Jump to content

Demos Kratos  

13 members have voted

1. 1. Da li da se prelazi na Yahoo fantazi?

2. 2. Da li da se skrati broj timova u ligi?

3. 3. Kog dana da bude draft?

• Subota 21:00
      0
      0

Recommended Posts

Posted

Neverovatna brzina povratka, uopšte nisam siguran da mu je to pametno.

Ali ok, pokazao je veliko poštovanje ekipi u kojoj igra. A i oni su odradili svoj deo sa maksimalnim igranjem ove sezone.

Posted
8 hours ago, realno *w said:

Ali ok, pokazao je veliko poštovanje ekipi u kojoj igra. 

kad maga fanbase zove, moras stajati na braniku otadzbine.

bilo bi lepo da ih odmah neko izbaci u 6, da se ne muci tejtum. uvece mora pred spavanje da peva bostan bostan uberalles a kome to uopste treba

Posted

Jeste se brzo vratio, ali sumnjam da mu je dozvoljeno da se vrati bez da je 100% spreman. Procitah negde da je imao operaciju tipa nekih 12 sati ili tako nesto posle povrede i kazu da to moze da ima uticaja na brzinu oporavka. A i jos u vreme drafta se stidljivo pricalo da mu oporavak ide sjajno i da bi mogao da se vrati u martu ako Boston bude u PO prici, zato sam ga i pokupio, APP style.

U svakom slucaju, lepo sto se nije resio da saceka da ispadnem pa da se vrati 😄 bice interesantno veceras, postoji cak i neka mala sansa da se uguram u PO, ali u svakom slucaju deluje da je opstanak makar osiguran.

Posted

Pol Dzordz...ko ga dovede u klub i ne treba da ima sreće,  kakav lerma 🤣🤣🤣

Nastavi li se ovako i sledeće nedelje ideeeeeee droooooop

Od kako sam ga doveo redom su ili dtd ili out KPJ, Micel,Gidi,Duren, Gaford i Rupert.

Jednom majka radja takve 🤣🤣🤣

Posted
4 hours ago, vladaboss90 said:

Procitah negde da je imao operaciju tipa nekih 12 sati ili tako nesto posle povrede i kazu da to moze da ima uticaja na brzinu oporavka.

mislim da je ovih dana/godina standard/preporuka, da se ahilova operiše u roku od 24h/48h, pričam za normalce, ljude koji se ne bave sportom. normalno je da će da ga operišu čim pre.

• Like 1
Posted (edited)

Biće zanimljivo ispratiti borbu za 12 poziciju i ulazak u PO.

Derbi tekma za opstanak između magije i papričica takođe zanimljiv duel, draki iz prikrajka vreba priliku dok se dvojica biju treći koristi šansu 

A sada spektakl!!!

Edited by propolis
Posted
2 minutes ago, propolis said:

Biće zanimljivo ispratiti borbu za 12 poziciju i ulazak u PO.

Derbi tekma za opstanak između magije i papričica takođe zanimljiv duel, draki iz prikrajka vreba priliku dok se dvojica biju treći koristi šansu 

A sada spektakl!!!

Polako i ja sam u igri za ispadanje.Realno koliko sam vremena postvetio fantaziju zbog posla i kolicine povreda nista ne bi bilo iznenadjujuce.Jedva cekam da se regularka zavrsi.

Posted
15 minutes ago, Zvezdinho said:

Polako i ja sam u igri za ispadanje.Realno koliko sam vremena postvetio fantaziju zbog posla i kolicine povreda nista ne bi bilo iznenadjujuce.Jedva cekam da se regularka zavrsi.

Sad videh da će biti zahebano protiv kaosa...