Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne pišem na komšijskoj temi, ali da izjavim za dnevnik da je za nas najbolje da ostane Želimir. Jednostavno, on je garant jakog budžeta KKP, a samim tim i Crvene zvezde. 

Drugo, on je izgubio svlačionicu, od ove sezone nema ništa i sva sreća pa nisu pokupili Itudisa na duže staze dok je bio slobodan. 

Posted

Stvarno ne znam sta ste umislili vi navijaci Partizana pa vi odredjujete da li neko moze da pise na vasoj temi ili ne i da li je neko dobronameran ili ne

Komentarisemo ono sto je aktuelno ovih dana i kao svi imamo misljenje povodom toga. To sto je moderacija zakljucala sve teme pa jedino gde moze da se pise jeste kkpar  to je druga strana medalje

• Like 7
  • Ha-ha 2
Posted
5 minutes ago, Tormund said:

Ne pišem na komšijskoj temi, ali da izjavim za dnevnik da je za nas najbolje da ostane Želimir. Jednostavno, on je garant jakog budžeta KKP, a samim tim i Crvene zvezde. 

Drugo, on je izgubio svlačionicu, od ove sezone nema ništa i sva sreća pa nisu pokupili Itudisa na duže staze dok je bio slobodan. 

Ili alternativno.

Željko ode, ugase se megalomanski žvalini projekti leba i igara.

Oba kluba krenu da posluju tržišno.

I onda kroz rad i struku pravimo brand name oba kluba.

Može tako?

• Love 1
  • Pumpaj! 1
Posted
12 minutes ago, wrach said:

Jeste, kazu vec danima jede dzigericu (dobronamernih komsija)

Umesto rakije uz jutarnju kafu pije suze navijača KKCZ.

• Tuzno 1
Posted
2 minutes ago, JPM said:

Ili alternativno.

Željko ode, ugase se megalomanski žvalini projekti leba i igara.

Oba kluba krenu da posluju tržišno.

I onda kroz rad i struku pravimo brand name oba kluba.

Može tako?

Dobro znaš da nema ni struke ni vušegodišnjeg sistema. Igrali smo EL godinama držeći  se domaće osnove i verovanja da se u zemlji Srbiji ne može imati veliki budžet i samim tim biti konkurentan. Dolaskom Obradovića sve se promenilo. 

Posted
22 minutes ago, DameTime said:

Jes' vala, ziv se nasekirah zbog tog cirkusa dok smo na deobi prvog mesta u EL i gazimo Oli u poslednjoj cetvrtini kao Iliriju

• Like 11
  • Thanks 1
Posted
23 minutes ago, DameTime said:

Sto bi navijaci kkcz plakali?

Trener Obradovic je jedan od neuspesnijih trenera kkp vs kkcz ikad.

Postavio je i neke negativne rekorde.

Inace si presimpaticna od kad si izasla iz ormara :)))

• Like 5
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Pomenuo sam Nworu na kkcz topiku i sad mi pade na pamet pa sam malo pogledao brojke

Kakve sezone imaju Nwora, Bryant, Thompson i Oturu nakon odlaska iz Efesa, bas im prijaju nove uoge.

I kakvi su magarci u Efesu mislili da je dobra ideja da ih bas sve puste i dovedu Kokija

Nwora (prosla vs. ova sezona)

8.4p, 3.5sk, 0.8as, 51% za 2, 35.7% za 3 za 18 minuta

19.4p, 5sk, 2as, 59% za 2, 33% za 3, za 29 minuta

Bryant

13.9p, 4.2sk, 3.2as, 51% za 2, 31% za 37.6% za 3, za 27 minuta

14.8p, 5.8sk, 3.3as, 58% za 2, 39% za 3, za 30 minuta

Thompson

9.8p, 1.9sk, 4.7as, 58% za 2, 44% za 3 za 27 minuta

11.8p, 2.3sk, 3.6as, 52% za 2, 42% za 3 za 20 minuta

Oturu

8.8p, 4.3sk, 0.6as, 71% za 2, 68% bacanja, za 17 minuta

12p, 5.8sk, 0.7as, 68% za 2, 83% bacanja, za 23 minuta

Ok, svi igraju malo vise u proseku (sem Thompsona) ali bas lepe sezone nakon odlaska iz Efesa. Ne znam kakvi su im ugovori bili ali mi cudno da nikoga nisu zadrzali

• Like 5
Posted
59 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Jes' vala, ziv se nasekirah zbog tog cirkusa dok smo na deobi prvog mesta u EL i gazimo Oli u poslednjoj cetvrtini kao Iliriju

To se i ja pitam, čemu opterećenost Želimirom, kad imate sve to. 

Posted
59 minutes ago, Chaos Is Me said:

Uskoro će i taj EL derbi pred grobarima. Biće to pure cinema, posebno ako oba kluba odigraju na nivou ovosezonskih igara.

