Žilee Posted yesterday at 07:24 PM Posted yesterday at 07:24 PM Kakva je stetocina Loni Voker pa ovo je uzas za gledati
Nini3112 Posted yesterday at 07:49 PM Posted yesterday at 07:49 PM Chris Jones bas potcenjen igrac. 1
Žilee Posted yesterday at 08:07 PM Posted yesterday at 08:07 PM 17 minutes ago, Nini3112 said: Chris Jones bas potcenjen igrac. Kako samo deli lopte veceras 👌 1
Čočo Posted yesterday at 08:07 PM Posted yesterday at 08:07 PM Izraelci se dogovorili niko da ne dobije.
Nini3112 Posted yesterday at 09:01 PM Posted yesterday at 09:01 PM Sta pocini Chris Jones s pola gasa...
wing Posted yesterday at 09:29 PM Posted yesterday at 09:29 PM (edited) Izraelski klubovi sada već imaju problem sa strancima jer se domaći mečevi igraju u Beogradu i Sofiji... ...za sledeću sezonu će verovatno morati da bezecuju neke atraktivnije i egzotičnije destinacije...Lisabon, Prag. Evroliga jeste nikad jača ali je zasigurno i najneregularnije timsko takmičenje u istoriji sporta. Ova utakmica večeras u Pioniru je samo kruna groteskne EL sezone u kojoj Valensija igra protiv Hapoela u svojoj novoj dvorani bez prisustva publike a nije kažnjena, gde turski klubovi sa izraelcima ne žele da igraju u Istanbulu i gde Dubai dočekuje goste u Sarajevu. Nedostaje samo zid smrti, balerina i pola - žena, pola zmija. Edited yesterday at 09:44 PM by wing 9
Čvarkov Posted yesterday at 09:35 PM Posted yesterday at 09:35 PM 5 minutes ago, wing said: Nedostaje samo zid smrti, balerina i pola - žena, pola zmija. Jel ti završava posao ako ubacimo negde kumaru? 1 1
wing Posted yesterday at 09:37 PM Posted yesterday at 09:37 PM (edited) 8 minutes ago, Čvarkov said: Jel ti završava posao ako ubacimo negde kumaru? može...da prodaje klaker iz metalnog korita. Njemu led ne treba nakon ''one'' trojke. Edited yesterday at 09:44 PM by wing
wing Posted yesterday at 09:46 PM Posted yesterday at 09:46 PM (edited) 11 minutes ago, Čvarkov said: Ma ne taj...onaj što skida banere taj može samo da parkira autiče na luna parku u pauzama. Edited yesterday at 09:55 PM by wing 1
Dzo23 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Dubai postavlja Aleksandra Sekulića za novog trenera. Očekivao sam jače ime. Ovo mi je bzvz.
propolis Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 35 minutes ago, Dzo23 said: Dubai postavlja Aleksandra Sekulića za novog trenera. Očekivao sam jače ime. Ovo mi je bzvz. To je do kraja sezone,a za sledeću će dovesti prvog trenera jer realno im sada ne treba.
Borca Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Sportando prenosi vesti oko pregovora o produzetku ugovora, u pitanju su Kobi Simmons i Baskonija i takodje Chris Jones i Hapoel.
L' Imperatore Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 23 hours ago, Don Dusko said: Ovo je komedija. Ja prvi nisam verovao da je Golemac pravi čovek za ovaj projekat i da je sposoban iz Miškovog škarta da napravi neku legitimnu priču. A čovek se do poslednjeg kola borio za play-in, i to u prvoj sezoni. Po meni, kandidat za trenera sezone, a ne neko ko je zaslužio nogu u dupe. Neče se ovo dobro završiti za Dubaj. Edited 7 hours ago by L' Imperatore 8
TB Told Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 18 hours ago, wing said: Izraelski klubovi sada već imaju problem sa strancima jer se domaći mečevi igraju u Beogradu i Sofiji... ...za sledeću sezonu će verovatno morati da bezecuju neke atraktivnije i egzotičnije destinacije...Lisabon, Prag. Evroliga jeste nikad jača ali je zasigurno i najneregularnije timsko takmičenje u istoriji sporta. Ova utakmica večeras u Pioniru je samo kruna groteskne EL sezone u kojoj Valensija igra protiv Hapoela u svojoj novoj dvorani bez prisustva publike a nije kažnjena, gde turski klubovi sa izraelcima ne žele da igraju u Istanbulu i gde Dubai dočekuje goste u Sarajevu. Nedostaje samo zid smrti, balerina i pola - žena, pola zmija. Pošto se opet reciklira ista teorija zavere, sa sve epitetom "najneregularnije timsko takmičenje u istoriji sporta" voleo bih da pročitam odgovor na pitanje koje sam postavljao prethodnih puta kada se ista tema pokretala. U kom to takmičenju izraelski timovi imaju drugačiji tretman u odnosu na Evroligu? 1
Losmi17 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Neki Evroligasi su vec aktivni, narocito kkp sudeci po tviteru. Pored overenog Karlika, top mete su Armoni Bruks, Hoard i Odiase. Ostoya kuva... 1 1
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 23 minutes ago, Losmi17 said: Neki Evroligasi su vec aktivni, narocito kkp sudeci po tviteru. Pored overenog Karlika, top mete su Armoni Bruks, Hoard i Odiase. Ostoya kuva... I ja video, vrte se neke nenormalne cifre. 1 1
Losmi17 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 18 minutes ago, Čvarkov said: I ja video, vrte se neke nenormalne cifre. Vrte se cifre vece od-nikad dok sam ja tu nece biti vise od 1.5m po sezoni...a vec je to probio s Karlikom. Doduse zasluzeno. 1
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago To ne važi za nove igrače i one kojima se produži ugovor. 3 1
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Brooks iz Milana je po meni solidno precenjen igrač. Može da se zapali i dobar je šuter za 3 al nije nešto opasan unutar linije (uzima maltene duplo više trojki nego dvojki), krajnje nekonstantan i nije kurca osvojio niti neki timski uspeh napravio osim Talijanskog kupa ove sezone a znamo da Milano ima daleko najveći budžet u Italiji. Pri tome je sigurno dosta skup.
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, suptil said: Znaci samo Besiktas/Burg umesto Asvela ako nema većeg preokreta.
Recommended Posts