realno *w Posted Friday at 07:16 AM Posted Friday at 07:16 AM 0,74 ppm sa 7 igrača i 26 trojki... ne sećam se da sam ikad imao takvo nešto. Mada sam i prošlo kolo imao 90 trojki na kraju. 1
vladaboss90 Posted Friday at 11:46 PM Posted Friday at 11:46 PM Smejali su se ljudi na draftu sto sam ustekao Tatuma za play-off... Jos samo da sam usao u PO bio bih genije... 1
Dracarys Posted Saturday at 09:27 AM Posted Saturday at 09:27 AM Pojavio se da bambusa Brogdonovu ekipu. Ovaj Tejtumov rani povratak je veliko iznenađenje. Ja sam očekivao da ako se vrati, da to bude aprilu.
realno *w Posted Saturday at 11:29 AM Posted Saturday at 11:29 AM Neverovatna brzina povratka, uopšte nisam siguran da mu je to pametno. Ali ok, pokazao je veliko poštovanje ekipi u kojoj igra. A i oni su odradili svoj deo sa maksimalnim igranjem ove sezone.
kironepraktičar Posted Saturday at 08:16 PM Posted Saturday at 08:16 PM 8 hours ago, realno *w said: Ali ok, pokazao je veliko poštovanje ekipi u kojoj igra. kad maga fanbase zove, moras stajati na braniku otadzbine. bilo bi lepo da ih odmah neko izbaci u 6, da se ne muci tejtum. uvece mora pred spavanje da peva bostan bostan uberalles a kome to uopste treba
vladaboss90 Posted yesterday at 09:54 AM Posted yesterday at 09:54 AM Jeste se brzo vratio, ali sumnjam da mu je dozvoljeno da se vrati bez da je 100% spreman. Procitah negde da je imao operaciju tipa nekih 12 sati ili tako nesto posle povrede i kazu da to moze da ima uticaja na brzinu oporavka. A i jos u vreme drafta se stidljivo pricalo da mu oporavak ide sjajno i da bi mogao da se vrati u martu ako Boston bude u PO prici, zato sam ga i pokupio, APP style. U svakom slucaju, lepo sto se nije resio da saceka da ispadnem pa da se vrati 😄 bice interesantno veceras, postoji cak i neka mala sansa da se uguram u PO, ali u svakom slucaju deluje da je opstanak makar osiguran.
Zvezdinho Posted yesterday at 10:28 AM Posted yesterday at 10:28 AM (edited) Unistise me povrede i izcukane izmene.Avdija out Allen out. Edited yesterday at 10:28 AM by Zvezdinho
propolis Posted yesterday at 10:33 AM Posted yesterday at 10:33 AM Pol Dzordz...ko ga dovede u klub i ne treba da ima sreće, kakav lerma 🤣🤣🤣 Nastavi li se ovako i sledeće nedelje ideeeeeee droooooop Od kako sam ga doveo redom su ili dtd ili out KPJ, Micel,Gidi,Duren, Gaford i Rupert. Jednom majka radja takve 🤣🤣🤣
kironepraktičar Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 4 hours ago, vladaboss90 said: Procitah negde da je imao operaciju tipa nekih 12 sati ili tako nesto posle povrede i kazu da to moze da ima uticaja na brzinu oporavka. mislim da je ovih dana/godina standard/preporuka, da se ahilova operiše u roku od 24h/48h, pričam za normalce, ljude koji se ne bave sportom. normalno je da će da ga operišu čim pre. 1
propolis Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Biće zanimljivo ispratiti borbu za 12 poziciju i ulazak u PO. Derbi tekma za opstanak između magije i papričica takođe zanimljiv duel, draki iz prikrajka vreba priliku dok se dvojica biju treći koristi šansu A sada spektakl!!! Edited 19 hours ago by propolis
Zvezdinho Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 minutes ago, propolis said: Biće zanimljivo ispratiti borbu za 12 poziciju i ulazak u PO. Derbi tekma za opstanak između magije i papričica takođe zanimljiv duel, draki iz prikrajka vreba priliku dok se dvojica biju treći koristi šansu A sada spektakl!!! Polako i ja sam u igri za ispadanje.Realno koliko sam vremena postvetio fantaziju zbog posla i kolicine povreda nista ne bi bilo iznenadjujuce.Jedva cekam da se regularka zavrsi.
propolis Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 15 minutes ago, Zvezdinho said: Polako i ja sam u igri za ispadanje.Realno koliko sam vremena postvetio fantaziju zbog posla i kolicine povreda nista ne bi bilo iznenadjujuce.Jedva cekam da se regularka zavrsi. Sad videh da će biti zahebano protiv kaosa...
