Jump to content

Recommended Posts

Posted
20 minutes ago, Stiletto said:

Istaknut transparent "Studenti IN, Vučić OUT“. Jedna grupa ćacija krenula da ga skine, pa krenula tuča. Ćaciji dobili po pičci, uletele kornjače iz murije u masu da ih brane, pa ih izvukli napolje. 

Postovanje se mora zasluziti. Svaka cast tribini. Mora neko.

Posted
Just now, Shonewizard said:

A brate, više se ložiš na komšije od njih samih 🙂

Jbg Shone...ako si to izvukao iz svega sto se desava. Nek bude da se ja lozim na njih, a ne na ono sto oni pokazuju da se moze u duplo goroj situaciji nego sto smo mi.

Posted

Nenormalna utakmica. Nemamo pleja, igramo protiv Pariza, bije nam se pola hale. Pa ti pobedi majcin sine.

• Like 2
Posted
24 minutes ago, Stiletto said:

Istaknut transparent "Studenti IN, Vučić OUT“. Jedna grupa ćacija krenula da ga skine, pa krenula tuča. Ćaciji dobili po pičci, uletele kornjače iz murije u masu da ih brane, pa ih izvukli napolje. 

Dubok naklon komsije. Jebes basket imate moral.

• Like 11
  • Ha-ha 2
Posted
3 minutes ago, Elevator Operater said:

Jbg Shone...ako si to izvukao iz svega sto se desava. Nek bude da se ja lozim na njih, a ne na ono sto oni pokazuju da se moze u duplo goroj situaciji nego sto smo mi.

Pa imam osjećaj da sam makar 5 puta pročitao post u istom fazonu "vidi nas, a komšije mogu uprkos svemu". Sem ako te nisam sa nekim pomiješao.

Nebitno u svakom slučaju. Idemo dalje.

• Like 1
Posted
Just now, Shonewizard said:

Pa imam osjećaj da sam makar 5 puta pročitao post u istom fazonu "vidi nas, a komšije mogu uprkos svemu". Sem ako te nisam sa nekim pomiješao.

Nebitno u svakom slučaju. Idemo dalje.

Shone ovo ti je komsijska trava je zelenija koliko puta sam ja citao od mojih kad smo u downu kako je kod vas sve sjajno i kako przite jbg.

Nemoj mi zameriti. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...