mister-no Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Drug Crni said: Do sutra da igraju, Real ne bi okrenuo. Pariz sa mnogo više energije Deck u štetočina modu Nadam se , znali su da se raspadaju pred kraj.. Osim sa beogradskim klubovima. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ako real izgubi, a mi dobijemo svoj mec u petak Real će biti na pobedu jednu od nas. Samo kazem🙄 1
mister-no Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Ako real izgubi, a mi dobijemo svoj mec u petak Real će biti na pobedu jednu od nas. Samo kazem🙄 A brate desetak timova gore je u dve pobede, svaka naša pobeda i njihov poraz znači.. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, mister-no said: A brate desetak timova gore je u dve pobede, svaka naša pobeda i njihov poraz znači.. Jos vise znaci svaki poraz jer sad direktni konkurenti igraju protiv “slabijih”ekipa. Navijamo za ”autsajdere” u ovom kolu. 1
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Hahaha... mrtva lopta, a iza leđa igrača. Komedija, ali i standardno suđenje za Real i Edija.
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Hahaha autokos Lajes u fazonu ajde momci po burek i to 2 komada.
Žilee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Hifi stetocina kako uopste ubacuju ove koseve u zavrsnici parižani ni oni sami ne znaju
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Šmekerska pobeda Pariza. Baš dobra utakmica, a Real nije ovo mogao da reši u trećoj brzini.
Drug Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pariz kao da je stalno uključen na punjač; ako im energetski ne pariraš u problemu si. 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Zamalo i ovo da prospu. Kad je Feliz dao trojku za 90-89 reko sam to je to sada gube. No svaka cast Parizu.
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Geronimo said: Ponekad (cuj ponekad) je silovatelj, a ponekad je tako seksi gledati Hifija... Neke promene pravca, dribling iza ledja, bas dobro izgleda... A ja svakako nisam lik koji se prima na taj tip bekova. Ja sam se primio jos u Lapovu... 2 hours ago, tejlor said: Lopuza Ana Panter, ko je njoj dao da sudi Ana Panter navija za Nanter! Pa je poslovicno protiv Pariza pa navlaci za Real. Nema veze izaci cu sam.
Recommended Posts