JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A ti si mnogo ozbiljan. Opus vam se svodi na to da bauljate forumom i otvarate oči nama neozbiljnima, jer smo se, ne daj bože, malo poradovali ili uhvatili u diskusiju o sportu. Pa mnogo vam hvala svima. Možete malo da pređete i na druge lokacije, ima još neprosvećenih ljudi. Spinujete tezu i izigravate ničim izazvane SJW. Jel da čekam da mi nađeš te ljude koji su pisali da je bacanje para na dva kluba odlična stvar?
rodriguez Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, DameTime said: Dropkick je postavio realno pitanje - šta ćemo sa utakmicama u kojima jedan ili oba protivnika prave i pozitivne i negativne serije, pa na kraju čak odu u OT? Zar to nije neizvesno do samog kraja? uglavnom nije, jer se i u OT desi serija jednog tima na koju drugi ne stigne da odgovori jer samo 5 minuta, nedovoljno za preokret i vraćanje u utakmicu. ogromna većina slučajeva u poslednje vreme. partizan protiv hapoela, zvezda protiv monaka itd itd
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago posle me pljujte ponovo kad se izrazim o zalizanom onako kako sam se već izražavao
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, rodriguez said: uglavnom nije, jer se i u OT desi serija jednog tima na koju drugi ne stigne da odgovori jer samo 5 minuta, nedovoljno za preokret i vraćanje u utakmicu. ogromna većina slučajeva u poslednje vreme. partizan protiv hapoela, zvezda protiv monaka itd itd Valjda je bilo dovoljno jasno kako mislim na sam ulazak u produžetak. 2
Sinnerman Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago Zalizani je veliko zlo za košarku, tačnije klubove. Ranije još i nekako, a sada kada je raširio pipke svuda, porastao mu uticaj, pa ova priča gde on skoro pa sastavlja timove, nudi igrače koje on misli da treba, pa na sve to i ovo što mrtav ladan je u stanju da Partizanu recimo ponudi Petruševa koji je pre toga igrao u Zvezdi, a navijači Partizana mu pevali šta sve ne. Ova priča u vezi Lesora je tragikomična. RIP Miškovom čojstvu i Lesorovom malom mozgu.
Recommended Posts