Volter Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Ovaj komentator nije baš inteligentan. "Da li će u kojem god slučaju mašiti drugo bacanje". Pa što da maši ako pogodi prvo kad može da potvrdi pobedu. Edited 15 hours ago by Volter 1
fradler Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Znao sam da će Musa prodati Dubai kad bude najvažnije, Nedović za bogate. 5
Volter Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Vid budale, pogodio prvo i "da vidimo šta će sad uraditi".
Čvarkov Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 4 minutes ago, Volter said: Ovaj komentator nije baš inteligentan. "Da li će u kojem god slučaju mašiti drugo bacanje". Pa što da maši ako pogodi prvo kad može da potvrdi pobedu. 1 minute ago, Volter said: Vid budale, pogodio prvo i "da vidimo šta će sad uraditi". Dobro je Voltere, utakmica je gotova. 1
Volter Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Just now, Čvarkov said: Dobro je Voltere, utakmica je gotova. Mani me, gledam voditeljku. 3
Don Dusko Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 13 minutes ago, Volter said: Mani me, gledam voditeljku. afterparty 1
m0k1 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 47 minutes ago, Čvarkov said: Bravo Makabi! Bejkon i Musa još jednom pokazali kako se skupi ona stvar kad je bitno, sa druge strane Kabengele je igračina. Ruku na srce mislim da je Kabengeleov nesportski faul uveo pometnju i da su tipa primili 4 poena iz tog poseda ako se ne varam. Jako los potez i pored sjajno odigranog meca.
MV91 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 27 minutes ago, fradler said: Znao sam da će Musa prodati Dubai kad bude najvažnije, Nedović za bogate. Баш често затрокира кад се ломи, притом стално гестикулира и ишчуђава се. Тешка три пораза Дубаија, Виртус код куће, ово вечерас и Партизан, сами себе су отписали. Иначе одличне утакмице у ЕЛ откад се броји ситно до краја регуларног дела.
Tex_Willer Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Neko ko ima uvid u sofisticirane napredne stats, kakva je odbrana Saliou Nianga, da li je ona dobra ili elitna.
propolis Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 8 hours ago, MV91 said: Баш често затрокира кад се ломи, притом стално гестикулира и ишчуђава се. Jel postoji jedan sadašnji ili bivši igrač Real Madrida koji se tako ne ponaša? Luka je taj tm, Real culture, preneo i na Nba nivo 1
realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nema razlike između Olimpijakosa i Reala po tom pitanju. 4
Dzo23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Devon Hall se vraća u Armani. Potpisao je trogodišnji ugovor.
Problem sa licnim greskama Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 11 minutes ago, realno *w said: Nema razlike između Olimpijakosa i Reala po tom pitanju. *Panathinaikosa.
realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Problem sa licnim greskama said: *Panathinaikosa. Ne znam, za mene neuporedivo. Kod Panatinaikosa dominira Ataman, ostali su uglavnom ok. Niti mislim da imaju taj nivo suđenja kao Oly. Pre svega razlika u pristupu, gde zeleni ne biju kao crveni, šta više igraju baš tanku odbranu, a opet njihovi protivnici šutiraju duplo više bacanja nego li Olimpijakosovi. 4
Žilee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Piters velika zelja Armanija,uz to vratili Devona Halla na tri godine.
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Žali bobe Pitersove 2 godine u Olimpijakosu. 2 godine koje su mu mogle biti ponajbolje u karijeri, provede čekajući da se Vezenkov smori i izađe na 3 minuta. 1
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Dobar igrač je Peters, pokazao je to u onoj sezoni kad je Saško otišao u NBA. Međutim def je klasa ispod Vezenkova i popriličan je mekušac, kao uostalom i skoro svaka bela streč četvorka.
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Chaos Is Me said: Dobar igrač je Peters, pokazao je to u onoj sezoni kad je Saško otišao u NBA. Međutim def je klasa ispod Vezenkova i popriličan je mekušac, kao uostalom i skoro svaka bela streč četvorka. To je jasno, nije mi bio cilj poređenje sa njime, nego generalno mislim da je u maltene bilo kojoj EL ekipi mogao imati 13-15 poena po meču. Kako je samo odigrao taj f4, sad gledam 43 poena na 2 utakmice, šutirao trojke 13-10... Čak je i protiv Reala u polufinalu imao 10 skokova, 6 u napadu. Ništa bolji nije bio Oly sledeće godine, a vratili Vezenkova i doveli još krš igrača. 1
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Odličan igrač ali u sijenci Vezenkova kao što bi bilo ko bio jer je bugarin cheat code za evropsku košarku. Mislim da bi dosta solidnih nba četvorki imalo slabiji učinak od Vezenkova u EL. Sad je samo pitanje na kom će nivou biti jer mislim da je prajm presjedio u Olimpijakosu što reče realni.
Žilee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Armani je kralj bacanja para,ljudi su dali Devonu Hallu 6miliona za 3 godine 🙆♂️ 1
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Žilee said: Armani je kralj bacanja para,ljudi su dali Devonu Hallu 6miliona za 3 godine 🙆♂️ A on u Feneru za 2g posle odlcnih igara u Milanu je uzeo 1,5m... Strašan posao i Fenera, ali bas užasno radi Milano.
Ne sam Safete Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, realno *w said: Nema razlike između Olimpijakosa i Reala po tom pitanju. I CSKA dok je igrao.
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Makabi ima dobar raspored, istina, medjutim smesno mi je ako neko misli da ce oni u duplom kolu na gostovanju Baskoniji i Parizu izvuci obe pobede, ja pre mislim suprotno, da ce pre izgubiti obe te utakmice nego sto ce dobiti obe.
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Ne sam Safete said: I CSKA dok je igrao. Pa to je taj Oly fazon. Dođu, prebiju te kao vola, ti šutneš 5 bacanja, oni 25, a kod svakog od tih tvojih 5 bacanja cela ekipa pada u trans od iznenađenja šta im radi sudija. Najgore od svega je što to uđe u naviku, pa ni kad te deru 25 razlike, na 3 min do kraja, ne mogu da se suzdrže. 6
Recommended Posts