Elevator Operater Posted yesterday at 07:42 PM Posted yesterday at 07:42 PM Svaka cast onome ko je podrazumevao sigurnu pobedu (komsije ne racunam, oni su to svi do jednog pisali da bi malerisali). 1 2
Bode Posted yesterday at 07:43 PM Posted yesterday at 07:43 PM Just now, Papanikolesku said: TRAŽI TAJMAUT MAJSTORE Ne kapiram sta ceka covek, ode utakmica
DameTime Posted yesterday at 07:44 PM Posted yesterday at 07:44 PM Dok sam oprala kosu, majstori napraviše -10. 1
bungalov Posted yesterday at 07:44 PM Posted yesterday at 07:44 PM 20 minutes ago, Stiletto said: Istaknut transparent "Studenti IN, Vučić OUT“. Jedna grupa ćacija krenula da ga skine, pa krenula tuča. Ćaciji dobili po pičci, uletele kornjače iz murije u masu da ih brane, pa ih izvukli napolje. Postovanje se mora zasluziti. Svaka cast tribini. Mora neko.
Papanikolesku Posted yesterday at 07:44 PM Posted yesterday at 07:44 PM Just now, Bode said: Ne kapiram sta ceka covek, ode utakmica Posenilio svega mi na svetu. Nemam komentar na njegovu pripremu i vođenje utakmice, žalosno
Coz29 Posted yesterday at 07:44 PM Posted yesterday at 07:44 PM Just now, Bode said: Ne kapiram sta ceka covek, ode utakmica Po 100x ove sezone ceka tv time out
Knipex Posted yesterday at 07:45 PM Posted yesterday at 07:45 PM Just now, DameTime said: Dok sam oprala kosu, majstori napraviše -10. A posle Dame se češlja a arena gori 1
Elevator Operater Posted yesterday at 07:46 PM Posted yesterday at 07:46 PM Just now, Shonewizard said: A brate, više se ložiš na komšije od njih samih 🙂 Jbg Shone...ako si to izvukao iz svega sto se desava. Nek bude da se ja lozim na njih, a ne na ono sto oni pokazuju da se moze u duplo goroj situaciji nego sto smo mi.
Geronimo Posted yesterday at 07:46 PM Posted yesterday at 07:46 PM Komsije, jebes kosarku, veliki ste! 8 2 6
realno *w Posted yesterday at 07:46 PM Posted yesterday at 07:46 PM Gotova je ovo utakmica, ne može se igrati kad napadi počinju na 10 sekundi do isteka. 1
Stiletto Posted yesterday at 07:47 PM Posted yesterday at 07:47 PM Ceo kop sedi na patosu iza koša i niko ne navija. Raspad sistema. 3
Dzo23 Posted yesterday at 07:47 PM Posted yesterday at 07:47 PM Strasna partija Bonge. Ovakvu dominaciju jednog igraca dugo nisam gledao.
Mrk Posted yesterday at 07:48 PM Posted yesterday at 07:48 PM Nenormalna utakmica. Nemamo pleja, igramo protiv Pariza, bije nam se pola hale. Pa ti pobedi majcin sine. 2
JPM Posted yesterday at 07:48 PM Posted yesterday at 07:48 PM 24 minutes ago, Stiletto said: Istaknut transparent "Studenti IN, Vučić OUT“. Jedna grupa ćacija krenula da ga skine, pa krenula tuča. Ćaciji dobili po pičci, uletele kornjače iz murije u masu da ih brane, pa ih izvukli napolje. Dubok naklon komsije. Jebes basket imate moral. 11 2
Papanikolesku Posted yesterday at 07:48 PM Posted yesterday at 07:48 PM Serem ti se u tvoju košarku, mrš
Eddard Posted yesterday at 07:49 PM Posted yesterday at 07:49 PM 2 minutes ago, Stiletto said: Ceo kop sedi na patosu iza koša i niko ne navija. Raspad sistema. Ko ih jebe 4
BattleBender Posted yesterday at 07:49 PM Posted yesterday at 07:49 PM Overwhelm-ovali svojski. Jbg ne moze se bez pleja... Niti ima high bbiq krilo. Tesko se pika kosarka bez toga... 1
Xpert Posted yesterday at 07:49 PM Posted yesterday at 07:49 PM Vanja Marinkovic je ozbiljna prevara od igraca. 1
Golijat Posted yesterday at 07:50 PM Posted yesterday at 07:50 PM 3 minutes ago, Stiletto said: Ceo kop sedi na patosu iza koša i niko ne navija. Raspad sistema. Jel ovo stvarno ili?
bungalov Posted yesterday at 07:50 PM Posted yesterday at 07:50 PM Hitno nam treba petorka bez Tajrika, Brauna i Parkera.
Shonewizard Posted yesterday at 07:50 PM Posted yesterday at 07:50 PM 3 minutes ago, Elevator Operater said: Jbg Shone...ako si to izvukao iz svega sto se desava. Nek bude da se ja lozim na njih, a ne na ono sto oni pokazuju da se moze u duplo goroj situaciji nego sto smo mi. Pa imam osjećaj da sam makar 5 puta pročitao post u istom fazonu "vidi nas, a komšije mogu uprkos svemu". Sem ako te nisam sa nekim pomiješao. Nebitno u svakom slučaju. Idemo dalje. 1
Don Dusko Posted yesterday at 07:51 PM Posted yesterday at 07:51 PM Just now, Shonewizard said: Pa imam osjećaj da sam makar 5 puta pročitao post u istom fazonu "vidi nas, a komšije mogu uprkos svemu". Sem ako te nisam sa nekim pomiješao. Nebitno u svakom slučaju. Idemo dalje. Shone ovo ti je komsijska trava je zelenija koliko puta sam ja citao od mojih kad smo u downu kako je kod vas sve sjajno i kako przite jbg. Nemoj mi zameriti.
Elevator Operater Posted yesterday at 07:53 PM Posted yesterday at 07:53 PM Beskrvna ekipa, izuzev Bonge, Lakica. Sve se bojim da su se nasi stranci potresli zbog navijanja, bice da se zato ne igra odbrana.
Recommended Posts