NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Papanikolesku said: Ti možda nemaš, ali čitajući vašu temu danima, a i sezonama unazad, ne bih rekao da imaš mnogo istomišljenika. Elem, ja sam u ovoj priči - ovaj tip i nema potrebe bežati od istine. Kazem, to bas lepo zvuci samo je u praksi nista drugo do posipanje pepelom dok se nesmanjenom zestimom podrzava takav projekat. I to je u najmanju ruku licemerno. 3
Ne sam Safete Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sve dok se ne privatizuju (sto ne podrzavam, moze na nekoj drugoj temi opsirnije) drzava je tu da ulaze. I to nikako ne utice na stanje u drzavi. Evo i da izuzmemo blizance, nemojte mi reci da NPR grad Novi Sad nije u stanju da odrzava SD Vojvodina i to mnogo bolje nego sada. Problemi su negdje drugo. 1
Losmi17 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Drzava nije tu da ulaze zarad necije opsesije, ili masovne opsesije. Drzava treba da ulaze u bazicni sport i da obezbedi bazicne uslove, a ne da tamo neki Zeljko Obradovic pokusava godinama da ostvari snove tamo nekog Perice (zameniti imena po potrebi). Sve ostalo je teska zamena teza. 1
Ne sam Safete Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jebigica 80 godina se ulaze na ovaj nacin. Bazicni sportovi postoje unutar sportskih drustava. Samo od zeljeznicke stanice u NS su ukrali 100 miliona.
Losmi17 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago To sto se ulaze tako 80 godina ne znaci da je dobro. Strasan argument.
fillam Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Na kraju dana ćemo i mi i Goldi zaokružiti isto na listiću kad dođe vreme, tako da je sve ovo nebitno, osim što nekima u opštem nezadovoljstvu služi kao higher moral ground... Edited 3 hours ago by fillam 7
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Situacija je takva kakva je, svi klubovi su pojačali budžete 2, 3 puta. Da su blizanci ostali na istom nivou, svaka pobjeda bi se slavila kao trofej. Ne znam što se vrti jedna te ista priča neprekidno i da li je u skladu sa pravilnikom? 1 1
Ne sam Safete Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ma da sad ce doci posumljeni prislonicar kupiti Partizan za smjesnu cifru koju ce mu na kraju odbiti od poreza i to je zdrav sistem.
Losmi17 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da nije doslo do podmazivanja od 27m i 20m, malo bi fokus bio drugaciji. Ili malo vise...
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 21 minutes ago, Ne sam Safete said: Sve dok se ne privatizuju (sto ne podrzavam, moze na nekoj drugoj temi opsirnije) drzava je tu da ulaze. I to nikako ne utice na stanje u drzavi. Jebiga, Safete, nije baš da nikako ne utiče. U normalno uređenoj državi gde je sve po propisima, možda ne bi, ovde i te kako utiče. Ne samo finansijski, već i tako što je psiho instrumentalizaciju sportskih društava u političke svrhe podigao na maksimum. 1
Ne sam Safete Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, DameTime said: Jebiga, Safete, nije baš da nikako ne utiče. U normalno uređenoj državi gde je sve po propisima, možda ne bi, ovde i te kako utiče. Ne samo finansijski, već i tako što je psiho instrumentalizaciju sportskih društava u političke svrhe podigao na maksimum. To je drugi par carapa a pride mu ni ta instrumentalizacija ne ide najbolje u posljednje vrijeme. 1
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) U normalnoj državi bi postojao način da se pare skupe - na normalan način. Drugo pitanje, sto puta prežvakano - koje su čiste pare uložene u evropske košarkaške milionere? Samo zaobiđite priču da su Real, Barsa, grčke i turske pare čisto i neokaljano privatne. Treće, 17 puta ću da ponovim - ulaganja u kk blizance su sve samo ne optimalna, niti je ovo poželjan način finansiranja ali kad bi se uračunali svi efekti mogla bi se izvesti računica po kojoj je ovo u sns svetu u kom živimo najmanje neisplativo ulaganje. Edited 2 hours ago by Barkley#34 2
Recommended Posts