delgado Posted September 30 Posted September 30 (edited) Link lige - https://fantasy.espn.com/basketball/league?leagueId=181657 Ucesnici 1 #SelfieMasteri - @delgado 2 Team Selic - @therion 3 Swiss Knives - @Davai Davai 4 Duka Doncic - @duka doncic 5 Bad Boys - @Bad Boys 6 Kratak raspon ruku - @Del Piero 7 Beard'n'son - @leki bg 8 Trabant Bluz - @Dzabe smo krecili 9 Upswing Eagles - @mr clutch 10 Team Zorex - @zorex 11 Hayo's KB - @Lmx 12 Admiral - @Admiral 13 Luke Kornet - @Brat od Korneta 14 Vukašin's Spirited Team - @Шеф стручног штаба (Usao iz C Lige) 15 Igor's Impressive Team - @Igor_ (Usao iz C Lige) 16 Steven's Super Team - @Steve Gerrard (Usao iz C lige) 17 Lukaku i sinovi - @Lukaku94 (Ispao iz A lige) 18 - @nlavrnja (Ispao iz A lige) 19 - @Miki28 Lakers in 5 (Ispao iz A lige) 20 - @threepwood (Ispao iz A lige) U C ligu ispali su: @gggggggg & @Jerotije Pantic i @Dzep U A ligu usli su: @propolis (Sampion za sezonu 24/25), @Wook & @Mile1 , @Dracarys i @Gaga Vreme je da se prebrojimo. Molim poslednje 3 ekipe pod rednim brojevima 18, 19 i 20 da mi posalju mejl na PM radi slanja pozivnice za pristup ligi. Tu su i klasicna "bazen" pitanja kao i svake godine - kada cemo draft, licno ne mogu u subotu jer imam svadbu a kapiram da i vi braco imate neki drustveni zivot i da je mnogo bolje da to uradimo u nedelju uvece kao sav posten svet a ne kao ovi A ligasi sektasi koji draftuju subotom vec izgleda drugu godinu za redom. Ovde to slucaj nije bio nikad, pa nadamo se da nece ni sad. I naravno - 2 ili 3 IR slota, ali kapiram da je 3 realnije i bolje i da to hocemo skoro svi, obzirom na povrede koje su sve ucestalije (Osim Davaija, hehe). Da polako potvrdimo ucesca, da vidimo ima li nekih odustajanja i da se spremamo za novu sezonu. Za sva pitanja stojim na raspolaganju! Edited September 30 by delgado 4 1
Davai Davai Posted October 2 Posted October 2 Tu sam. Apel da se ubaci glasanje o broju poteza. 90, 100, 120… kako god, samo da nije vise neograniceno, vreme je da se ozbiljimo i da na ceni budu draft i strategija, a ne samo OCD kliktanje u 4 ujutru od strane najnezaposlenijih.
leki bg Posted October 2 Posted October 2 Apel da se ne svadjate tokom sezone, fantasy mi je bas realax zona. Hvala 🥰 1
nlavrnja Posted October 4 Posted October 4 On 10/2/2025 at 12:54 PM, Davai Davai said: Tu sam. Apel da se ubaci glasanje o broju poteza. 90, 100, 120… kako god, samo da nije vise neograniceno, vreme je da se ozbiljimo i da na ceni budu draft i strategija, a ne samo OCD kliktanje u 4 ujutru od strane najnezaposlenijih. I ja sam za ovo, da se ubaci glasanje. Koliko znam, posto imamo 7 izmena nedeljno, praksa je da na nivou sezone bude dozvoljeno broj nedelja x5 ili x5,5 1
Papanikolesku Posted October 5 Posted October 5 @therion ti si Varvarinac jel' da? Sećam te se sa yahoo fantasy-a, pre 10ak godina smo cepali 3,4 godine u nizu
Papanikolesku Posted October 6 Posted October 6 Mislim da smo i 3v3 igrali par puta na kališu i adi, sećam se onog što koristi pakman smajli, nije loš šuter bio, ne znam jesi li i ti dolazio?
