Barkley#34 Posted Thursday at 09:21 PM Posted Thursday at 09:21 PM Mijailović baca neke centaršuteve na koš.
Xpert Posted Thursday at 09:22 PM Posted Thursday at 09:22 PM Radanov je najobicniji lakrdijas, a ne kosarkas.
JPM Posted Thursday at 09:24 PM Posted Thursday at 09:24 PM Aj sto ste ga vi doveli za kup ali kako je on dobacio do Bajerna?
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pokusavam da zamislim scenu u kojoj neko upoznaje Radanova, pogleda ga u ovu facu sa brkovima i kaze "ovo je igrac na koga moze da se racuna". Bravo Ostoja i Ćacipalje
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ni Fernandov ni Braunov faul nidje veze. Ovaj Bejkon strasno telo ima ali zali boze promaje u glavi.
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Braun postaje zaista nepodnosljiv sa ovim "cuvanjem" lopte. Za celu proslu sezonu mu nisu oteli loptu koliko u zadnja 2 meseca.
wrach Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 31 minutes ago, Elevator Operater said: Pokusavam da zamislim scenu u kojoj neko upoznaje Radanova, pogleda ga u ovu facu sa brkovima i kaze "ovo je igrac na koga moze da se racuna". Bravo Ostoja i Ćacipalje Malopre razmisljam koliko me nervira kao igrac - ali jos vise me nervira njegova faca. A doveden na menadzersku kombinaciju - jer Ostoja i Ćacpalj
rodriguez Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago slabi ste mi vi grobosi danas, nekada vas je i pomisao da uzmete ciganskog igrača bacala u delirijum od sreće ne znam šta se desili, ovo nisu grobari koje pamtim
Luchifer89 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kakvu erekciju Kabengele dobije kad vidi naš grb, nevidjeno...
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da ste ovako igrali od početka sezone bili bi u samom vrhu EL. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Dzo23 said: Da ste ovako igrali od početka sezone bili bi u samom vrhu EL. Nije bilo realno. 😁
Luchifer89 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Sava Lešić!!! Edited 2 hours ago by Luchifer89
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, Dzo23 said: Da ste ovako igrali od početka sezone bili bi u samom vrhu EL. Jebi nas i ti slobodno.
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Upropasti Aleksu. Kako je bezveze isforsirao Sterling.
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sterling Brown ne sme da igra 4/4 nijednog gustog meča, a još manje dati mu loptu u ruke i da on rešava
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakav bolesnik je Savo. Ipak, u EL bih ga drzao na parketu samo i jedino ako ga em sere, em da se ovako cima u odbrani (sto mislim da je prvi put ove sezone). 1
Recommended Posts