realno *w Posted Friday at 07:16 AM Posted Friday at 07:16 AM 0,74 ppm sa 7 igrača i 26 trojki... ne sećam se da sam ikad imao takvo nešto. Mada sam i prošlo kolo imao 90 trojki na kraju. 1
vladaboss90 Posted Friday at 11:46 PM Posted Friday at 11:46 PM Smejali su se ljudi na draftu sto sam ustekao Tatuma za play-off... Jos samo da sam usao u PO bio bih genije... 1
Dracarys Posted Saturday at 09:27 AM Posted Saturday at 09:27 AM Pojavio se da bambusa Brogdonovu ekipu. Ovaj Tejtumov rani povratak je veliko iznenađenje. Ja sam očekivao da ako se vrati, da to bude aprilu.
realno *w Posted Saturday at 11:29 AM Posted Saturday at 11:29 AM Neverovatna brzina povratka, uopšte nisam siguran da mu je to pametno. Ali ok, pokazao je veliko poštovanje ekipi u kojoj igra. A i oni su odradili svoj deo sa maksimalnim igranjem ove sezone.
kironepraktičar Posted Saturday at 08:16 PM Posted Saturday at 08:16 PM 8 hours ago, realno *w said: Ali ok, pokazao je veliko poštovanje ekipi u kojoj igra. kad maga fanbase zove, moras stajati na braniku otadzbine. bilo bi lepo da ih odmah neko izbaci u 6, da se ne muci tejtum. uvece mora pred spavanje da peva bostan bostan uberalles a kome to uopste treba
vladaboss90 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Jeste se brzo vratio, ali sumnjam da mu je dozvoljeno da se vrati bez da je 100% spreman. Procitah negde da je imao operaciju tipa nekih 12 sati ili tako nesto posle povrede i kazu da to moze da ima uticaja na brzinu oporavka. A i jos u vreme drafta se stidljivo pricalo da mu oporavak ide sjajno i da bi mogao da se vrati u martu ako Boston bude u PO prici, zato sam ga i pokupio, APP style. U svakom slucaju, lepo sto se nije resio da saceka da ispadnem pa da se vrati 😄 bice interesantno veceras, postoji cak i neka mala sansa da se uguram u PO, ali u svakom slucaju deluje da je opstanak makar osiguran.
Zvezdinho Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Unistise me povrede i izcukane izmene.Avdija out Allen out. Edited 16 hours ago by Zvezdinho
propolis Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Pol Dzordz...ko ga dovede u klub i ne treba da ima sreće, kakav lerma 🤣🤣🤣 Nastavi li se ovako i sledeće nedelje ideeeeeee droooooop Od kako sam ga doveo redom su ili dtd ili out KPJ, Micel,Gidi,Duren, Gaford i Rupert. Jednom majka radja takve 🤣🤣🤣
kironepraktičar Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 4 hours ago, vladaboss90 said: Procitah negde da je imao operaciju tipa nekih 12 sati ili tako nesto posle povrede i kazu da to moze da ima uticaja na brzinu oporavka. mislim da je ovih dana/godina standard/preporuka, da se ahilova operiše u roku od 24h/48h, pričam za normalce, ljude koji se ne bave sportom. normalno je da će da ga operišu čim pre. 1
propolis Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Biće zanimljivo ispratiti borbu za 12 poziciju i ulazak u PO. Derbi tekma za opstanak između magije i papričica takođe zanimljiv duel, draki iz prikrajka vreba priliku dok se dvojica biju treći koristi šansu A sada spektakl!!! Edited 9 hours ago by propolis
Zvezdinho Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, propolis said: Biće zanimljivo ispratiti borbu za 12 poziciju i ulazak u PO. Derbi tekma za opstanak između magije i papričica takođe zanimljiv duel, draki iz prikrajka vreba priliku dok se dvojica biju treći koristi šansu A sada spektakl!!! Polako i ja sam u igri za ispadanje.Realno koliko sam vremena postvetio fantaziju zbog posla i kolicine povreda nista ne bi bilo iznenadjujuce.Jedva cekam da se regularka zavrsi.
propolis Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 15 minutes ago, Zvezdinho said: Polako i ja sam u igri za ispadanje.Realno koliko sam vremena postvetio fantaziju zbog posla i kolicine povreda nista ne bi bilo iznenadjujuce.Jedva cekam da se regularka zavrsi. Sad videh da će biti zahebano protiv kaosa...
Recommended Posts