Magia Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago U jbt izgleda da sam ispao jer je Brendon Miller koji ove sezone sutira 89% bacanja sutirao 1/2 u poslednjem mecu duela Koliko nesrece cele sezone sa povredama gde sam maltene cele sezone igrao bez prvog I treceg pika I onda ovakav kraj 🫠
LayupFromTheMidget Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Magia said: U jbt izgleda da sam ispao jer je Brendon Miller koji ove sezone sutira 89% bacanja sutirao 1/2 u poslednjem mecu duela Koliko nesrece cele sezone sa povredama gde sam maltene cele sezone igrao bez prvog I treceg pika I onda ovakav kraj 🫠 Cestitke ! 1
kironepraktičar Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago @Wook & @Mile1 = 4x 76ersa koji cepaju 5x tekmi ove nedelje. kakvi blokaderi, kakva obojena revolucija; ako prođem, moraću knjigu da napišem
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dakle, stanje na kraju regularne sezone je sledeće: Direktno u playoff: 01. Grumenja iz Vranja (152-87-8) 63,2% WP 02. Misery Signals (135-91-21) 58,9% WP 03. Beograd Konkvistadori (138-96-13) 58,5% WP 04. Picikato de la Kur (128-104-15) 54,9% WP Play in: 05. Luzeri Utd (123-108-16) 53% WP 06. B liga rezidenti (119-108-20) 52,2% WP 07. Belgrade Big Ballers (112-109-26) 50,6% WP 08. Reggie Miller (113-114-20) 49,5% WP 09. Bulat za moje Valentinovo (110-112-25) 49,6% WP 10. Lamelice Herro (110-114-23) 49,2% WP 11. We Loose Every Week (110-117-20) 48,6% WP 12. Mr Moo (108-120-19) 47,6% WP Rezervisan Cancun ali obezbeđen prvoligaški status: 13. Realni goes Forth (105-119-23) 47,2% WP 14. Zee Germans (108-123-16) 47% WP 15. Kraljevski Skyperisti (105-123-19) 46,4% WP 16. LSD ljute papričice (103-123-21) 46% WP Vidimo se nikad, čujemo još manje aka Cvajta bound: 17. Mađijini Svedoci (102-125-20) 45,3% WP 18. Dracarys's Not So Dangerous Team (102-126-19) 45,1% WP 19. Hot Wind Roses (99-130-18) 43,7% WP 20. GG (98-131-18) 43,3% WP Kao što se vidi, borba je bila ljuta i mnogo toga je rešeno tek u poslednjem kolu. Javite ko su novi prvoligaši. 1
gggggggg Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago koliko imate svi srece da mi se ekipa oporavila za 19. nedelju
propolis Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago (edited) 1 hour ago, Manu said: Boze me sačuvaj koja ekipa je zauzela sedmo mesto Odlično sedmo mesto jer je to jedina ekipa od koje sam izgubio i samo u finalu možemo da se sretnemo. Edited 40 minutes ago by propolis I od madjijinih svedoka,ali to ovaj put nije bitno
vladaboss90 Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago Close but no cigar na kraju za PO, ali realno ekipa koja je draftovala Myles Turner-a u drugoj rundi i ne treba da ide u playoff, u najmanju ruku najgori pik drafta (injuries excluded), a mozda i moje citave fantazerske karijere...
Nicklord Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago 5 hours ago, Magia said: U jbt izgleda da sam ispao jer je Brendon Miller koji ove sezone sutira 89% bacanja sutirao 1/2 u poslednjem mecu duela Koliko nesrece cele sezone sa povredama gde sam maltene cele sezone igrao bez prvog I treceg pika I onda ovakav kraj 🫠 Najmanje stresna poslednja nedelja
Recommended Posts