Jump to content

Euroleague 2025/26 - Acropolis calling

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Drug Crni said:

Do sutra da igraju, Real ne bi okrenuo. Pariz sa mnogo više energije 

Deck u štetočina modu

Nadam se , znali su da se raspadaju pred kraj..

Osim sa beogradskim klubovima.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said:

Ako real izgubi, a mi dobijemo svoj mec u petak Real će biti na pobedu jednu od nas. Samo kazem🙄

A brate desetak timova gore je u dve pobede, svaka naša pobeda i njihov poraz znači..

• Like 2
Posted
3 minutes ago, mister-no said:

A brate desetak timova gore je u dve pobede, svaka naša pobeda i njihov poraz znači..

Jos vise znaci svaki poraz jer sad direktni konkurenti igraju protiv “slabijih”ekipa. 
Navijamo za ”autsajdere” u ovom kolu. 

• Like 1
Posted
3 hours ago, Geronimo said:

Ponekad (cuj ponekad) je silovatelj, a ponekad je tako seksi gledati Hifija... Neke promene pravca, dribling iza ledja, bas dobro izgleda... A ja svakako nisam lik koji se prima na taj tip bekova.

Ja sam se primio jos u Lapovu...

2 hours ago, tejlor said:

Lopuza Ana Panter, ko je njoj dao da sudi

Ana Panter navija za Nanter! Pa je poslovicno protiv Pariza pa navlaci za Real.

Nema veze izaci cu sam.

Posted

Real nikako da uhvati neki kontinuitet.

Mada u suštini njima je dovoljno da budu pravi u plej ofu a tamo će se nekako ugurati na invidualni kvalitet.

Posted (edited)

Dobra utakmica je bila, bar kosarkaski.

Jos jedan dokaz koliko je Evroliga zanimljivo i dobro takmicenje.

Edited by Blade
  • Like 1
Posted

Ne navlači Panterka ni za koga, samo je loš sudija, a uz to često iskazuje nadmenost i sujetu, odnosno namerno krene da sudi kontra nekog ako se buni. Ovo doduše nije samo njena osobina, ima ih nekoliko.

Ane Panter je loš pokušaj Evrolige da potencira jednakost polova tamo gde to niko ne traži. To vam je kao kad na svetskom prvenstvu u fudbalu, utakmicu Brazil-Engleska sudi neki iz Azije koji nikad nije sudio ni utakmicu ranga engleske treće lige a kamo li neku bitnu utakmicu, i onda krene šou.

Ona Grkinja je dosta bolji sudija od Panterke.

Posted

Nisam fan Hifija, odnosno tog tipa igrača, ali baš ga je teško čuvati. Ima nenormalno brze, ponekad čak i neartikulisane pokrete, jednostavnim fintama se oslobađa čuvara, sposoban je iz raznoraznih pozicija tela da pogodi i moraš ga braniti maltene kao Curry-a, čim pređe pola terena. Stvarno atipičan igrač, ali jeste u neku ruku osveženje na evropskoj sceni.

• Like 1
Posted

Dosta će nam otežati život ako Monako propadne skroz pre kraja sezone. Da li bi u slučaju napuštanja EL sve njihove utakmice bile poništene? Zvezda ima 2:0 skor a mnogi konkurenti poraze, bilo bi tumbanja tabele na štetu KKCZ.

Posted
1 hour ago, Blade said:

Dobra utakmica je bila, bar kosarkaski.

Jos jedan dokaz koliko je Evroliga zanimljivo i dobro takmicenje.

Meni se nešto i nije svidela. Pariz igra svoju igru i tu ne treba tražiti neki smisao. Trči i šutiraju. Real me baš razočarao. Tavares potpuno neiskorišćen, dao 6p od toga 4p sa penala. Nisu zavrteli nijedan pik sa njim, u odbrani podelio 5 blokada. Kampaco loš, Hezonja poteže trojke kako hoće. Jedini koji su koliko toliko igrali jesu Feliz i Lajls. Nisam ih pratio ove sezone, kao ni Pariz ali rekao bih da su imali loše veče.