therion Posted October 6 Posted October 6 1 hour ago, Papanikolesku said: Mislim da smo i 3v3 igrali par puta na kališu i adi, sećam se onog što koristi pakman smajli, nije loš šuter bio, ne znam jesi li i ti dolazio? Ee moguce, mada ja sam vise 5v5 na kalisu igrao, bilo je tu dosta termina i mikseva ljudi. Da, taj sa pakman smajlijem mi je najbolji ortak😁
Papanikolesku Posted October 6 Posted October 6 10 minutes ago, therion said: Ee moguce, mada ja sam vise 5v5 na kalisu igrao, bilo je tu dosta termina i mikseva ljudi. Da, taj sa pakman smajlijem mi je najbolji ortak😁 A igrao si i 5v5 na Zvezdinom? Onda smo tek igrali brdo puta 😄 Da, pakman i ja smo se čuvali, imao je i majicu sa tim smajlijem, mada nije bio toliko redovan 😄 1
Шеф стручног штаба Posted Saturday at 06:39 PM Posted Saturday at 06:39 PM @delgado колико видим, драфт је постављен за 9 ујутру сутра, види исправи на време... 1
Davai Davai Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) I dalje ništa u vezi sa limitiranjem poteza… Apsolutno SVAKA liga bez ograničenja broja transfera = tako liga. Jbg istina, ali ovde vlada anarhija već dugo, tako da za bolje i nismo. I ne, nije limit “7 poteza nedeljno”. Limit je 100 poteza godišnje, i to MAX. 70-80 je realnost. Edited 10 hours ago by Davai Davai 1
mr clutch Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Anarhija vlada na svim nivoima u drustva u nasoj drzavi, pa tako i na fantazerskom.
leki bg Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Bas dugo nisam imao prvog pika...nista od one true MVPa SGA ove godine. Moracu fejk iz Sombora 😢
mr clutch Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Booker, Garland, Harper McCain, Knueppel, B Brown P George, C Johnson, Marshal Lively, Ajdebajo, Porzingis Ukratko ekipa dovoljno kvalitetna da se bori za prvo mesto od pozadi. Uzdam se u rukije i somfore, te ako oni kojim slucajem otkinu mozda budem imao dobru sezonu. Inace kradja drafta je Lakakina sa Embidom.
Papanikolesku Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Brunson, Morent, Irving Ivey, Beal, Agbaji Coulibaly, Nesmith Diabate Wembi, Clingan, Ware Mogao sam bolje. Svaki mogući PF kojeg sam hteo mi je otišao, nisam znao šta bih posle. Elem, 3 INJ spota u startu, probraće se nešto od utorka sa vejvera.
therion Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) McConnell, Dunn Edwards, Podziemski F.Wagner, Ingram Portis, Barret Vucevic, Gafford, Bitadze, I.Stewart Edited 9 hours ago by therion
nlavrnja Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Devion Mitchel, Mcbride Herro, Grimes, A.J. Green Ausar, Hunter Davis, Banchero, Jabari Smith Duren, Ayton Zadovoljan, steta za par igraca sto odose tik ispred (Franz, Egecombe, Kornet/Kapenkalk ili kako se vec zove u 12. rundi)
Igor_ Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago A u qrax, danima se jebem sa C ligom da predam komesara nekome i totalno sam izostavio B ligu iz vida. Nisam ni video da je draft danas. 1
Igor_ Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Moj asistent robot je ovako birao😂 Chris Paul - Westbrook - Collier Daniels - DiVicenzo - Alexander Walker Amen - Hart - R'Neale - Coward Wiggins Turner Svaka uzeta kategorija bice uspeh😂 1 1
mr clutch Posted just now Posted just now Da je neka 2k17 za PG poziciju ovaj tim bi bio glavni kandidat za osvajanje, ovako bas slabo. Moli se GM lige aka ministar bez fotelje da izboksuje da nam tema bude pinovana. Cak su i C ligase izborili taj status.
Recommended Posts