Kosjan Willavić Posted Tuesday at 05:55 AM Posted Tuesday at 05:55 AM Oly-Monako 3:0 Fener-Zalgiris 3:2 Valensija-Pao 3:2 Real-Hapoel 3:1 1
se son rose, fiorirrano Posted Tuesday at 03:05 PM Posted Tuesday at 03:05 PM Olimpijakos će ometlati Monako. Real, Fener i Panata po 3:1 ----------- Kako god da bude, ovo su tekme koje najviše volim. Nadam se da će se uskoro dozvati pameti i ukinuti F4. Četvrtfinala bi mogla na dvije dobijene, poslije toga 3. 2
Chaos Is Me Posted Tuesday at 03:12 PM Author Posted Tuesday at 03:12 PM Lomljenje Vasinih gležnjeva od strane Montera potez regularne sezone prema EL
Borca Posted Tuesday at 04:00 PM Posted Tuesday at 04:00 PM Veceras na programu A2P 20:45 Valencia - Panathinaikos A3P 19:45 Fenerbahce - Zalgiris A4P 20:00 Olympiacos - Monaco 1
Geronimo Posted Tuesday at 04:28 PM Posted Tuesday at 04:28 PM Krece najbolji deo EL sezone . Parovi su mi malo bzvz, Pao je mogao da zaleti nekom Realu, a Jasika da ne gubi opet od Zalgirisa, al sta da se radi. Pivo kupljeno, cips Bekam rebrasti (za njeno zadovoljstvo) spreman, polecemo! 2 1
Tex_Willer Posted Tuesday at 04:31 PM Posted Tuesday at 04:31 PM Meni su fini parovi, Pao Valensija ima da prsti, Fener je dobar rival za Zalgiris, Monako iako je tanak sa rotacijom nekako ne odgovara Oliju i može tu vrlo lako otići na 5 meceva, dok Real bas očekujem da rutinira Hapoel.
Čvarkov Posted Tuesday at 04:54 PM Posted Tuesday at 04:54 PM Kad numeju da naprave raspored, večeras mora ovako: Pivo nisam obezbedio, ali znam da drug @Geronimo nije stipsa. 1 2
La mano de Dios Posted Tuesday at 04:55 PM Posted Tuesday at 04:55 PM Evo moje predikcije: Olimpijakos u 4 Zalgiris u 5 Pao u 5 Real u 5.
Čvarkov Posted Tuesday at 05:18 PM Posted Tuesday at 05:18 PM Svoje predikcije nisam napisao, verovatno je već neko imao iste. Imam samo jednu želju što se tiče serija, da ne bude nijedan blowout.
Sector Posted Tuesday at 05:20 PM Posted Tuesday at 05:20 PM Imam samo dvije želje, jednu da ispadnu Grci i drugu da ispadne Žalgiris. PS. Nisam gadljiv na blowout ako je ishod prihvatljiv 3 2
Žilee Posted Tuesday at 05:26 PM Posted Tuesday at 05:26 PM Za neutralce i samu atmosferu na F4 ,najbolje bi bilo da odu Oly PAO Fener i Zalgiris ,pre svega zbog atmosferi koje prave navijaci,e sad posto imamo par Real Hapoel,tu nekako deluje bolje Hapoel sto se navijaca tice ali to je teska prica. Oly u 4 Fener u 5 Valensija u 5 ili PAO u 4(sve zavisi od prve 2) Real u 3
Volter Posted Tuesday at 05:28 PM Posted Tuesday at 05:28 PM Na AP5 imate i Burg - Bešiktaš. Druga utakmica Evrokupa. Upravo počinje. Mnogo zanimljivih sportskih događaja večeras, šteta što su slični termini.
vinogradskaopera Posted Tuesday at 05:46 PM Posted Tuesday at 05:46 PM Jel moguce da ovaj Rizik sudi, zar nije on bio odstranjen zbog neke mutljavine opasne?
vinogradskaopera Posted Tuesday at 06:08 PM Posted Tuesday at 06:08 PM Kolko prelep sut ima Tarik, neverovatno. 1
Grobarcina1992 Posted Tuesday at 06:13 PM Posted Tuesday at 06:13 PM Kakav je doktor Takerrr igračina
Tex_Willer Posted Tuesday at 06:17 PM Posted Tuesday at 06:17 PM Uh sta rade Biberovic i THT to je to što se prvog meča tice, ne znam da li ima Fener poraz kad je vruc Biberovic I jebeno zašto nije Tubelis na 5, kad je Rajt van igre...
Grobarcina1992 Posted Tuesday at 06:18 PM Posted Tuesday at 06:18 PM Fener kad stane u stav stvarno igraju bolesnu odbranu. 2
Žilee Posted Tuesday at 06:21 PM Posted Tuesday at 06:21 PM Real i Fener kada se spuste u stav ,izgledaju najbolje u odbrani,posebno jer imaju takva tela za to. A nista manje i Monako.
le piaf Posted Tuesday at 06:36 PM Posted Tuesday at 06:36 PM PO je ipak viši nivo košarke, Fener izgleda zategnut, Šaras spremio vrhunski utakmicu. 1
Recommended Posts