Taj derbi ce vrlo moguce kkp dobiti.

Kkcz je domacica, a kkp ce taj mec odigrati na 150÷ iz vise razloga. Oni zapravo i moraju da odigraju na tim obrtajima da bi dobili.

• Pumpaj! 1
Posted
38 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Pitaj onog ko je opterecen, a ne mene ili ostatak CZ navijaca koji se time ne zamlacuju. 

Pa ja ne znam što si se ti i našao prozvanim u mom komentaru. 

Posted
1 hour ago, DameTime said:

To se i ja pitam, čemu opterećenost Želimirom, kad imate sve to. 

Nije opterećenost Želimirom, nego aktuelna tema u košarci koja teži rijalitiju i kao takva privlači košarkaški publiku u nedostatku zanimljivijih tema.

Nismo bili opterećeni ni Pešićem letos kad je svako bio selektor, ni nutricionisti kad smo komentarisali Jokićevu kilažu i sl. To su prosto bile aktuelne teme u tom trenutku.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, NikolaTest said:

Nije opterećenost Želimirom, nego aktuelna tema u košarci koja teži rijalitiju i kao takva privlači košarkaški publiku u nedostatku zanimljivijih tema.

Nismo bili opterećeni ni Pešićem letos kad je svako bio selektor, ni nutricionisti kad smo komentarisali Jokićevu kilažu i sl. To su prosto bile aktuelne teme u tom trenutku.

A malo se i še'irite, zapravo

Posted
22 minutes ago, Barkley#34 said:

Šteta što je Mile1 banovan, baš mu je krenulo. 

Desetkovao nas Žoc svojom ostavkom.

Ostadosmo bez 60% udarne braće. 🤣🤣🤣

Jevote čime se ljudi bave...

• Ha-ha 1
Posted (edited)

kakav the decision jbt

bas bas jeftina igranka

par crtica na temu kkp/zelimir

- zelimira trenera nije pregazilo vreme. on je i dalje vrhunski trener...samo se previse zaigrao u toj svojoj velicini. birao svake godine high upside(skill/atletika) igrace, a zanemarivao IQ i karakter...ili bar stavljao u drugi plan, misleci da ce njegovo prisustvo kao legende biti dovoljno za motivaciju. mislim da je to neko na kkp temi lepo objasnio(mozda battlebender)

- kontam da to mozda i jeste bio jedini nacin da se pokusa iskorak ka tom famoznom F4. jer ni kkp ni kkcz, iako za nase uslove imaju megalomanske rostere, opet nisu u top 5-6 u EL

- legitiman pokusaj, i za malo uspeo one sezone. mada se i ta sezona iz ovog ugla previse romantizuje, kao eto samo glupost pantera i namazanost ljulja nas delila od...

- a zapravo moze i da se gleda kao samo neka povreda exuma ili lesora nas je delila od...pa ove sezone. dakle prisutna je tu bila i ogromna doza srece da ta top heavy ekipa cele godine izgura max potrosnju bez ijedne povrede. ne mogu da se setim slicnog slucaja u EL kosarci u poslednjih 10god

- zelimir kao covek je ovim the decisionom i bacanjem pod autobus oko 20 igraca u samo 2 godine(koje je on birao), zatim savica kao najblizeg saradnika a i svih ostalih...u mojoj knjizi izgubio i to malo postovanja sto je imao. nisam ispratio aktivnosti oko studenata i to, ako stvarno jeste jasno i glasno stao uz njih kapa dole za to...a ovo sve ostalo daleko daleko ispod nivoa jedne takve trenerske velicine

Edited by NikadProtivKaline
  • Like 2
Posted
3 hours ago, Tormund said:

Naravno da je najbolje da ostane. Ne postoji trener Crvene zvezde od kojeg Želimir ima bolji skor. Dobro sem Duleta Vujoševića. Znam da njega umeo pobediti dok je ovaj vodio nas pre dosta godina. 

Posted

Vidim da se sad najavljuje novo okupljanje.

Jezivo, ozbiljan socio fenomen i nista manje pokazatelj stanja drustva.

Sto kaze djuras, ovo je vec igranka.

A i Zeljku sve ovo ne prilici, ali avaj...

Posted
4 minutes ago, Barkley#34 said:

Ja sam mislio da tebe zanima stanje u grčkom društvu.

Ovo je nezaobilazna tema i sigurno je sportska tema kojom se bave malo dalje od Srbije.

Ja licno bih se ovim bavio i da recimo navijaci Olija prave slicnu lakrdiju s Barcokasom.

Meni ovo samo potvrdjuje nesto sto mislim od ranije, navijaci kkp i fkcz su ozbiljan socio fenomen. Naucni rad samo takav bi mogao da se napise.