Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nije istina da Andjusic nije bio kod Duleta. U sezoni kad se ovaj vratio u Partizan 2012/13, Andjusic i Cakarevic su trcali krugove oko terena, dok su ostali trenirali. Jos ih ovaj podjebavao da su ateleticari. Tako je neka prica isla. Inace, dve sezone pre toga Andjusic je kod Vlade Jovanovica imao prednost u odnosu na Bogdanovica. On je pre svega kao neka masina za koseve kod koga se vidi izuzetna posvecenost treningu suta za tri. Secam se kad je igrao negde u inostranstvu da je koristio onu masinu sto vraca lopte. 

S druge strane Radanov je tipican lik koji ima sjajno telo u teoriji sve moze, ali je u svemu prosecan. Jednostavno nijedan element u kosarci nije doveo do automatizma. Sto se kaze nema specijalku. U teoriji je dobar za igraca zadatka, ali se cini da on u svojoj glavi sebe drugacije zamislja. Secam se kad je na nekoj tekmi Milan Tomic pred kraj utakmice uzeo taj maut i rekao, akcija za Aleksu Radanova i onda se okrenuo ka njemu i rekao mu, hoces da sutnes? Videlo se da ga podjebava, ali je bilo jasno o cemu je rec. Ili kad se vratio Radonjic, na kraju neke tekme u Pioniru uzeo Radonjic loptu i zove Aleksu na drugi kos da treniraju. Ovaj se okrenuo ka nekom u hali i nevoljno prevrnuo ocima. 

Radanov ili Andjusic? Pa sigurno da je Andjusič bolji kosarkas statistički, ali meni je on vizuelno grozan. Ima meke crte lica kao npr Zlatko Bolic, a dvojka mora da bude ubica i samim tim da ima ostre muske crte lica. Ovaj je sav zaobljen u faci, a kad ga gledam sa strane izleda mi kao latinično slovo S. Sav je kriv. Dugim recima odbojan mi je.   

• Ha-ha 2