JPM Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago A ti si mnogo ozbiljan. Opus vam se svodi na to da bauljate forumom i otvarate oči nama neozbiljnima, jer smo se, ne daj bože, malo poradovali ili uhvatili u diskusiju o sportu. Pa mnogo vam hvala svima. Možete malo da pređete i na druge lokacije, ima još neprosvećenih ljudi. Spinujete tezu i izigravate ničim izazvane SJW. Jel da čekam da mi nađeš te ljude koji su pisali da je bacanje para na dva kluba odlična stvar?
rodriguez Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 hours ago, DameTime said: Dropkick je postavio realno pitanje - šta ćemo sa utakmicama u kojima jedan ili oba protivnika prave i pozitivne i negativne serije, pa na kraju čak odu u OT? Zar to nije neizvesno do samog kraja? uglavnom nije, jer se i u OT desi serija jednog tima na koju drugi ne stigne da odgovori jer samo 5 minuta, nedovoljno za preokret i vraćanje u utakmicu. ogromna većina slučajeva u poslednje vreme. partizan protiv hapoela, zvezda protiv monaka itd itd
rodriguez Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago posle me pljujte ponovo kad se izrazim o zalizanom onako kako sam se već izražavao
DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 15 minutes ago, rodriguez said: uglavnom nije, jer se i u OT desi serija jednog tima na koju drugi ne stigne da odgovori jer samo 5 minuta, nedovoljno za preokret i vraćanje u utakmicu. ogromna većina slučajeva u poslednje vreme. partizan protiv hapoela, zvezda protiv monaka itd itd Valjda je bilo dovoljno jasno kako mislim na sam ulazak u produžetak. 3
Sinnerman Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Zalizani je veliko zlo za košarku, tačnije klubove. Ranije još i nekako, a sada kada je raširio pipke svuda, porastao mu uticaj, pa ova priča gde on skoro pa sastavlja timove, nudi igrače koje on misli da treba, pa na sve to i ovo što mrtav ladan je u stanju da Partizanu recimo ponudi Petruševa koji je pre toga igrao u Zvezdi, a navijači Partizana mu pevali šta sve ne. Ova priča u vezi Lesora je tragikomična. RIP Miškovom čojstvu i Lesorovom malom mozgu. 1
JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Pa čija je krivica ako klubovima Miško sastavlja rostere? Naravno da će da gleda da uglavi svoje pulene budalama koji nemaju skauting nego im menadžer radi posao. 9
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Mene zanima jel se goldi gadio na onu KK Buducnost sto je kupila 2/3 reprezentacije SR Jugoslavije i zasto nije? Takodje, voleo bih taksativno objasnjenje kako je taj sistem bio zdraviji nego psihovo ulupavanje u blizance sada. 3 1
Sinnerman Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Znalo se i ranije da timovi biraju šta Miško ima na lageru. Međutim meni je ovo novost da neke igrače nudi jednima, druge nudi drugima, a na osnovu toga šta on misli da tom timu i treneru treba. 1
rodriguez Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 31 minutes ago, JPM said: Pa čija je krivica ako klubovima Miško sastavlja rostere? Naravno da će da gleda da uglavi svoje pulene budalama koji nemaju skauting nego im menadžer radi posao. tačno. ovo je slika i prilika amatera na važnim pozicijima u klubovima koje su praktično privatizovali (u smislu privatluka u svemu, ne vlasništva). koju pametnu odluku mogu da donesu čović i dozet? aj obradović i nekako, mada ima i tona na njegov račun ali zoran savić, ni on ne odiše naročito pogledom ukaljanim mišlju i ova opaska na račun toga kako su odbili petruševa je vrh vrhova, da nume da doda sa niskog na visoki post ili tako nekako. btw piše se o vremenu pre nego što je zaigrao za KKCZ prvi put, znači sve legit. ukratko se sve svodi na to što smo i znali, da nije države ili jednog čoveka konkretno da sipa u blizance kao u, što narod kaže, nerotkinju, ničeg od ovoga čemu danas prisustvujemo ne bi bilo ako bi glavni kriterijum bila stručnost za obavljanje posla sportskog direktora ili sličnih. 1
Kosjan Willavić Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 hours ago, Elevator Operater said: Mene zanima jel se goldi gadio na onu KK Buducnost sto je kupila 2/3 reprezentacije SR Jugoslavije i zasto nije? Takodje, voleo bih taksativno objasnjenje kako je taj sistem bio zdraviji nego psihovo ulupavanje u blizance sada. Sve mogu da razumem, ali podrzavanje fuckin' Buducnosti, koja je sve isto sto i blizanci, plus sto ona ima monopol. Ovde je barem duopol u pitanju, a i Srbija je po broju stanovnika deset puta veca zemlja od CG.
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Jel ima neko možda da skuplja EL sličice, da odradimo menjažu?
Recommended Posts