realno *w Posted yesterday at 07:16 AM Posted yesterday at 07:16 AM 0,74 ppm sa 7 igrača i 26 trojki... ne sećam se da sam ikad imao takvo nešto. Mada sam i prošlo kolo imao 90 trojki na kraju. 1
vladaboss90 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Smejali su se ljudi na draftu sto sam ustekao Tatuma za play-off... Jos samo da sam usao u PO bio bih genije... 1
Dracarys Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Pojavio se da bambusa Brogdonovu ekipu. Ovaj Tejtumov rani povratak je veliko iznenađenje. Ja sam očekivao da ako se vrati, da to bude aprilu.
realno *w Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Neverovatna brzina povratka, uopšte nisam siguran da mu je to pametno. Ali ok, pokazao je veliko poštovanje ekipi u kojoj igra. A i oni su odradili svoj deo sa maksimalnim igranjem ove sezone.
kironepraktičar Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 hours ago, realno *w said: Ali ok, pokazao je veliko poštovanje ekipi u kojoj igra. kad maga fanbase zove, moras stajati na braniku otadzbine. bilo bi lepo da ih odmah neko izbaci u 6, da se ne muci tejtum. uvece mora pred spavanje da peva bostan bostan uberalles a kome to uopste treba
Recommended Posts