Jump to content

Euroleague 2025/26 - Acropolis calling

Recommended Posts

Posted (edited)

Ovaj komentator nije baš inteligentan. "Da li će u kojem god slučaju mašiti drugo bacanje". Pa što da maši ako pogodi prvo kad može da potvrdi pobedu.

Edited by Volter
  • Like 1
Posted
4 minutes ago, Volter said:

Ovaj komentator nije baš inteligentan. "Da li će u kojem god slučaju mašiti drugo bacanje". Pa što da maši ako pogodi prvo kad može da potvrdi pobedu.

1 minute ago, Volter said:

Vid budale, pogodio prvo i "da vidimo šta će sad uraditi".

Dobro je Voltere, utakmica je gotova. :classic_biggrin:

• Like 1
Posted
47 minutes ago, Čvarkov said:

Bravo Makabi! Bejkon i Musa još jednom pokazali kako se skupi ona stvar kad je bitno, sa druge strane Kabengele je igračina.

Ruku na srce mislim da je Kabengeleov nesportski faul uveo pometnju i da su tipa primili 4 poena iz tog poseda ako se ne varam. Jako los potez i pored sjajno odigranog meca.

Posted
27 minutes ago, fradler said:

Znao sam da će Musa prodati Dubai kad bude najvažnije, Nedović za bogate.

Баш често затрокира кад се ломи, притом стално гестикулира и ишчуђава се.

Тешка три пораза Дубаија, Виртус код куће, ово вечерас и Партизан, сами себе су отписали.

Иначе одличне утакмице у ЕЛ откад се броји ситно до краја регуларног дела.

Posted
8 hours ago, MV91 said:

Баш често затрокира кад се ломи, притом стално гестикулира и ишчуђава се.

Jel postoji jedan sadašnji ili bivši igrač Real Madrida koji se tako ne ponaša?

Luka je taj tm, Real culture, preneo i na Nba nivo

• Like 1
Posted
Just now, Problem sa licnim greskama said:

*Panathinaikosa.

Ne znam, za mene neuporedivo. Kod Panatinaikosa dominira Ataman, ostali su uglavnom ok.

Niti mislim da imaju taj nivo suđenja kao Oly. Pre svega razlika u pristupu, gde zeleni ne biju kao crveni, šta više igraju baš tanku odbranu, a opet njihovi protivnici šutiraju duplo više bacanja nego li Olimpijakosovi.

• Like 4
Posted

Žali bobe Pitersove 2 godine u Olimpijakosu. 2 godine koje su mu mogle biti ponajbolje u karijeri, provede čekajući da se Vezenkov smori i izađe na 3 minuta.

• Like 1
Posted

Dobar igrač je Peters, pokazao je to u onoj sezoni kad je Saško otišao u NBA. Međutim def je klasa ispod Vezenkova i popriličan je mekušac, kao uostalom i skoro svaka bela streč četvorka.

Posted
7 minutes ago, Chaos Is Me said:

Dobar igrač je Peters, pokazao je to u onoj sezoni kad je Saško otišao u NBA. Međutim def je klasa ispod Vezenkova i popriličan je mekušac, kao uostalom i skoro svaka bela streč četvorka.

To je jasno, nije mi bio cilj poređenje sa njime, nego generalno mislim da je u maltene bilo kojoj EL ekipi mogao imati 13-15 poena po meču.

Kako je samo odigrao taj f4, sad gledam 43 poena na 2 utakmice, šutirao trojke 13-10... Čak je i protiv Reala u polufinalu imao 10 skokova, 6 u napadu.

Ništa bolji nije bio Oly sledeće godine, a vratili Vezenkova i doveli još krš igrača.

• Like 1
Posted

Odličan igrač ali u sijenci Vezenkova kao što bi bilo ko bio jer je bugarin cheat code za evropsku košarku. Mislim da bi dosta solidnih nba četvorki imalo slabiji učinak od Vezenkova u EL.

Sad je samo pitanje na kom će nivou biti jer mislim da je prajm presjedio u Olimpijakosu što reče realni.

Posted
4 minutes ago, Žilee said:

Armani je kralj bacanja para,ljudi su dali Devonu Hallu 6miliona za 3 godine 🙆‍♂️

A on u Feneru za 2g posle odlcnih igara u Milanu je uzeo 1,5m...

Strašan posao i Fenera, ali bas užasno radi Milano.

Posted

Makabi ima dobar raspored, istina, medjutim smesno mi je ako neko misli da ce oni u duplom kolu na gostovanju Baskoniji i Parizu izvuci obe pobede, ja pre mislim suprotno, da ce pre izgubiti obe te utakmice nego sto ce dobiti obe.