Barkley#34 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Tokom sezone je bitnije podizanje poda, a kad dođu eliminacije onda treba podići plafon. 4
Chaos Is Me Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago 41 minutes ago, Tex_Willer said: Brate Kodi diže sve oko sebe, pa sta vise čovek treba da radi da zasluzi maksimalno poštovanje. Kodi i Rivero su baš fin duo, vama je problem sto će Izundu verovatno biti 3 centar i na leto otići, dok Rivero tesko fizički može izdržati sezonu. Takodje Batler bas zapinje i nekako igra u nekom lagodnom ritmu, kao da je u G ligi, ili nekom nba timu koji je 15 u ovom delu godine pred sam kraj reg sezone. Čovek i ima maksimalno poštovanje. On daje ono što ima. Ali očigledno je da bi tako snažan, izdržljiv i atletski moćan plejmejker bio u NBA da nema neke ozbiljne falinke. On prosto nije igrač za koga ćeš reći "daj loptu Kodiju i skloni se, on će da reši" iako čak i to pokušava da bude. Takođe nije igrač koji će na tajmautu da kaže "Carlika sada uzimam ja, a vi zagradite skok i pokrijte spot up opcije". Jebiga. Kao što rekoh gore, u svakom slučaju mu svaka čast za ovu sezonu kako god da se završi.
Smrtokapa Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kodiju pre svega svaka čast za ono što igra uprkos svojim limitima, koji jesu ozbiljni. Ako bih nekoga stavio u rečnik pored odrednice "pošten igrač", to bi bio on. Što se tiče laseraša, tek sinoć sam shvatio jednu jako očiglednu stvar. Gledam ono i razmišljam "pa jbt da li je moguće da ne razumete da će igrač dobijati ponovljeno bacanje sve dok ga ne pogodi", da bi mi se tek onda upalila lampica da uopšte nije poenta u ometanju igrača, već u najobičnijem izdrkavanju. Eto, nešto se naučilo, idemo dalje u nove pobede or whatever. 1
Dzo23 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Šipkaši umesto što su gro vremena posvetili grobarima i njihovom odnosu s torcidom mnogo svrsishodnije bi bilo da su našli onog degenerika s laserom i polomili mu sve kosti. Još jednom su pokazali da nisu tu za dobrobit kluba nego da bi mjerili patku i propagirali svoju šovinističku agendu. 1
aleksa7 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Једном упоредих Одеда Каташа са Кендалом Ројом по способности да се као феникс издгне из пепела... Испаде да није феникс него фениксчина. Успут има и добар распоред да дође у ситуацију да добије 12 од последњих 13 утакмица регуларне фазе Евролиге. Лудило! Сваке сезоне потврђује колико је квалитетан тренер. Мислио сам пре два месеца да само Џанан Муса може да промени састав топ10 до краја сезоне, али дефинитивно је и Каташ способан да то уради. И Саша Обрадовић. 2 1
wrach Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Zvezda moze imati ili veliku srecu ili veliki problem sto igra protiv Reala u poslednjem kolu. Zavisi sta ce Realu trebati u toj tekmi. Ipak, mislim da ce mnogo teza (nego sto neki to misle) biti utakmica protiv Pariza.
ScepanScekicSto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pariz je najgora ekipa da se protiv njih vadis... Licno mislim da ce im biti jos teze nego protiv nas... pritisak jos veci, a protivnik tek opusteniji, koji igra svoju igru i koji nikako im ne odgovara...
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Hahah, Hezonja zajuni u trojicu, izgubi loptu, raširi ruke, sudija svira faul u trenutku kad je Baskonija već u kontri. Kakav govnarski klub.
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Ovaj faul u napadu Dorsija je greška sudija. Edited 4 hours ago by realno *w
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Odličnu sezonu ima Luvavu. Obezbedio još jedan odličan ugovor.
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Simons želeo bacanje da promaši al ubaci bez koske. Edited 3 hours ago by Volter 2
odupri se ludilu Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Caracter Baskonia piše na transparentu u dvorani. Tako nekako.
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Skariolo koji nacrta uručenje na pola terena na 1,8 sekundi do kraja
Recommended Posts