Sector Posted yesterday at 11:15 AM Posted yesterday at 11:15 AM Možda Spencer pokida ako dođe u EL ali nije neki safe bet u ovom momentu.
Chaos Is Me Posted yesterday at 11:22 AM Author Posted yesterday at 11:22 AM Spencer je poprilično tanak šuter, ali verovatno bi bio elitni kreator na EL nivou. Takođe bi verovatno bio i defanzivno dosta kompetentan. Sve u svemu, odličan paket ali ne verujem da bi bio gamechanger ili mvp kandidat u prvoj sezoni. Ja mislim da će on 100% imati momentalnu NBA opciju u ugovoru, nije on neki baja koji se mota na rubu lige već neko ko ima baš dugu kilometražu tamo i poznat je tank komandir.
nunilo Posted yesterday at 12:12 PM Posted yesterday at 12:12 PM 2 hours ago, aleksa7 said: Шпански Encestando пише да Прешус Ачува нема намеру да игра у Евролиги, да је одбио конкретну понуду Дубаија и да упркос интересовању Ефес и Реал неће моћи да га доведу јер се он нада уговору у Америци. Мотале су се информације и да га Партизан И Макаби желе, па да поделим ову вест поузданих Шпанаца у вези популарне мете евролигаша. Hmmmm, nigerijac ... 2
Kooineeperk Posted yesterday at 01:48 PM Posted yesterday at 01:48 PM 3 hours ago, pendulum said: S kim se mačuješ? 🙂 Vas dvojica ste pisali da su turski timovi i Valensija "primorani" da igraju u uslovima u kakvim su igrali. Ja sam samo iskomentarisao da su oni sami doneli odluku da igraju u takvim uslovima jer ne mogu da garantuju bezbednost Makabijevim igračima, stafu i celoj delegaciji. Inače putnički letovi za Izrael, sa manjim prekidima, funkcionišu sve vreme ovog rata. Od kad je stupilo na snagu ovo krhko primirje svakako neće biti raketnih napada, a sama situacija u Izraelu je već par decenija takva da može da se desi neki incident bilo gde na ulici, ali to je tako bilo i dok se igrala regularno EL u Tel Avivu. Ovde ne želim da pričam uopšte o licemerju rukovodioca EL i drugih sportskih asocijacija, politici i izraelskim zločinima. Samo konstatujem faktičko stanje. Ne macujem se 🙂 Samo se nadovezujem i dopunjavam... Fener, Efes, Valensija su "sami" doneli odluke... pa sad, da li su bas sami, to znaju oni. A onda imas Makabi i Hapoel koji isto tako "sami" hoce da igraju u Izraelu i pusti se vest da je odluka doneta i da imaju podrsku klubova vlasnika EL (ostale ko jebe), a onda i neki od tih vlasnika (Efes i Fener) se jave i kazu "pa nije bas tako, mi se ne slazemo s tim, nije se odlucivalo o tome". Hocu da kazem, da u Turskoj i Spaniji (?!) navodno nije bezbedno za Makabi i Hapoel (a bilo je bezbedno recimo u Parizu koji ima blisku istoriju teroristickih napada i od EL zemalja posle Turske ima najvise muslimana), a da je svim ostalim klubovima bezbedno da idu u Tel Aviv, bas sada? A onda imas utakmicu Haopela i Makabija koja se pre dve nedelje igrala u Sofiji. Pri tom, Makabi i Hapoel redovno igraju utakmice domace lige u Izraelu... Ali EL nije mogla? Primirje? Yeah right... Slazem se, licemerje EL rukovodstva.
Dzo23 Posted yesterday at 02:02 PM Posted yesterday at 02:02 PM Brutalan potpis bavaraca. Spencer je klasa i za nba nivo.
Sale76 Posted yesterday at 02:10 PM Posted yesterday at 02:10 PM 2 hours ago, Chaos Is Me said: Spencer je poprilično tanak šuter, ali verovatno bi bio elitni kreator na EL nivou. Takođe bi verovatno bio i defanzivno dosta kompetentan. Sve u svemu, odličan paket ali ne verujem da bi bio gamechanger ili mvp kandidat u prvoj sezoni. Ja mislim da će on 100% imati momentalnu NBA opciju u ugovoru, nije on neki baja koji se mota na rubu lige već neko ko ima baš dugu kilometražu tamo i poznat je tank komandir. Ugovor do kraja godine, bez opcija, kažu Bavarci.
Zvezdaš96 Posted yesterday at 03:53 PM Posted yesterday at 03:53 PM Bajern se verujem ovim potpisom moguće uključuje u priču da ipak ponovi prošlosezonski uspeh u EL.
forumko topic Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Bajern je ove godine kanta ekipa, u odnosu na prošlu. Kako potpisaše ovog dividija, nejasno je
Zvezdaš96 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Potpisivanje Edvardsa za Virtus umesto za nas ili neki mozda i najbogatiji klub u EL i ovo potpisivanje Spensera za Bavarce danas je jedno od većih misterija univerzuma, posebno što ga hteo Olimpijakos... Edited 22 hours ago by Zvezdaš96
Čvarkov Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ma kako tamo neki Italijani ili Nemci smeju da se usude da potpišu dobrog igrača kada je to rezervisano samo za KKP i KKCZ u Srbiji bez briga. 4
longbowman Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nisam uopšte gledao Asvel do ove utakmice, ovo nije smelo da se dogodi evropskoj košarci.
DameTime Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 40 minutes ago, Čvarkov said: Ma kako tamo neki Italijani ili Nemci smeju da se usude da potpišu dobrog igrača kada je to rezervisano samo za KKP i KKCZ u Srbiji bez briga. Lakše je prosečnog ćacija ubediti da psiho nije sve i svja, nego prosečnog navijača da nije svim igračima najveći san da obuku sveti dres KKP ili KKCZ. 2
nik_nurse Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 37 minutes ago, ScepanScekicSto said: Jel realno da nema prenosa? Čega ? 1
longbowman Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ne mogu da opišem kolko sam srećan zbog Vase, svaka čast majstore.
Sinnerman Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Drago mi je da ovaj Dividi potpisao za neku levu ekipu, a ne ove koji su se pominjali (Oly, Efes, Ptz...) 1
MrTripleDouble Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Vintage De Colo na startu ove sezone. Steta sto ne igra u konkurentnijem timu, imao bi sta da ponudi kao backup. Jedan od najboljih igraca u istoriji EL. Isto godiste kao nekadasnji mu saigrac Teo... 3
Knipex Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Žalgiris opet krenuo jako, trpa Maodo Lo kao da igra protiv Zvezde
longbowman Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Jel zna neko sta je sa NGW, videh samo minut da je igrao? Nadam se da nije povreda, recitge mi da nije povreda.
Recommended Posts