Jump to content

Vreme Drafta  

15 members have voted

1. 1. Vreme drafta

• 18.10 (Subota) 21h
    • 19.10 (Nedelja) 21h
  2. 2. Broj IR

Recommended Posts

Posted (edited)

Link lige - https://fantasy.espn.com/basketball/league?leagueId=181657

Ucesnici 

1 #SelfieMasteri - @delgado
2 Team Selic - @therion
3 Swiss Knives - @Davai Davai
4 Duka Doncic - @duka doncic
5 Bad Boys - @Bad Boys
6 Kratak raspon ruku - @Del Piero
7 Beard'n'son - @leki bg
8 Trabant Bluz - @Dzabe smo krecili
9 Upswing Eagles - @mr clutch
10 Team Zorex - @zorex
11 Hayo's KB - @Lmx
12 Admiral -  @Admiral

13 Luke Kornet - @Brat od Korneta
14 Vukašin's Spirited Team - @Шеф стручног штаба (Usao iz C Lige)
15 Igor's Impressive Team - @Igor_ (Usao iz C Lige)
16 Steven's Super Team - @Steve Gerrard (Usao iz C lige)
17 Lukaku i sinovi - @Lukaku94 (Ispao iz A lige)
18 - @nlavrnja (Ispao iz A lige)
19 - @Miki28 Lakers in 5 (Ispao iz A lige)
20 - @threepwood (Ispao iz A lige)

U C ligu ispali su: @gggggggg & @Jerotije Pantic i @Dzep 

U A ligu usli su: @propolis (Sampion za sezonu 24/25), @Wook & @Mile1 , @Dracarys i @Gaga

Vreme je da se prebrojimo. Molim poslednje 3 ekipe pod rednim brojevima 18, 19 i 20 da mi posalju mejl na PM radi slanja pozivnice za pristup ligi. Tu su i klasicna "bazen" pitanja kao i svake godine - kada cemo draft, licno ne mogu u subotu jer imam svadbu a kapiram da i vi braco imate neki drustveni zivot i da je mnogo bolje da to uradimo u nedelju uvece kao sav posten svet a ne kao ovi A ligasi sektasi koji draftuju subotom vec izgleda drugu godinu za redom. Ovde to slucaj nije bio nikad, pa nadamo se da nece ni sad. I naravno - 2 ili 3 IR slota, ali kapiram da je 3 realnije i bolje i da to hocemo skoro svi, obzirom na povrede koje su sve ucestalije (Osim Davaija, hehe). Da polako potvrdimo ucesca, da vidimo ima li nekih odustajanja i da se spremamo za novu sezonu. Za sva pitanja stojim na raspolaganju! 

Edited by delgado
  • Like 4
  • Love 1
  • delgado changed the title to B liga NBA Fantasy 2025/26
Posted

Tu sam. 
Apel da se ubaci glasanje o broju poteza.

90, 100, 120… kako god, samo da nije vise neograniceno, vreme je da se ozbiljimo i da na ceni budu draft i strategija, a ne samo OCD kliktanje u 4 ujutru od strane najnezaposlenijih.

Posted
On 10/2/2025 at 12:54 PM, Davai Davai said:

Tu sam. 
Apel da se ubaci glasanje o broju poteza.

90, 100, 120… kako god, samo da nije vise neograniceno, vreme je da se ozbiljimo i da na ceni budu draft i strategija, a ne samo OCD kliktanje u 4 ujutru od strane najnezaposlenijih.

I ja sam za ovo, da se ubaci glasanje. Koliko znam, posto imamo 7 izmena nedeljno, praksa je da na nivou sezone bude dozvoljeno broj nedelja x5 ili x5,5

• Like 1
Posted
1 hour ago, Papanikolesku said:

Mislim da smo i 3v3 igrali par puta na kališu i adi, sećam se onog što koristi pakman smajli, nije loš šuter bio, ne znam jesi li i ti dolazio?

Ee moguce, mada ja sam vise 5v5 na kalisu igrao, bilo je tu dosta termina i mikseva ljudi. Da, taj sa pakman smajlijem mi je najbolji ortak😁

Posted
10 minutes ago, therion said:

Ee moguce, mada ja sam vise 5v5 na kalisu igrao, bilo je tu dosta termina i mikseva ljudi. Da, taj sa pakman smajlijem mi je najbolji ortak😁

A igrao si i 5v5 na Zvezdinom? Onda smo tek igrali brdo puta 😄 Da, pakman i ja smo se čuvali, imao je i majicu sa tim smajlijem, mada nije bio toliko redovan 😄 

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

I dalje ništa u vezi sa limitiranjem poteza…

Apsolutno SVAKA liga bez ograničenja broja transfera = tako liga.

Jbg istina, ali ovde vlada anarhija već dugo, tako da za bolje i nismo.

I ne, nije limit “7 poteza nedeljno”. Limit je 100 poteza godišnje, i to MAX. 70-80 je realnost.

Edited by Davai Davai
  • Tuzno 1
Posted

Booker, Garland, Harper

McCain, Knueppel, B Brown

P George, C Johnson, Marshal

Lively, Ajdebajo, Porzingis

Ukratko ekipa dovoljno kvalitetna da se bori za prvo mesto od pozadi. Uzdam se u rukije i somfore, te ako oni kojim slucajem otkinu mozda budem imao  dobru sezonu.

Inace kradja drafta je Lakakina sa Embidom.

Posted

Brunson, Morent, Irving

Ivey, Beal, Agbaji

Coulibaly, Nesmith

Diabate

Wembi, Clingan, Ware

Mogao sam bolje. Svaki mogući PF kojeg sam hteo mi je otišao, nisam znao šta bih posle. Elem, 3 INJ spota u startu, probraće se nešto od utorka sa vejvera. 

Posted (edited)

McConnell, Dunn
Edwards, Podziemski
F.Wagner, Ingram
Portis, Barret
Vucevic, Gafford, Bitadze, I.Stewart

Edited by therion
Posted

Devion Mitchel, Mcbride

Herro, Grimes, A.J. Green

Ausar, Hunter

Davis, Banchero, Jabari Smith

Duren, Ayton

Zadovoljan, steta za par igraca sto odose tik ispred (Franz, Egecombe, Kornet/Kapenkalk ili kako se vec zove u 12. rundi)

Posted

A u qrax, danima se jebem sa C ligom da predam komesara nekome i totalno sam izostavio B ligu iz vida. Nisam ni video da je draft danas. 

• WOW 1
Posted

Moj asistent robot je ovako birao😂

Chris Paul - Westbrook - Collier  

Daniels - DiVicenzo - Alexander Walker

Amen - Hart - R'Neale - Coward

Wiggins 

Turner 

Svaka uzeta kategorija bice uspeh😂

• Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted

Da je neka 2k17 za PG poziciju ovaj tim bi bio glavni kandidat za osvajanje, ovako bas slabo.

Moli se GM lige aka ministar bez fotelje da izboksuje da nam tema bude pinovana. Cak su i C ligase izborili taj status.