Patriota iz kauca Posted October 24 Posted October 24 (edited) Prvi faul u 8 minutu četvrtine i to na šutu. Ne treba očekivati ništa od ove ekipe. Edited October 24 by Patriota iz kauca 1
Coz29 Posted October 24 Posted October 24 (edited) Daj bre Lakica da bije čupavog Zeljko koj ti je kurac čoveče više Koji je ovo kurac od kosarke koji mi igramo Vidi ga i ovaj Parker sta radi kakav faul pravi Edited October 24 by Coz29
SteveFrancis#3 Posted October 24 Posted October 24 Just now, Coz29 said: Koji je ovo kurac od kosarke koji mi igramo Mlohavi
Ludi za Poli Posted October 24 Posted October 24 Jabari smece od igraca. Crna rupa i igrac manje ako ne ubaci 20+, a cesto i tad.
Papanikolesku Posted October 24 Posted October 24 Dal ima neko ovde bar prosečan bbiq, nerealno šta se dešava
BattleBender Posted October 24 Posted October 24 Just now, Ludi za Poli said: Jabari smece od igraca. Crna rupa i igrac manje ako ne ubaci 20+, a cesto i tad. Carmelo Anthony sa Wish-a
Elevator Operater Posted October 24 Posted October 24 I opet ne pravimo faul na 6 sek do kraja. Jebote
Luchifer89 Posted October 24 Posted October 24 (edited) Sava i Hifi da opale 1na1 do 21 i to je to - ko pobedi nosi bodeve Edited October 24 by Luchifer89
Kosjan Willavić Posted October 24 Posted October 24 Ide Sava na 25+ garantovano. On zivi za ovakve utakmice
Barkley#34 Posted October 24 Posted October 24 Sava je rekao Hoćete tako da se igramo? Mouuže. Džabari je malko bezobrazan.
NMX Posted October 24 Posted October 24 Morate da nadjete nacina da Dzabari ima loptu. Riknuce Sterling i Dvejn ako ovako bude do kraja 1
Barkley#34 Posted October 24 Posted October 24 Arijan odličan na pozicijama zadnjeg veznog i golmana.
greenenvy Posted October 24 Posted October 24 (edited) Kako mi zao coveka sto mora da igra pleja, ne ume prosto. A dao bi 30 da ima koga da prevede loptu. Milton bi znacio ovde da uspori ritam maksimalno. Edited October 24 by greenenvy 1
Recommended Posts