Elevator Operater Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Svaka cast onome ko je podrazumevao sigurnu pobedu (komsije ne racunam, oni su to svi do jednog pisali da bi malerisali). 1 2
Bode Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, Papanikolesku said: TRAŽI TAJMAUT MAJSTORE Ne kapiram sta ceka covek, ode utakmica
bungalov Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 20 minutes ago, Stiletto said: Istaknut transparent "Studenti IN, Vučić OUT“. Jedna grupa ćacija krenula da ga skine, pa krenula tuča. Ćaciji dobili po pičci, uletele kornjače iz murije u masu da ih brane, pa ih izvukli napolje. Postovanje se mora zasluziti. Svaka cast tribini. Mora neko.
Papanikolesku Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, Bode said: Ne kapiram sta ceka covek, ode utakmica Posenilio svega mi na svetu. Nemam komentar na njegovu pripremu i vođenje utakmice, žalosno
Coz29 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, Bode said: Ne kapiram sta ceka covek, ode utakmica Po 100x ove sezone ceka tv time out
Knipex Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, DameTime said: Dok sam oprala kosu, majstori napraviše -10. A posle Dame se češlja a arena gori 1
Elevator Operater Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, Shonewizard said: A brate, više se ložiš na komšije od njih samih 🙂 Jbg Shone...ako si to izvukao iz svega sto se desava. Nek bude da se ja lozim na njih, a ne na ono sto oni pokazuju da se moze u duplo goroj situaciji nego sto smo mi.
realno *w Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Gotova je ovo utakmica, ne može se igrati kad napadi počinju na 10 sekundi do isteka. 1
Stiletto Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ceo kop sedi na patosu iza koša i niko ne navija. Raspad sistema. 3
Dzo23 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Strasna partija Bonge. Ovakvu dominaciju jednog igraca dugo nisam gledao.
Mrk Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Nenormalna utakmica. Nemamo pleja, igramo protiv Pariza, bije nam se pola hale. Pa ti pobedi majcin sine. 2
JPM Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 24 minutes ago, Stiletto said: Istaknut transparent "Studenti IN, Vučić OUT“. Jedna grupa ćacija krenula da ga skine, pa krenula tuča. Ćaciji dobili po pičci, uletele kornjače iz murije u masu da ih brane, pa ih izvukli napolje. Dubok naklon komsije. Jebes basket imate moral. 11 2
Eddard Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 minutes ago, Stiletto said: Ceo kop sedi na patosu iza koša i niko ne navija. Raspad sistema. Ko ih jebe 4
BattleBender Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Overwhelm-ovali svojski. Jbg ne moze se bez pleja... Niti ima high bbiq krilo. Tesko se pika kosarka bez toga... 1
Golijat Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 3 minutes ago, Stiletto said: Ceo kop sedi na patosu iza koša i niko ne navija. Raspad sistema. Jel ovo stvarno ili?
bungalov Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Hitno nam treba petorka bez Tajrika, Brauna i Parkera.
Shonewizard Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 3 minutes ago, Elevator Operater said: Jbg Shone...ako si to izvukao iz svega sto se desava. Nek bude da se ja lozim na njih, a ne na ono sto oni pokazuju da se moze u duplo goroj situaciji nego sto smo mi. Pa imam osjećaj da sam makar 5 puta pročitao post u istom fazonu "vidi nas, a komšije mogu uprkos svemu". Sem ako te nisam sa nekim pomiješao. Nebitno u svakom slučaju. Idemo dalje. 1
Don Dusko Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, Shonewizard said: Pa imam osjećaj da sam makar 5 puta pročitao post u istom fazonu "vidi nas, a komšije mogu uprkos svemu". Sem ako te nisam sa nekim pomiješao. Nebitno u svakom slučaju. Idemo dalje. Shone ovo ti je komsijska trava je zelenija koliko puta sam ja citao od mojih kad smo u downu kako je kod vas sve sjajno i kako przite jbg. Nemoj mi zameriti.
Elevator Operater Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Beskrvna ekipa, izuzev Bonge, Lakica. Sve se bojim da su se nasi stranci potresli zbog navijanja, bice da se zato ne igra odbrana.
Recommended Posts