Jump to content

Recommended Posts

Posted

Impresivna je kolicina sekiracije koju pojedini navijaci Zvezde iskazuju zbog stanja kod komsija.

Aj ne trolujte ljude i ne stajte im na muku vise, gori ste od Jabari Parkera😆

• Like 2
Posted
53 minutes ago, Gudura said:

Impresivna je kolicina sekiracije koju pojedini navijaci Zvezde iskazuju zbog stanja kod komsija.

Aj ne trolujte ljude i ne stajte im na muku vise, gori ste od Jabari Parkera😆

Slazem se brate. Navijam protiv Partizana svaku utakmicu, pa opet nikad poslije poraza ne komentarisem na komsijskom topiku. Prosto glupo mi je to neko nasladjivanje ili jos gore razumijevanje i sazaljevanje trenutne situacije kod bilo koga.

Pohvaliti da, ali sad ici i stajati jos vise na muku mi je glupo i to kazem ja koji mozda i najvise prezirem Partizan na svijetu.

Posted
4 minutes ago, Sokmeniki said:

Slazem se brate. Navijam protiv Partizana svaku utakmicu, pa opet nikad poslije poraza ne komentarisem na komsijskom topiku. Prosto glupo mi je to neko nasladjivanje ili jos gore razumijevanje i sazaljevanje trenutne situacije kod bilo koga.

Pohvaliti da, ali sad ici i stajati jos vise na muku mi je glupo i to kazem ja koji mozda i najvise prezirem Partizan na svijetu.

Partizan je Zvezdin ne samo najveci rival, nego je i projektovan kao jedan od glavnih konkurenata u borbi za mesta od 5-10 pre pocetka sezone. Moze se reci da je mozda i dalje tako.
Imas Hapoel, Oli, Pao, Monako, Fener, Barca, Real, Efes, i tu upadaju Milano, Zvezda, Partizan, Zalgiris, Dubai. Na sve to mozda se nije ocekivalo da ce Valensija da budu ovako jaka, nikad ne znas kakav ce da bude Pariz. I Bajern moze da uskoci tu
Tesko da ce Zvezda u prva 5, tako da je sasvim normalno da navijac Zvezde pomno prati sta se desava sa preostalih 8,9 ekipa sa kojima se boris 5-10. Jos konkretnije 5-8.
Iako se prati sta se desava sa Bajernom, Zalgirisom, Dubai-em, nije nista nenormalno sto se vise isprati KKP. Sigurno necu da idem na nemacki ili litvanski forum...

• Ha-ha 1