Darko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 17 minutes ago, Stiletto said: Na prvu loptu postava Sveta Šaja, Luka, Lauri, Janis, Jokić. Koga sam zaboravio? Wemby će na trojku umesto Laurija. 1
Darko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, mr clutch said: Pretpostavljam da i novinarski insajderi preteruju sa ovim pricicama. Malo da dosole vec peceno jagnje i izazovu veci broj pregleda njihovih sadrzaja. Hvala, na to sam mislio gore, bolje si se izrazio. 1
Darko Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago Inače, veoma je moguće da će ovogodišnji All NBA team biti bez ijednog Amerikanca.
Recommended Posts