Jump to content

Euroleague 2025/26 - Acropolis calling

Recommended Posts

Posted (edited)

Izraelski klubovi sada već imaju problem sa strancima jer se domaći mečevi igraju u Beogradu i Sofiji...

...za sledeću sezonu će verovatno morati da bezecuju neke atraktivnije i egzotičnije destinacije...Lisabon, Prag.

Evroliga jeste nikad jača ali je zasigurno i najneregularnije timsko takmičenje u istoriji sporta.

Ova utakmica večeras u Pioniru je samo kruna groteskne EL sezone u kojoj Valensija igra protiv Hapoela u svojoj novoj dvorani bez prisustva publike a nije kažnjena, gde turski klubovi sa izraelcima ne žele da igraju u Istanbulu i gde Dubai dočekuje goste u Sarajevu.

Nedostaje samo zid smrti, balerina i pola - žena, pola zmija.

Edited by wing
  • Like 9
Posted (edited)
8 minutes ago, Čvarkov said:

Jel ti završava posao ako ubacimo negde kumaru?

može...da prodaje klaker iz metalnog korita. 

Njemu led ne treba nakon ''one'' trojke.

Edited by wing
Posted (edited)
11 minutes ago, Čvarkov said:

Ma ne taj...onaj što skida banere

taj može samo da parkira autiče na luna parku u pauzama.

Edited by wing
  • Thanks 1
Posted
35 minutes ago, Dzo23 said:

Dubai postavlja Aleksandra Sekulića za novog trenera. 

Očekivao sam jače ime. Ovo mi je bzvz. 

To je do kraja sezone,a za sledeću će dovesti prvog trenera jer realno im sada ne treba.

Posted

Sportando prenosi vesti oko pregovora o produzetku ugovora, u pitanju su Kobi Simmons i Baskonija i takodje Chris Jones i Hapoel.

Posted (edited)
23 hours ago, Don Dusko said:

Ovo je komedija. Ja prvi nisam verovao da je Golemac pravi čovek za ovaj projekat i da je sposoban iz Miškovog škarta da napravi neku legitimnu priču. A čovek se do poslednjeg kola borio za play-in, i to u prvoj sezoni. 
Po meni, kandidat za trenera sezone, a ne neko ko je zaslužio nogu u dupe. 

Neče se ovo dobro završiti za Dubaj.

Edited by L' Imperatore
  • Like 8
Posted
18 hours ago, wing said:

Izraelski klubovi sada već imaju problem sa strancima jer se domaći mečevi igraju u Beogradu i Sofiji...

...za sledeću sezonu će verovatno morati da bezecuju neke atraktivnije i egzotičnije destinacije...Lisabon, Prag.

Evroliga jeste nikad jača ali je zasigurno i najneregularnije timsko takmičenje u istoriji sporta.

Ova utakmica večeras u Pioniru je samo kruna groteskne EL sezone u kojoj Valensija igra protiv Hapoela u svojoj novoj dvorani bez prisustva publike a nije kažnjena, gde turski klubovi sa izraelcima ne žele da igraju u Istanbulu i gde Dubai dočekuje goste u Sarajevu.

Nedostaje samo zid smrti, balerina i pola - žena, pola zmija.

Pošto se opet reciklira ista teorija zavere, sa sve epitetom "najneregularnije timsko takmičenje u istoriji sporta" voleo bih da pročitam odgovor na pitanje koje sam postavljao prethodnih puta kada se ista tema pokretala. U kom to takmičenju izraelski timovi imaju drugačiji tretman u odnosu na Evroligu?

• Like 1
Posted

Neki Evroligasi su vec aktivni, narocito kkp sudeci po tviteru.

Pored overenog Karlika, top mete su Armoni Bruks, Hoard i Odiase.

Ostoya kuva...

• Like 1
  • Pumpaj! 1
Posted
23 minutes ago, Losmi17 said:

Neki Evroligasi su vec aktivni, narocito kkp sudeci po tviteru.

Pored overenog Karlika, top mete su Armoni Bruks, Hoard i Odiase.

Ostoya kuva...

I ja video, vrte se neke nenormalne cifre.

• Like 1
  • Love 1
Posted
18 minutes ago, Čvarkov said:

I ja video, vrte se neke nenormalne cifre.

Vrte se cifre vece od-nikad dok sam ja tu nece biti vise od 1.5m po sezoni...a vec je to probio s Karlikom. Doduse zasluzeno.

• Like 1
Posted

Brooks iz Milana je po meni solidno precenjen igrač. Može da se zapali i dobar je šuter za 3 al nije nešto opasan unutar linije (uzima maltene duplo više trojki nego dvojki), krajnje nekonstantan i nije kurca osvojio niti neki timski uspeh napravio osim Talijanskog kupa ove sezone a znamo da Milano ima daleko najveći budžet u Italiji. Pri tome je sigurno dosta skup.